X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież to tylko śluz :D nie pokazała zawartości żołądka... Błagam was. Co wy takie delikatne? ;)

siamyrka lubi tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    Jakie fuj :D normalna sprawa... Myślę, że nie powinnyśmy się tu krepowac niczego. Wystraszyla się to zapytała. Pokazała zdjęcia i dobrze. Ja wiem z doswiadczenia że to nic złego i że to normalne. Gdybym na zdjęciu nie widziała nie miałabym pewności, czy to to :)
    dla mnie niesmaczny widok... moja wydzielina nie jest dla mnie niczym przyjemnym a pokazywac ją komus? to tak jakbym wam zdjecia tamponow czy podpasek zuzytych wstawiala. fuj i tyle. Uwazam że są sprawy których nie powwinno sie tak obrazowo przedtsawiać.. lekarzowi co innego ale nie nam... w czym my jej pomozemy? mozemy doradzic na podstawie opisu i tak decyduje lekarz.

rownie dobrze moge walnac kupke jak mam bigunke, zatwardzenie czy cokolwiek innego.. w koncu to naturlane nie badzmy takie obrzydliwe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 15:12

B_002, kamylalyt, Adonis_26 lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Peppa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat wstawila tu zdj ktore zostalo wrzucone przez dziewczyne na fb grupie kwietniowek

Nat. Tak sie nie robi. Co na grupir to na grupie. Chcialabys zeby ktos twoje posty wynosil z belly? Nie mniej tez uwazam ze takie zdj jest nie na miejscu i sama sie zazenowalam ale jakies zasady grup i forów są... ;)

kamylalyt lubi tę wiadomość

hchyikgnrta9wtf8.png
    Ktosiek - kwiecień 2019
    Syn - czerwiec 2017
    Córka - luty 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem. Dla mnie to nic takiego. Ale już wiem że w razie czego mam was nie uraczac. Zresztą faktycznie mnie nie jest w stanie obrzydzic nic. Nawet zdjęcie kupy by mnie nie ruszyło przy obiedzie. Ale rozumiem że komuś może to nie odpowiadać.

Paula 90, DorotaAnna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa wrote:
    Nat wstawila tu zdj ktore zostalo wrzucone przez dziewczyne na fb grupie kwietniowek

Nat. Tak sie nie robi. Co na grupir to na grupie. Chcialabys zeby ktos twoje posty wynosil z belly? Nie mniej tez uwazam ze takie zdj jest nie na miejscu i sama sie zazenowalam ale jakies zasady grup i forów są... ;)
    A jesteś pewna, że to nie ona?

• Daffi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    No nie wiem. Dla mnie to nic takiego. Ale już wiem że w razie czego mam was nie uraczac. Zresztą faktycznie mnie nie jest w stanie obrzydzic nic. Nawet zdjęcie kupy by mnie nie ruszyło przy obiedzie. Ale rozumiem że komuś może to nie odpowiadać.
    ja ciebie nie winię że to wstawiłaś bardziej podziwiam autorkę zdjęcia ze tak szczerze dzieli się wszystkim co się z nią dzieje.

Adonis_26 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

• Peppa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Docelu tak.napisala nawet ze ktoras z dziewczyn to wrzucila. Widzialam ten post. Autorka byla szczerze przejęta

hchyikgnrta9wtf8.png
    Ktosiek - kwiecień 2019
    Syn - czerwiec 2017
    Córka - luty 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra :D dotarło :) zrozumiałam ;)
    Byłam pewna że to post Nat. Do głowy mi nie przyszło że wrzuca nie swoje zdjęcia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 15:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi ja nic nie wstawiłem :D chyba nie ten post zacytowalas ;)

• Daffi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoCelu 3 wrote:
    Daffi ja nic nie wstawiłem :D chyba nie ten post zacytowalas ;)
    tak tak pogubilam sie kto odpisuje:P

b2ujp2.png

• Rub45 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oficjalnie się żegnam O 12.00 byłam na usg beta HGC i obraz z usg pokazują, że jestem w trakcie poronienia. Mój gin powiedział że nic się nie dało zrobić. Byłam obstawiona lekami na max. Zarodek jeszcze jest ale rozwój praktycznie zatrzymał się już w tamtym tygodniu praktycznie od 9 dni nic nie urósł serce dodatkowi przostało bić. Lekarz kazał odstawić wszystkie leki i czekać na poronienie naturalne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 15:23

• Nat90 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam podobna wydzielinę, ale można sobie poczytać, wygooglować i sie dowiedzieć, nie trzeba takich zdjeć wstawiać i jeszcze pisać, ze to nie sperma męża, wgl what the fuck, tez do delikatnych nie należę, ale Matuchno boska! Bez przesady!

Daffi, Adonis_26 lubią tę wiadomość

34bwvkcbc86rh45f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rub45 wrote:
    Dziewczyny oficjalnie się żegnam O 12.00 byłam na usg beta HGC i obraz z usg pokazują, że jestem w trakcie poronienia. Mój gin powiedział że nic się nie dało zrobić. Byłam obstawiona lekami na max. Zarodek jeszcze jest ale rozwój praktycznie zatrzymał się już w tamtym tygodniu praktycznie od 9 dni nic nie urósł serce dodatkowi przostało bić. Lekarz kazał odstawić wszystkie leki i czekać na poronienie naturalne.
    Bardzo cholernie mi przykro :(
    Kurde... Nie powinno się to zdarzać. Bardzo współczuję :(

• Peppa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat, ja tez bym takiego zdj nie wrzucila i uwazam to za niesmaczne mimo ze mam w gaciach to samo. Ale kopiowanie wpisow z innych stron to jest naprawde lamianie jakichś zasad internetowych grup

Rub bardzo mi przykro. Oby szybko udało sie wrocić :* trzymaj się

hchyikgnrta9wtf8.png
    Ktosiek - kwiecień 2019
    Syn - czerwiec 2017
    Córka - luty 2016
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rub45 wrote:
    Bardzo mi przykro.Dokladnie wiem co przeżywasz .Trzymaj się i pamiętaj,że będzie dobrze .

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rub jest mi tak starzenie przykro :(❤️

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rub45 tak mi przykro. Trzymaj się kochana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I musze zgodzić się z peppa. Byłam pewna że to zdjęcie Nat bo nie przyszło mi do głowy że może tak nie być.
    Nie rób tego nigdy więcej. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś pokazał mój post na innej grupie jakkolwiek głupi by nie był..

Peppa lubi tę wiadomość

• B_002 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rub strasznie przykra wiadomość :(
    Ale nie poddawaj się! Trzymamy za Ciebie kciuki!
    Jeśli poronienie zakończy się całkowicie naturalnie to już od kolejnego cyklu będziesz mogła się starać. Oby następny raz był tym udanym. Trzymaj się!

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • Natalia-tosia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rub45 przykro mi :( bardzo współczuję! Trzymaj się kochana

w4sqikgnoh8ujau7.png
‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ