X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa wrote:
    Niby tak ale np w tajnym gronie np milo pochwalic sie zdj brzuszka czy rodzeństwa a jednak na tak publicznym forum jak belly jest to ryzykowne
    W dobie instagramowych cudów nie sądze, żeby ktoś chciał wykorzystać moje zdjęcia :D ale pewnie masz trochę racji.

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli o mnie chodzi to mi tutaj jest dobrze :)

Przeholowalam. Niosła ciężkie światy, w kuchni trochę popodnosilam i brzuch boli. Ja chyba należę do kategorii idiotka. Wiem że nie mogę nosić ale przecież JA sobie sama poradzę.
    Kupiłam balsam i olejek na rozstępy z palmers i bielenda sexi mama. Zaczynam walkę o ładny brzuch

Natalia-tosia lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    A później nie będzie można dołączyć? Np członkowie grupy będą mogli zaprosić kogoś czy nie? Bo nie twierdzę, że nie będę chciała później dołączyć. Ale skoro jej nawet nie znajdę. A możesz podać mi nazwę? Wskocze tam i będę się przyglądać narazie :) kiedyś może się odezwę ;)
    Nie będa mogły bo my tam jesteśmy od początku i już wszystkie będziemy się znać :) konta widmo będziemy usuwać i takie które maja zero aktywności :) z poprzedniej ciąży jest nas 42 na grupie a dzieci maja 15 msc :) spotykamy się i piszemy o wszystkim. Ti jest nas jakos 80 a pewnie będzie więcej do 14wrzesnia , potem selekcja kont widmo i kont zero odzewu .

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Jeżeli o mnie chodzi to mi tutaj jest dobrze :)

Przeholowalam. Niosła ciężkie światy, w kuchni trochę popodnosilam i brzuch boli. Ja chyba należę do kategorii idiotka. Wiem że nie mogę nosić ale przecież JA sobie sama poradzę.
    Kupiłam balsam i olejek na rozstępy z palmers i bielenda sexi mama. Zaczynam walkę o ładny brzuch
    Już? Ja zawsze się oliwka bambino smarowalam jak brzuch zaczął się rozciągać. I tyle. U mnie wystarczyło. Rozstępy zależą od genów. Jedna nie robi nic i nie ma nawet kreseczki a inna się smaruje czym się da i rozstępy i tak ma. Życzę Ci, żebyś była w tej pierwszej grupie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Nie będa mogły bo my tam jesteśmy od początku i już wszystkie będziemy się znać :) konta widmo będziemy usuwać i takie które maja zero aktywności :) z poprzedniej ciąży jest nas 42 na grupie a dzieci maja 15 msc :) spotykamy się i piszemy o wszystkim. Ti jest nas jakos 80 a pewnie będzie więcej do 14wrzesnia , potem selekcja kont widmo i kont zero odzewu .
    No to mam czas do 14 września na rozeznanie :) znalazłam dwie grupy kwietniowych mam. Która to? :/ w jednej jest 80 członków a w drugiej 94.

• Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwietniowe Mamy 2019 <3 tak się nazywa grupa gdyby któraś chciała dołączyć :) narazie nie piszemy o prywatnych sprawach i nie wklejamy zdjęć pi za tymi z usg do póki grupa nie będzie tajna

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    No to mam czas do 14 września na rozeznanie :) znalazłam dwie grupy kwietniowych mam. Która to? :/ w jednej jest 80 członków a w drugiej 94.
    Ta z serduszkiem gdzie jest nas 80

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    Już? Ja zawsze się oliwka bambino smarowalam jak brzuch zaczął się rozciągać. I tyle. U mnie wystarczyło. Rozstępy zależą od genów. Jedna nie robi nic i nie ma nawet kreseczki a inna się smaruje czym się da i rozstępy i tak ma. Życzę Ci, żebyś była w tej pierwszej grupie :)
    Już :) bo znając siebie będę mieć rozstępy więc pozniej chce z czystym sumieniem że od początku się starałam. A ja na codzień się w ogóle nie zmaruje i skóra jest wysuszone więc muszę mieć czas doprowadzić ja do jako takiego stanu :)

f1d9680377.png

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Kwietniowe Mamy 2019 <3 tak się nazywa grupa gdyby któraś chciała dołączyć :) narazie nie piszemy o prywatnych sprawach i nie wklejamy zdjęć pi za tymi z usg do póki grupa nie będzie tajna
    A ja znalazłam jedna która ma 59 członków i druga która ma 1,3 tys :) nie widzę tej z 80 członkami :(
    A jak dołączę do tej grupy to na fb to widać? Bo tego bym na razie nie chciala

f1d9680377.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Już :) bo znając siebie będę mieć rozstępy więc pozniej chce z czystym sumieniem że od początku się starałam. A ja na codzień się w ogóle nie zmaruje i skóra jest wysuszone więc muszę mieć czas doprowadzić ja do jako takiego stanu :)
    Jeżeli masz np skore z tendencja do rozstępów to uwierz mi żadne cuda nie pomogą . Koleżanka niczym się nie smarowała i ani jednego , inna się smarowała szybko a brzuch tygrysa , ja się smarowałam od 4 msc mam 3 rozstępy na biodrach

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    A ja znalazłam jedna która ma 59 członków i druga która ma 1,3 tys :) nie widzę tej z 80 członkami :(
    A jak dołączę do tej grupy to na fb to widać? Bo tego bym na razie nie chciala
    Nie widać , to grupa zamknięta . Musisz wpisać Kwietniowe Mamy 2019 i serduszko

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Jeżeli masz np skore z tendencja do rozstępów to uwierz mi żadne cuda nie pomogą . Koleżanka niczym się nie smarowała i ani jednego , inna się smarowała szybko a brzuch tygrysa , ja się smarowałam od 4 msc mam 3 rozstępy na biodrach
    Ja na udach mam kilka :D z pięć paseczków z każdej strony ale delikatne. Ledwo widać. Ja brzuch smarowalam a mi tu na udach wyskoczyły...

• Peppa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciazy z corką smarowalam brzuch od 6 tc balsamami, olejami, maslem shea itd. Rozstepy na calym brzuchu jak z horroru, grubosci 1 cm bruzdy -.- w ciązy z synem nir wiem czy 2 razy posmarowałsm i nie doszedł ani jeden nowy

hchyikgnrta9wtf8.png
    Ktosiek - kwiecień 2019
    Syn - czerwiec 2017
    Córka - luty 2016
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    Ja na udach mam kilka :D z pięć paseczków z każdej strony ale delikatne. Ledwo widać. Ja brzuch smarowalam a mi tu na udach wyskoczyły...
    Na udach to ja mam pełno od dziecka :/ za szybko rosndlam i w wieku 12 lat już
    Miałam. Uprzedziłam tam dziewczyny ze może być nalot dziewczyn z bbf

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Na udach to ja mam pełno od dziecka :/ za szybko rosndlam i w wieku 12 lat już
    Miałam. Uprzedziłam tam dziewczyny ze może być nalot dziewczyn z bbf
    Już mnie przyjęli :D zobaczymy jak się rozwinie znajomość ;)

Marta931217 lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Tak wiem, ale wolę smarować niż później sobie w brodę pluć . Mam kilka na udach z okresu dojrzewania :)

f1d9680377.png
  • Nat90 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) i ja się dodałam do grupy na fb, tylko głupio,powinnyśmy stworzyć jedną grupę, bo w tej drugiej jest praktycznie tyle samo członkiń, byłoby raźniej:)

Marta931217 lubi tę wiadomość

34bwvkcbc86rh45f.png
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:

Smarowałam się w obu ciążach od 6tyg i nic to nie dało

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat90 wrote:
    Cześć:) i ja się dodałam do grupy na fb, tylko głupio,powinnyśmy stworzyć jedną grupę, bo w tej drugiej jest praktycznie tyle samo członkiń, byłoby raźniej:)
    Ponoć jest jakaś grupa z bbf ale fajna ju tylko nikt mnie tam dodać nie chce wiec ..

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat90 wrote:
    Ja nie wiem czy się tam odnajdę... Tyle postów, każdy ma komentarze... Nie pokojarze kto jest kto i kto co gdzie pisał. Chyba aż za dużo tam kobiet. Spróbuję się odnaleźć ale na pewno nie zamienilabym tego forum na fb ;l

Natalia-tosia lubi tę wiadomość

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ