X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa wrote:
    Niby tak ale np w tajnym gronie np milo pochwalic sie zdj brzuszka czy rodzeństwa a jednak na tak publicznym forum jak belly jest to ryzykowne
    W dobie instagramowych cudów nie sądze, żeby ktoś chciał wykorzystać moje zdjęcia :D ale pewnie masz trochę racji.

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli o mnie chodzi to mi tutaj jest dobrze :)

Przeholowalam. Niosła ciężkie światy, w kuchni trochę popodnosilam i brzuch boli. Ja chyba należę do kategorii idiotka. Wiem że nie mogę nosić ale przecież JA sobie sama poradzę.
    Kupiłam balsam i olejek na rozstępy z palmers i bielenda sexi mama. Zaczynam walkę o ładny brzuch

Natalia-tosia lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    A później nie będzie można dołączyć? Np członkowie grupy będą mogli zaprosić kogoś czy nie? Bo nie twierdzę, że nie będę chciała później dołączyć. Ale skoro jej nawet nie znajdę. A możesz podać mi nazwę? Wskocze tam i będę się przyglądać narazie :) kiedyś może się odezwę ;)
    Nie będa mogły bo my tam jesteśmy od początku i już wszystkie będziemy się znać :) konta widmo będziemy usuwać i takie które maja zero aktywności :) z poprzedniej ciąży jest nas 42 na grupie a dzieci maja 15 msc :) spotykamy się i piszemy o wszystkim. Ti jest nas jakos 80 a pewnie będzie więcej do 14wrzesnia , potem selekcja kont widmo i kont zero odzewu .

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Jeżeli o mnie chodzi to mi tutaj jest dobrze :)

Przeholowalam. Niosła ciężkie światy, w kuchni trochę popodnosilam i brzuch boli. Ja chyba należę do kategorii idiotka. Wiem że nie mogę nosić ale przecież JA sobie sama poradzę.
    Kupiłam balsam i olejek na rozstępy z palmers i bielenda sexi mama. Zaczynam walkę o ładny brzuch
    Już? Ja zawsze się oliwka bambino smarowalam jak brzuch zaczął się rozciągać. I tyle. U mnie wystarczyło. Rozstępy zależą od genów. Jedna nie robi nic i nie ma nawet kreseczki a inna się smaruje czym się da i rozstępy i tak ma. Życzę Ci, żebyś była w tej pierwszej grupie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Nie będa mogły bo my tam jesteśmy od początku i już wszystkie będziemy się znać :) konta widmo będziemy usuwać i takie które maja zero aktywności :) z poprzedniej ciąży jest nas 42 na grupie a dzieci maja 15 msc :) spotykamy się i piszemy o wszystkim. Ti jest nas jakos 80 a pewnie będzie więcej do 14wrzesnia , potem selekcja kont widmo i kont zero odzewu .
    No to mam czas do 14 września na rozeznanie :) znalazłam dwie grupy kwietniowych mam. Która to? :/ w jednej jest 80 członków a w drugiej 94.

• Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwietniowe Mamy 2019 <3 tak się nazywa grupa gdyby któraś chciała dołączyć :) narazie nie piszemy o prywatnych sprawach i nie wklejamy zdjęć pi za tymi z usg do póki grupa nie będzie tajna

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    No to mam czas do 14 września na rozeznanie :) znalazłam dwie grupy kwietniowych mam. Która to? :/ w jednej jest 80 członków a w drugiej 94.
    Ta z serduszkiem gdzie jest nas 80

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    Już? Ja zawsze się oliwka bambino smarowalam jak brzuch zaczął się rozciągać. I tyle. U mnie wystarczyło. Rozstępy zależą od genów. Jedna nie robi nic i nie ma nawet kreseczki a inna się smaruje czym się da i rozstępy i tak ma. Życzę Ci, żebyś była w tej pierwszej grupie :)
    Już :) bo znając siebie będę mieć rozstępy więc pozniej chce z czystym sumieniem że od początku się starałam. A ja na codzień się w ogóle nie zmaruje i skóra jest wysuszone więc muszę mieć czas doprowadzić ja do jako takiego stanu :)

f1d9680377.png

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Kwietniowe Mamy 2019 <3 tak się nazywa grupa gdyby któraś chciała dołączyć :) narazie nie piszemy o prywatnych sprawach i nie wklejamy zdjęć pi za tymi z usg do póki grupa nie będzie tajna
    A ja znalazłam jedna która ma 59 członków i druga która ma 1,3 tys :) nie widzę tej z 80 członkami :(
    A jak dołączę do tej grupy to na fb to widać? Bo tego bym na razie nie chciala

f1d9680377.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Już :) bo znając siebie będę mieć rozstępy więc pozniej chce z czystym sumieniem że od początku się starałam. A ja na codzień się w ogóle nie zmaruje i skóra jest wysuszone więc muszę mieć czas doprowadzić ja do jako takiego stanu :)
    Jeżeli masz np skore z tendencja do rozstępów to uwierz mi żadne cuda nie pomogą . Koleżanka niczym się nie smarowała i ani jednego , inna się smarowała szybko a brzuch tygrysa , ja się smarowałam od 4 msc mam 3 rozstępy na biodrach

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    A ja znalazłam jedna która ma 59 członków i druga która ma 1,3 tys :) nie widzę tej z 80 członkami :(
    A jak dołączę do tej grupy to na fb to widać? Bo tego bym na razie nie chciala
    Nie widać , to grupa zamknięta . Musisz wpisać Kwietniowe Mamy 2019 i serduszko

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Jeżeli masz np skore z tendencja do rozstępów to uwierz mi żadne cuda nie pomogą . Koleżanka niczym się nie smarowała i ani jednego , inna się smarowała szybko a brzuch tygrysa , ja się smarowałam od 4 msc mam 3 rozstępy na biodrach
    Ja na udach mam kilka :D z pięć paseczków z każdej strony ale delikatne. Ledwo widać. Ja brzuch smarowalam a mi tu na udach wyskoczyły...

• Peppa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciazy z corką smarowalam brzuch od 6 tc balsamami, olejami, maslem shea itd. Rozstepy na calym brzuchu jak z horroru, grubosci 1 cm bruzdy -.- w ciązy z synem nir wiem czy 2 razy posmarowałsm i nie doszedł ani jeden nowy

hchyikgnrta9wtf8.png
    Ktosiek - kwiecień 2019
    Syn - czerwiec 2017
    Córka - luty 2016
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    Ja na udach mam kilka :D z pięć paseczków z każdej strony ale delikatne. Ledwo widać. Ja brzuch smarowalam a mi tu na udach wyskoczyły...
    Na udach to ja mam pełno od dziecka :/ za szybko rosndlam i w wieku 12 lat już
    Miałam. Uprzedziłam tam dziewczyny ze może być nalot dziewczyn z bbf

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Na udach to ja mam pełno od dziecka :/ za szybko rosndlam i w wieku 12 lat już
    Miałam. Uprzedziłam tam dziewczyny ze może być nalot dziewczyn z bbf
    Już mnie przyjęli :D zobaczymy jak się rozwinie znajomość ;)

Marta931217 lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Tak wiem, ale wolę smarować niż później sobie w brodę pluć . Mam kilka na udach z okresu dojrzewania :)

f1d9680377.png
  • Nat90 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) i ja się dodałam do grupy na fb, tylko głupio,powinnyśmy stworzyć jedną grupę, bo w tej drugiej jest praktycznie tyle samo członkiń, byłoby raźniej:)

Marta931217 lubi tę wiadomość

34bwvkcbc86rh45f.png
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:

Smarowałam się w obu ciążach od 6tyg i nic to nie dało

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat90 wrote:
    Cześć:) i ja się dodałam do grupy na fb, tylko głupio,powinnyśmy stworzyć jedną grupę, bo w tej drugiej jest praktycznie tyle samo członkiń, byłoby raźniej:)
    Ponoć jest jakaś grupa z bbf ale fajna ju tylko nikt mnie tam dodać nie chce wiec ..

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat90 wrote:
    Ja nie wiem czy się tam odnajdę... Tyle postów, każdy ma komentarze... Nie pokojarze kto jest kto i kto co gdzie pisał. Chyba aż za dużo tam kobiet. Spróbuję się odnaleźć ale na pewno nie zamienilabym tego forum na fb ;l

Natalia-tosia lubi tę wiadomość

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ