♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania12 wrote:Zokeia - możesz uzupełnić na 1 stronie mój termin porodu był na 14.04.2021
Annie, uzupełnione.
Czekamy dziewczyny na pomyślne wieści z porodówekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 11:22
Annie1981, Mania12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zokeia jeszcze dopisz:
Beti97 Tymoteusz 3450g 57cm 10.04.
Madzia Bartosz 3150g 53cm 12.04.
Jejku kurczy nam się ta lista oczekujących. Kwietniowe mamy są ekspresowe 😁 a dopiero co nieśmiało dołączałyśmy do wątku 😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 14:20
Butterfly02 lubi tę wiadomość
-
U mnie bez zmian. Nawet byłam zdalnie na dwóch wykładach, a za godzinę mam jeszcze trzeci i też zamierzam być 🤣 przynajmniej jakieś zajęcie.
Czekam na wieczorne badanie, czy rozwarcie coś idzie do przodu.Annie1981 lubi tę wiadomość
🩵 04.2021
🩵 05.2024 -
U mnie nic się nie dzieje. Plamienie się już nie pojawiło. Rano na KTG 2 konkretne skurcze odczuwane jako napięcie brzucha, ale to u mnie standard, każdy poród prawie bezbolesny. Wczoraj lekarka stwierdziła rozwarcie na 3 cm, ale szyjka skierowana do krzyża. Jako że nic się nie dzieje to pewnie jutro wyślą mnie do domu na dalsze oczekiwanie ☺
zokeia lubi tę wiadomość
25.01.2015
23.03.2018
18.04.2021 -
Natalka urodziła się o 14.37 - 3440g i 55 cm. CC poszło sprawnie i bez problemów. Stresowałam się dopóki jej nie wyjęli i nie położyli mi na klatce piersiowej, wtedy wszystko odeszło 🙂
Ja się czuję dobrze, ruszam już nogami, dostaję przeciwbólowe w kroplówce.
Natalka 3h wisiała na cycusiu, potem zasnęła na 2h i teraz znów się obudziła na cyca. Odłożyć się do mydelniczki oczywiście nie dała, więc spała na mnie i coś czuję, że taka właśnie będzie noc 😉Kora88, zokeia, Butterfly02, JJJ, Dorciax, zOsIa88, olka25, Linka2019, Mańka, Gemma19, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Gratulacje Annie! Piekne chwile 🥰
Czym smarujecie bliznę po cc? Mi położna poleciła Cepan, ale nie wiem czy ram rade ten smród jest okropny🤣 w 1 ciazy stosowałam contractubex i nie przypominam sobie zeby tak śmierdział
Czekam już trzeci dzień na laktator elektryczny, mam nadzieję, że jutro dojdzie. Mam cieśnie nadgarstka i jak ściągam ręcznym to jeszcze bardziej boli a lewa nie potrafię 🙁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 21:47
4 cykl 🍀
28 dc ⏸️
27.07. 💉 Beta 6,720 mIU/ml
03.08. 💉 Beta 277,600 mIU/ml
-
Rano mam sie stawić w szpitalu, ale możliwe, że w nocy pojedziemy, bo jakieś skurcze się pojawiają od godz. 20.00 co 10-15minut. Oby się rozkręciło. Trzymajcie za nas kciuki!
JJJ, Butterfly02, Kora88, Roksi, Umka, zokeia, olka25, Mańka lubią tę wiadomość
-
Ja nic nie stosuje na bliznę. Ogólnie mam dość ładny ten szew, wygląda jakby mnie ktoś zadrapał patykiem po skórze. Byłam dzisiaj na wizycie popologowej i wszystko goi się jak należy. Blizna w porządku, te gulki wyczuwalne pod ręką, o których kiedyś wspominałam to podobno nitki szwu na powięzi, do pół roku powinny zniknąć. Dostalam zielone światło na wszystko. Także koniec pologu😊 zaczynam normalnie żyć 😊
zokeia lubi tę wiadomość
-
zokeia wrote:Korrallikk moze i przeszly, ale jakaś akcja była, coś się zaczęło i jest rozruszane. Powodzenia
zokeia lubi tę wiadomość
-
Leżę już prawie drugą godzinę pod ktg. Trochę im się nie podobało tętno młodego, więc dostałam kroplówkę nawadniającą. Wg mnie jest ok, to po prostu nie jego godzina, ale dobrze że monitorują. Skurcze mam nieregularne, co 13, 8, 10 minut. Są znacznie krótsze niż wczoraj, ale bolą bardziej. Tzn z takiego 2/10 awansowały może na 3.5/10 😂 jak mnie odepną to zbadają rozwarcie, mam nadzieję że wyjdzie coś bardziej sensownego niż dotychczasowe 2cm 🙏
Nie wierzę, że to piszę, ale to moooooże będzie w końcu dzisiaj. Tylko ćśś nie mówcie nikomu, żeby nie zapeszyć 😂😅🩵 04.2021
🩵 05.2024