Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPeppa wrote:Niby tak ale np w tajnym gronie np milo pochwalic sie zdj brzuszka czy rodzeństwa a jednak na tak publicznym forum jak belly jest to ryzykowne
-
Jeżeli o mnie chodzi to mi tutaj jest dobrze
Przeholowalam. Niosła ciężkie światy, w kuchni trochę popodnosilam i brzuch boli. Ja chyba należę do kategorii idiotka. Wiem że nie mogę nosić ale przecież JA sobie sama poradzę.
Kupiłam balsam i olejek na rozstępy z palmers i bielenda sexi mama. Zaczynam walkę o ładny brzuchNatalia-tosia lubi tę wiadomość
-
DoCelu 3 wrote:A później nie będzie można dołączyć? Np członkowie grupy będą mogli zaprosić kogoś czy nie? Bo nie twierdzę, że nie będę chciała później dołączyć. Ale skoro jej nawet nie znajdę. A możesz podać mi nazwę? Wskocze tam i będę się przyglądać narazie kiedyś może się odezwę
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Jeżeli o mnie chodzi to mi tutaj jest dobrze
Przeholowalam. Niosła ciężkie światy, w kuchni trochę popodnosilam i brzuch boli. Ja chyba należę do kategorii idiotka. Wiem że nie mogę nosić ale przecież JA sobie sama poradzę.
Kupiłam balsam i olejek na rozstępy z palmers i bielenda sexi mama. Zaczynam walkę o ładny brzuch -
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Nie będa mogły bo my tam jesteśmy od początku i już wszystkie będziemy się znać konta widmo będziemy usuwać i takie które maja zero aktywności z poprzedniej ciąży jest nas 42 na grupie a dzieci maja 15 msc spotykamy się i piszemy o wszystkim. Ti jest nas jakos 80 a pewnie będzie więcej do 14wrzesnia , potem selekcja kont widmo i kont zero odzewu .
-
DoCelu 3 wrote:Już? Ja zawsze się oliwka bambino smarowalam jak brzuch zaczął się rozciągać. I tyle. U mnie wystarczyło. Rozstępy zależą od genów. Jedna nie robi nic i nie ma nawet kreseczki a inna się smaruje czym się da i rozstępy i tak ma. Życzę Ci, żebyś była w tej pierwszej grupie
-
Marta931217 wrote:Kwietniowe Mamy 2019 tak się nazywa grupa gdyby któraś chciała dołączyć narazie nie piszemy o prywatnych sprawach i nie wklejamy zdjęć pi za tymi z usg do póki grupa nie będzie tajna
A jak dołączę do tej grupy to na fb to widać? Bo tego bym na razie nie chciala -
malutka_mycha wrote:Już bo znając siebie będę mieć rozstępy więc pozniej chce z czystym sumieniem że od początku się starałam. A ja na codzień się w ogóle nie zmaruje i skóra jest wysuszone więc muszę mieć czas doprowadzić ja do jako takiego stanu
-
malutka_mycha wrote:A ja znalazłam jedna która ma 59 członków i druga która ma 1,3 tys nie widzę tej z 80 członkami
A jak dołączę do tej grupy to na fb to widać? Bo tego bym na razie nie chciala -
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Jeżeli masz np skore z tendencja do rozstępów to uwierz mi żadne cuda nie pomogą . Koleżanka niczym się nie smarowała i ani jednego , inna się smarowała szybko a brzuch tygrysa , ja się smarowałam od 4 msc mam 3 rozstępy na biodrach
-
Ja w ciazy z corką smarowalam brzuch od 6 tc balsamami, olejami, maslem shea itd. Rozstepy na calym brzuchu jak z horroru, grubosci 1 cm bruzdy -.- w ciązy z synem nir wiem czy 2 razy posmarowałsm i nie doszedł ani jeden nowy
-
DoCelu 3 wrote:Ja na udach mam kilka z pięć paseczków z każdej strony ale delikatne. Ledwo widać. Ja brzuch smarowalam a mi tu na udach wyskoczyły...
Miałam. Uprzedziłam tam dziewczyny ze może być nalot dziewczyn z bbf -
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Na udach to ja mam pełno od dziecka za szybko rosndlam i w wieku 12 lat już
Miałam. Uprzedziłam tam dziewczyny ze może być nalot dziewczyn z bbfMarta931217 lubi tę wiadomość
-
Marta931217 wrote:Jeżeli masz np skore z tendencja do rozstępów to uwierz mi żadne cuda nie pomogą . Koleżanka niczym się nie smarowała i ani jednego , inna się smarowała szybko a brzuch tygrysa , ja się smarowałam od 4 msc mam 3 rozstępy na biodrach
-
malutka_mycha wrote:Już bo znając siebie będę mieć rozstępy więc pozniej chce z czystym sumieniem że od początku się starałam. A ja na codzień się w ogóle nie zmaruje i skóra jest wysuszone więc muszę mieć czas doprowadzić ja do jako takiego stanu
Smarowałam się w obu ciążach od 6tyg i nic to nie dało -
Nat90 wrote:Cześć i ja się dodałam do grupy na fb, tylko głupio,powinnyśmy stworzyć jedną grupę, bo w tej drugiej jest praktycznie tyle samo członkiń, byłoby raźniej:)
-
nick nieaktualnyNat90 wrote:Cześć i ja się dodałam do grupy na fb, tylko głupio,powinnyśmy stworzyć jedną grupę, bo w tej drugiej jest praktycznie tyle samo członkiń, byłoby raźniej:)
Natalia-tosia lubi tę wiadomość