Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DoCelu 3 wrote:Jakie fuj normalna sprawa... Myślę, że nie powinnyśmy się tu krepowac niczego. Wystraszyla się to zapytała. Pokazała zdjęcia i dobrze. Ja wiem z doswiadczenia że to nic złego i że to normalne. Gdybym na zdjęciu nie widziała nie miałabym pewności, czy to to
rownie dobrze moge walnac kupke jak mam bigunke, zatwardzenie czy cokolwiek innego.. w koncu to naturlane nie badzmy takie obrzydliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 15:12
B_002, kamylalyt, Adonis_26 lubią tę wiadomość
-
Nat wstawila tu zdj ktore zostalo wrzucone przez dziewczyne na fb grupie kwietniowek
Nat. Tak sie nie robi. Co na grupir to na grupie. Chcialabys zeby ktos twoje posty wynosil z belly? Nie mniej tez uwazam ze takie zdj jest nie na miejscu i sama sie zazenowalam ale jakies zasady grup i forów są...kamylalyt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie wiem. Dla mnie to nic takiego. Ale już wiem że w razie czego mam was nie uraczac. Zresztą faktycznie mnie nie jest w stanie obrzydzic nic. Nawet zdjęcie kupy by mnie nie ruszyło przy obiedzie. Ale rozumiem że komuś może to nie odpowiadać.
Paula 90, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeppa wrote:Nat wstawila tu zdj ktore zostalo wrzucone przez dziewczyne na fb grupie kwietniowek
Nat. Tak sie nie robi. Co na grupir to na grupie. Chcialabys zeby ktos twoje posty wynosil z belly? Nie mniej tez uwazam ze takie zdj jest nie na miejscu i sama sie zazenowalam ale jakies zasady grup i forów są... -
DoCelu 3 wrote:No nie wiem. Dla mnie to nic takiego. Ale już wiem że w razie czego mam was nie uraczac. Zresztą faktycznie mnie nie jest w stanie obrzydzic nic. Nawet zdjęcie kupy by mnie nie ruszyło przy obiedzie. Ale rozumiem że komuś może to nie odpowiadać.
Adonis_26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny oficjalnie się żegnam O 12.00 byłam na usg beta HGC i obraz z usg pokazują, że jestem w trakcie poronienia. Mój gin powiedział że nic się nie dało zrobić. Byłam obstawiona lekami na max. Zarodek jeszcze jest ale rozwój praktycznie zatrzymał się już w tamtym tygodniu praktycznie od 9 dni nic nie urósł serce dodatkowi przostało bić. Lekarz kazał odstawić wszystkie leki i czekać na poronienie naturalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 15:23
-
Ja tez mam podobna wydzielinę, ale można sobie poczytać, wygooglować i sie dowiedzieć, nie trzeba takich zdjeć wstawiać i jeszcze pisać, ze to nie sperma męża, wgl what the fuck, tez do delikatnych nie należę, ale Matuchno boska! Bez przesady!
Daffi, Adonis_26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRub45 wrote:Dziewczyny oficjalnie się żegnam O 12.00 byłam na usg beta HGC i obraz z usg pokazują, że jestem w trakcie poronienia. Mój gin powiedział że nic się nie dało zrobić. Byłam obstawiona lekami na max. Zarodek jeszcze jest ale rozwój praktycznie zatrzymał się już w tamtym tygodniu praktycznie od 9 dni nic nie urósł serce dodatkowi przostało bić. Lekarz kazał odstawić wszystkie leki i czekać na poronienie naturalne.
Kurde... Nie powinno się to zdarzać. Bardzo współczuję -
Nat, ja tez bym takiego zdj nie wrzucila i uwazam to za niesmaczne mimo ze mam w gaciach to samo. Ale kopiowanie wpisow z innych stron to jest naprawde lamianie jakichś zasad internetowych grup
Rub bardzo mi przykro. Oby szybko udało sie wrocić :* trzymaj się -
Rub45 wrote:Dziewczyny oficjalnie się żegnam O 12.00 byłam na usg beta HGC i obraz z usg pokazują, że jestem w trakcie poronienia. Mój gin powiedział że nic się nie dało zrobić. Byłam obstawiona lekami na max. Zarodek jeszcze jest ale rozwój praktycznie zatrzymał się już w tamtym tygodniu praktycznie od 9 dni nic nie urósł serce dodatkowi przostało bić. Lekarz kazał odstawić wszystkie leki i czekać na poronienie naturalne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI musze zgodzić się z peppa. Byłam pewna że to zdjęcie Nat bo nie przyszło mi do głowy że może tak nie być.
Nie rób tego nigdy więcej. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś pokazał mój post na innej grupie jakkolwiek głupi by nie był..Peppa lubi tę wiadomość
-
Rub strasznie przykra wiadomość
Ale nie poddawaj się! Trzymamy za Ciebie kciuki!
Jeśli poronienie zakończy się całkowicie naturalnie to już od kolejnego cyklu będziesz mogła się starać. Oby następny raz był tym udanym. Trzymaj się!
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN