Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja wczoraj byłam wieczorem na usg aby potwierdzić dla pewności, że to ciąża jakoś po tych 5 latach starań nie mogę w to uwierzyć mój niunius ma gs- 5,3mm, lekarz powiedział, że póki co jest wszystko prawidłowo i teraz czekamy na serduszko. Boje się strasznie, ale wierzę, że będzie dobrze!
Z objawów tylko bolą mnie piersi, żadnych mdłości ani nic. A w pierwszej ciąży jeszcze przed tym zanim się dowiedziałam wymiotowalam jak kot. Trochę mnie to niepokoi, ale jak to.mówią każda ciąża jest inna.
Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!DoCelu 3, malutka_mycha, Wojna, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
siedziałam ponad 2h pod gabinetem wczoraj . Dzidzius jest:) z usg dzień do tylu 6+3 , serduszko bije i na szczęście jest jeden. Z mniej przyjemnych to mam na jajniku jakaś cystę dwukomorowa .. może być od uwalniającej się komórki ale nie musi .. do 12 tyg powinno się zmniejszyć a jak nie to będziemy myśleć
estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie przeglądałam wykresy znajomych, i nartafilam na Rub45. Wczoraj zakończyła cykl. Zaznaczyła krwawienie, ale na betę jeszcze poszła dzisiaj.
Na sor jednak nie pojechała. W komentarzu napisała, że plami coraz mocniej i pewnie to poronienie.
Dla mnie dziwne, że zamiast walczyć pogodziła się że stratą chociaż jeszcze nie ma pewności, że ona nastąpiła. Po ostatnich przejściach chyba zabrakło jej wiary. Mam nadzieję, że ta beta jednak wyjdzie ok i popedzi wreszcie do lekarza... oby wszystko się ułożyło... -
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:siedziałam ponad 2h pod gabinetem wczoraj . Dzidzius jest:) z usg dzień do tylu 6+3 , serduszko bije i na szczęście jest jeden. Z mniej przyjemnych to mam na jajniku jakaś cystę dwukomorowa .. może być od uwalniającej się komórki ale nie musi .. do 12 tyg powinno się zmniejszyć a jak nie to będziemy myśleć
-
Emma1985 wrote:Ja po wizycie - jest maly ludzik 17 mm z pikajacym serduszkiem:)
Tez sie bardzo stresowalam ale cale szczescie wszystko w porzadku.
Pozdrawiam z Novum:)Emma1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Jeżeli chodzi o zmianę forum to to się nigdy nie sprawdziło .. można się przenieść na fb ja już die tam dodałam do grupy która po 14.09 będzie tajna i nikt tego nawet nie wyszuka . Termin 12.04 Lili90 możesz mi wpisać
-
Nie zobaczą tego wszyscy bo grupa jest zamknięta ... ale z Czasam będzie tajna ze nawet w wyszukiwarce jej nie znajdziesz .. ja tak jestem z pierwszej i drugiej ciąży teraz tak będę i nikt nic nie wie , a mniej z tym zachodu bo na komórce mam apke Facebook i wchodzę kiedy chce a tu mnie wywala itp
-
DoCelu 3 wrote:Jak teraz się tam dopisze to wszyscy zobaczą tak? Tego właśnie nie chcę. I tak moja bratowa się domyśliła że jestem w ciąży bo na głupim fb napisałam post, że nie mogę oddać tym razem krwi i prosiłam znajomych, żeby zrobili to za mnie. Jeszcze nie było żebym nie oddała więc zaraz pokojarzyła że muszę być w ciąży. I teraz wie ona a moi rodzice jeszcze nie
Ja też na razie nie przenoszę się na inne forum. Może w dalszym etapie ciąży gdy już nie będę się z nią ukrywać, a dopóki niewiele osób wie tutaj czuję się bezpieczniej i bardziej anonimowo
Na fb jest właśnie ta wada że wszyscy wszystko widzą.Adonis_26 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
To forum o ktorym ja pisze jest jeszcze tajniejsze niz fb. Wyglada to w praktycr tak, ze np ja zakladam nowe forum, calą strone jakby. Wysylam wam na wiadomosc tu chocby na belly link do tego i rejestracji. Rejestrujecie sie i wsio. I jakakolwiek tresc jest dostepna tylko dla uzytkowników zarejestrowanych. Tak np rejestruje sie przykladowo 20 dziewczyn i tylko te 20 dziewczyn moze czytac posty czy w ogole wejsc na forum. Jest tajniej niz na belly gdzie moze tu wszystko przeczytać kazdy
Wole tez taką forme niz fb bo na forum latwo nadrobic a na fb jest mnostwo komemtarzy, komentarzy pod komentarzami i cięzko sie połapać kto i co
Emma, Marta gratuluje wizyt :* Marta to cuś na jajniku pewnie sie wchlonie, oby
Moje maluchy spia a ja chyba sie zabiore za placek po węgiersku.
A wracajac do forum jesli ktores są chetne by spróbować to moge załozyc takie osobne forum i ktora bedzie chciala prosze o zaproszenie do przyjaciółek tu na belly a wyśle w wiadomosci prywatnej info jak sie zalogowac. -
Peppa wrote:To forum o ktorym ja pisze jest jeszcze tajniejsze niz fb. Wyglada to w praktycr tak, ze np ja zakladam nowe forum, calą strone jakby. Wysylam wam na wiadomosc tu chocby na belly link do tego i rejestracji. Rejestrujecie sie i wsio. I jakakolwiek tresc jest dostepna tylko dla uzytkowników zarejestrowanych. Tak np rejestruje sie przykladowo 20 dziewczyn i tylko te 20 dziewczyn moze czytac posty czy w ogole wejsc na forum. Jest tajniej niz na belly gdzie moze tu wszystko przeczytać kazdy
Wole tez taką forme niz fb bo na forum latwo nadrobic a na fb jest mnostwo komemtarzy, komentarzy pod komentarzami i cięzko sie połapać kto i co
Emma, Marta gratuluje wizyt :* Marta to cuś na jajniku pewnie sie wchlonie, oby
Moje maluchy spia a ja chyba sie zabiore za placek po węgiersku.
A wracajac do forum jesli ktores są chetne by spróbować to moge załozyc takie osobne forum i ktora bedzie chciala prosze o zaproszenie do przyjaciółek tu na belly a wyśle w wiadomosci prywatnej info jak sie zalogowac.
jak bylam grudniowka 2009 pierwszym forum na jakie trafilam to babyboom. i w sumie sentyment do dzis mi na nim pozostal. tam sie tworzy rowniez zamkniete grupy i tylko przypisane uzytkowniczki widza zawartosc. Tutaj jestem przypadkiem... zalozylam konto dla kalendarza... minal chyba miesiac zanim odkrylam ze jest tutaj rowniez forumWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 10:56
-
nick nieaktualnyMnie tam nie przeszkadza, że ktoś czyta te posty. Przecież nikt nie wie, że to ja to ja ja też lubiłam podczytywać inne fora. W zeszłej ciąży przekopalam internet i przeczytałam wszystkie możliwe opisy porodów tak się zafiksowałam i przeczytałam wszystkie. Jak się starałam to też sledzilam wątki takie jak ten i czytałam sobie...
Sama nie wiem...Natalia-tosia lubi tę wiadomość
-
No wlasnie na belly ten szkopul ze kazdy moze wszystko czytac. Ja teraz zalozylam nowe konto z nowym loginem zeby nie kojarzono mnie z poprzednim kontem. Bo na tamtym mam chyba 7 tys postów z poprzednich ciąz, prowadzilam bloga na instagramie gdzie tez kojarzą moj stary nick. Więc daruje sobie narazie
-
Mi jest wszystko jedno. U mnie ciąża nie jest tajemnica. rodzice i rodzenstwo wiedzą u mnie w pracy rowniez. nie pisze niczego czego moglabym sie wstydzic.
mam nadzieje ze mimo wszystko zostaniemy gdziekolwiek ale w komplecie. -
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Nie zobaczą tego wszyscy bo grupa jest zamknięta ... ale z Czasam będzie tajna ze nawet w wyszukiwarce jej nie znajdziesz .. ja tak jestem z pierwszej i drugiej ciąży teraz tak będę i nikt nic nie wie , a mniej z tym zachodu bo na komórce mam apke Facebook i wchodzę kiedy chce a tu mnie wywala itp