Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
melunia91 wrote:nie chodziło mi o to ze jest ci lżej... Ale chyba byłoby mi łatwiej w przedszkolu. Chociaz nie mam porownania
To jest w ogóle ironia losu, trochę nam zeszło zanim się udało a jak się udało to w najmniej korzystnym momencie. Zaszła um w następnym cyklu i byłoby spoko, zaszła bym cykl wcześniej i też byłoby ok. A tak człowieku martw sie -
DoCelu 3 wrote:Jeśli chodzi o Rub, to już wczoraj wam pisałam ale może gdzieś wam umknęło...
Rub zakończyła cykl krwawieniem. Zrobiła wczoraj betę, ale wyniku nie podała pod wykresem więc nie wiem. Z tego co pamiętam, dzisiaj miała mieć usg więc się okaże czy to koniec.
Zabrakło jej wiary chyba. Może gdyby z tymi plamieniami pojechała na sor... A może nic nie dało się zrobić
Myślę, że odezwie się po usg. O ile będzie je miała w ogóle. -
Dziewczyny czy po stosowaniu luteiny dopochwowo mialyscie jakies dolegliwosci? cos sie zmienilo?
pierwszy raz stosuje jestem po pierwszym zaaplikowaniu tabletki.
najpierw zastanawialam sie jak gleboko ją wlozyc ale okazuje sie ze są dołączone aplikatory ktore to ulatwiaja.
Bylam dzis w pracy zaniesc zwolnienie klejne mile spotkanie.. pelne usmiechu zyczliwosci... ciekawe czy serio czy n apokaz ale wazne ze mi nie daja nic odczuc. przepracoalam tam 15mcy wiec to tez nie tak ze zatrudnilam sie i od razu w ciaze zaszlam.
Jestem zla bo firmie nadal nic nie wiedza a ja przed urlopem bylam na zwolnieniu od 13 lipca do 31 i wyobrazcie sobie ze moich dokumentow nie ma nigdzie i ZUS nie moze mi wyplacic za ten czas pieniedzy. zaraz wrzesien a ja za lipiec nie dostalam wynagrodzenia jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 13:06
-
DoCelu 3 wrote:Witaj na kiedy masz termin? Sprawdzałaś Ju?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:DoCelu nie zauwazylam Twego posta. Doczytalam u Was na watku co napisala. No mam nadzieje,ze bedzie jednak dobrze. Sama mialam krwawienie w 8tc i na IP niczego nie znalezli na usg i z Dzidzka bylo ok. Moze i u Niej to takie krwawienie okaze sie nie wiadomo skad?
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Dziewczyny czy po stosowaniu luteiny dopochwowo mialyscie jakies dolegliwosci? cos sie zmienilo?
pierwszy raz stosuje jestem po pierwszym zaaplikowaniu tabletki.
najpierw zastanawialam sie jak gleboko ją wlozyc ale okazuje sie ze są dołączone aplikatory ktore to ulatwiaja.
Ja akurat nie stosuję luteiny, ale podobno nie powinno się w ciąży używać tych aplikatorów tylko aplikować palcem, ponieważ wszystko w środku jest mocno przekrwione na początku i łatwo uszkodzić tkankę a to prowadzi do drobnych plamień i też stresu przez to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 13:45
Daffi lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
kamylalyt wrote:Cześć dziewczyny
Wczoraj byłam na wizycie. Położna założyła mi kartę ciąży. Datę porodu o liczyła wg miesiączki na 28.03.2019r. co dziś daje 8t+6d. Miałam usg, dzidziuś urósł prawie do 1cm co odpowiada 7t+1d. Doktor pokazał mi nawet jak biło serduszko . Na razie nie będę zmieniać suwaczka.
Co do badań krwi to na wczoraj miałam morfologie, tsh, glukoze, kiłe. Na następną wizytę na za 2 tyg mam zrobić rozyczke, anty hcv,HIV, hb's i odczyn Coombsa.
Dziewczyny mam pytanie. Robicie badania genetyczne w 13 tygodniu? -
nick nieaktualnyKamylalyt ja jestem w czwartej ciąży i też nigdy nie robiłam. I nie zrobię, ale nawet rozumiem kobiety, które się na to decydują. Jeśli jest jakieś ryzyko podwyższone to i owszem. Wady genetyczne w rodzinie, wiek czy wcześniejsze problemy...
Ja natomiast nie chce tej wiedzy. Wierzę, że wszystko będzie ok bo nie mam podstaw żeby myśleć inaczej.B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNat90 wrote:To chyba za dużo dla mnie ;( matko boska!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:matulu! jestem wlasnie po obiedzie.. mysle co ta Natka wstawila jakis wynik hcg czy co? a tu takie fuj!