Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ale Wy mnie pocieszacie z tymi rozstepami. Wiem że może to nic nie dać, ale smarować i tak się bede
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ale Wy mnie pocieszacie z tymi rozstepami. Wiem że może to nic nie dać, ale smarować i tak się bede
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
DoCelu 3 wrote:Ja nie wiem czy się tam odnajdę... Tyle postów, każdy ma komentarze... Nie pokojarze kto jest kto i kto co gdzie pisał. Chyba aż za dużo tam kobiet. Spróbuję się odnaleźć ale na pewno nie zamienilabym tego forum na fb ;l
ja też! tyle dziewczyn i tyyyle postów! poza tym ja jestem mało komórkowa, nie lubię jak ciągle coś mi brzęczy czy się wyświetla, należę tylko do jednej grupy - do bloku w którym mieszkam lubię sobie wrócić do domu, włąćzyć laptopa, herbatka i wtedy poczytać forum czy inne rzeczy ;pDoCelu 3, Natalia-tosia, Adonis_26 lubią tę wiadomość
-
Nat90 wrote:ja też! tyle dziewczyn i tyyyle postów! poza tym ja jestem mało komórkowa, nie lubię jak ciągle coś mi brzęczy czy się wyświetla, należę tylko do jednej grupy - do bloku w którym mieszkam lubię sobie wrócić do domu, włąćzyć laptopa, herbatka i wtedy poczytać forum czy inne rzeczy ;p
O to to! -
Lili90 wrote:Ja też zamierzam na dniach wybrać się na zakupy i kupić coś do smarowania, także jak coś to będziemy obie się smarować i żyć w przekonaniu że dzieki temu bedziemy nadal piękne
I tak będziecie piękne!
Z rozstępami czy bez. Warto próbować, poza tym skóra bedzie sie naciagac i bardziej potrzebuje nawilzenia
Mycha to nie było złośliwie! Z doswiadczenia tylko. Bylam mega wkur... bo uzywalam pierdyliarda kosmetyków i nic to nie dało. Teraz używam palmersa (masło shea) i mocno nawilża skórę a ja jestem mocno wysuszona zawsze -
Adonis_26 wrote:I tak będziecie piękne!
Z rozstępami czy bez. Warto próbować, poza tym skóra bedzie sie naciagac i bardziej potrzebuje nawilzenia
Mycha to nie było złośliwie! Z doswiadczenia tylko. Bylam mega wkur... bo uzywalam pierdyliarda kosmetyków i nic to nie dało. Teraz używam palmersa (masło shea) i mocno nawilża skórę a ja jestem mocno wysuszona zawsze
Mama niby pisze ze nie miała rozstępów wiec może akurat to mnie ominie -
nick nieaktualnyMalutka_mycha na 90% tak. Ominie cię to. Może coś tam się naciągnie, wiadomo że brzuch się naprawdę napina. Ja miałam zawsze ogromne brzuchy i od 6 miesiąca słyszałam pytania kiedy w końcu rodze i czy przestanę wreszcie rosnąć mam kilka ale naprawdę ledwo widoczne. Jak naciagne skórę to je widać dopiero.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey ja z wątku będę raczej majowego ale mam takie malutkie pytanie czy znajdzie się tu mamusia która bedzie miała 3ciego dzidziusia?? Jeśli tak to chciałabym się dowiedzieć kilka informacji prawdopodobnie czeka mnie to ale testować będę 3 września
-
B_002 wrote:Ja też na razie nie przenoszę się na inne forum. Może w dalszym etapie ciąży gdy już nie będę się z nią ukrywać, a dopóki niewiele osób wie tutaj czuję się bezpieczniej i bardziej anonimowo
Na fb jest właśnie ta wada że wszyscy wszystko widzą.Wojna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje wszystkim po wizytach !!!
Co do forum ja zostaje tutaj a fb nawet nie mam. Tu forum jest czytelne dla mnie wystarczy, chociaż i tak uważam ze to przez to forum tak bardzo sie stresuje ciąża. Porównuje sie do waszych ciąż itpB_002, Adonis_26, Mama360, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Gratulacje wszystkim po wizytach !!!
Co do forum ja zostaje tutaj a fb nawet nie mam. Tu forum jest czytelne dla mnie wystarczy, chociaż i tak uważam ze to przez to forum tak bardzo sie stresuje ciąża. Porównuje sie do waszych ciąż itp -
Mama dwojki wrote:Hey ja z wątku będę raczej majowego ale mam takie malutkie pytanie czy znajdzie się tu mamusia która bedzie miała 3ciego dzidziusia?? Jeśli tak to chciałabym się dowiedzieć kilka informacji prawdopodobnie czeka mnie to ale testować będę 3 września
Ja będzie mieć trzeciego malucha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny