X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pasuje - zostaje tu.

Natalia-tosia, DoCelu 3 lubią tę wiadomość

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wy mnie pocieszacie z tymi rozstepami. Wiem że może to nic nie dać, ale smarować i tak się bede

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Ale Wy mnie pocieszacie z tymi rozstepami. Wiem że może to nic nie dać, ale smarować i tak się bede
    Smaruj Smaruj :) na pewno nie zaszkodzi a będziesz miała spokojna głowę, że zrobiłaś wszystko co mogłaś. Spójrz na mamę albo siostrę jak masz. Jeśli one nie mają rozstępów, ty pewnie też nie będziesz mieć ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Ja też zamierzam na dniach wybrać się na zakupy i kupić coś do smarowania, także jak coś to będziemy obie się smarować i żyć w przekonaniu że dzieki temu bedziemy nadal piękne :)

malutka_mycha lubi tę wiadomość

• Nat90 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    Ja nie wiem czy się tam odnajdę... Tyle postów, każdy ma komentarze... Nie pokojarze kto jest kto i kto co gdzie pisał. Chyba aż za dużo tam kobiet. Spróbuję się odnaleźć ale na pewno nie zamienilabym tego forum na fb ;l

ja też! tyle dziewczyn i tyyyle postów! poza tym ja jestem mało komórkowa, nie lubię jak ciągle coś mi brzęczy czy się wyświetla, należę tylko do jednej grupy - do bloku w którym mieszkam :P lubię sobie wrócić do domu, włąćzyć laptopa, herbatka i wtedy poczytać forum czy inne rzeczy ;p

DoCelu 3, Natalia-tosia, Adonis_26 lubią tę wiadomość

34bwvkcbc86rh45f.png
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat90 wrote:
    ja też! tyle dziewczyn i tyyyle postów! poza tym ja jestem mało komórkowa, nie lubię jak ciągle coś mi brzęczy czy się wyświetla, należę tylko do jednej grupy - do bloku w którym mieszkam :P lubię sobie wrócić do domu, włąćzyć laptopa, herbatka i wtedy poczytać forum czy inne rzeczy ;p

O to to!:D

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili90 wrote:
    Ja też zamierzam na dniach wybrać się na zakupy i kupić coś do smarowania, także jak coś to będziemy obie się smarować i żyć w przekonaniu że dzieki temu bedziemy nadal piękne :)

I tak będziecie piękne!
    Z rozstępami czy bez. Warto próbować, poza tym skóra bedzie sie naciagac i bardziej potrzebuje nawilzenia :)

Mycha to nie było złośliwie! Z doswiadczenia tylko. Bylam mega wkur... bo uzywalam pierdyliarda kosmetyków i nic to nie dało. Teraz używam palmersa (masło shea) i mocno nawilża skórę a ja jestem mocno wysuszona zawsze :)

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko komórki używam :P tam i tak połowa wyleci bo udzielają się jedne i te same osoby

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adonis_26 wrote:
    I tak będziecie piękne!
    Z rozstępami czy bez. Warto próbować, poza tym skóra bedzie sie naciagac i bardziej potrzebuje nawilzenia :)

Mycha to nie było złośliwie! Z doswiadczenia tylko. Bylam mega wkur... bo uzywalam pierdyliarda kosmetyków i nic to nie dało. Teraz używam palmersa (masło shea) i mocno nawilża skórę a ja jestem mocno wysuszona zawsze :)
    Wiem, wiem :) też właśnie kupiłam z palmers bo gdzieś dziewczyny zachwaly :)
    Mama niby pisze ze nie miała rozstępów wiec może akurat to mnie ominie

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka_mycha na 90% tak. Ominie cię to. Może coś tam się naciągnie, wiadomo że brzuch się naprawdę napina. Ja miałam zawsze ogromne brzuchy i od 6 miesiąca słyszałam pytania kiedy w końcu rodze i czy przestanę wreszcie rosnąć :D mam kilka ale naprawdę ledwo widoczne. Jak naciagne skórę to je widać dopiero.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to brzuszka się pozbyć nie mogę :( coś za coś. Zawsze wyglądam jak w ciąży :D takiej młodej ciąży ale jednak odstaje ten brzuszek.

• Emma1985 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w pierwszej ciazy sprawdzil sie BioOil - zero rozstepow na brzuchu a mam sklonnosci. Jako nastolatka przytylam 5kg w miesiac i do dzis mam na posladkach rozstepy. A jeszcze troche Mustela smarowalam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey ja z wątku będę raczej majowego ale mam takie malutkie pytanie czy znajdzie się tu mamusia która bedzie miała 3ciego dzidziusia?? Jeśli tak to chciałabym się dowiedzieć kilka informacji :) prawdopodobnie czeka mnie to ale testować będę 3 września

• Pati28M Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B_002 wrote:
    Ja też na razie nie przenoszę się na inne forum. Może w dalszym etapie ciąży gdy już nie będę się z nią ukrywać, a dopóki niewiele osób wie tutaj czuję się bezpieczniej i bardziej anonimowo :)
    Na fb jest właśnie ta wada że wszyscy wszystko widzą.
    Ale na FB mamy grupę która jest tajna i jej nik nie widzi.

Wojna lubi tę wiadomość

73028db897a276a64fc2db8d746b4490.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje wszystkim po wizytach !!!

Co do forum ja zostaje tutaj a fb nawet nie mam. Tu forum jest czytelne dla mnie wystarczy, chociaż i tak uważam ze to przez to forum tak bardzo sie stresuje ciąża. Porównuje sie do waszych ciąż itp

B_002, Adonis_26, Mama360, Martusiazabka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Gratulacje wszystkim po wizytach !!!

Co do forum ja zostaje tutaj a fb nawet nie mam. Tu forum jest czytelne dla mnie wystarczy, chociaż i tak uważam ze to przez to forum tak bardzo sie stresuje ciąża. Porównuje sie do waszych ciąż itp
    Jak nie będziesz porównywać z nami to i tak prędzej czy później zaczniesz podczytywac inne fora albo przeszukiwać internet ;) tak to już jest. Lepiej z nami ;) będziesz znała nasze ciąże od początku. A dla mnie akutar to fajne czytać jak jest u innych. Czasami tak jak u mnie, czasami zupełnie inaczej. Ale każda ma swoją ciążę przecież i swoją interesuje się najbardziej :D

• Mała8 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie ☺ ja bede rodzic w kwietniu 2019, więc wątek jak najbardziej dla mnie. Zawsze razem bedzie nam łatwiej, tym bardziej, ze to moja pierwsza ciąża

Natalia-tosia, DoCelu 3, estrella lubią tę wiadomość

202312226851.png
  • Pati28M Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama dwojki wrote:
    Hey ja z wątku będę raczej majowego ale mam takie malutkie pytanie czy znajdzie się tu mamusia która bedzie miała 3ciego dzidziusia?? Jeśli tak to chciałabym się dowiedzieć kilka informacji :) prawdopodobnie czeka mnie to ale testować będę 3 września

Ja będzie mieć trzeciego malucha

73028db897a276a64fc2db8d746b4490.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj mama dwójki :)
    Ja będę mieć czwartego, więc może też jakoś pomogę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała8 wrote:
    Witam wszystkie ☺ ja bede rodzic w kwietniu 2019, więc wątek jak najbardziej dla mnie. Zawsze razem bedzie nam łatwiej, tym bardziej, ze to moja pierwsza ciąża
    Witaj :D

Mała8 lubi tę wiadomość

‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ