Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:DorotaAnna to drugie wygląda mi na ALAT, tylko że to się przeważnie robi razem z ASPAT i to są tzw. próby wątrobowe. Z drugiej strony masz do zrobienia FT4 bez TSH, a to też się raczej razem robi...
-
Wiewióreczka wrote:No i teraz już Karmelka na bank nie odpuści zakupu
Haha Karmellka szukaj go bo wartoJuż sobie wyobrażam córeczkę w nim, będzie wyglądała jak mała sarenka
Wrzuciłabym real fotkę, ale mam go spakowanego z innymi rzeczami w kartonie do wysyłki do domu aby nie targać w walizce
Co do gemini to ja zrobiłam zakupy za ponad 1000 zł i ani jednej próbkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 17:22
Wiewióreczka, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Tylko nie to !!! odezwał mi się ból nerwu kulszowego....
jak żyć ???
wcześniej przeciwbólowe do oporu plus masaże i gorące kąpiele ...
a teraz ????jak sobie ulżyć???Mam pierwszy raz w życiu i nigdy nie sądziłam, że to aż taki ból. Jestem wytrzymała, ale teraz bywają momenty, że piszczę i krzyczę z bólu.
-
MamaAga85 wrote:Ja też leżę po tym jak zrobiłam obiadek.
Miałam dwa najgorsze ataki bólu w swoim życiu .Pierwszy od zapalenia trzustki a drugi od pleców.
Poród przy bólu trzustki to nic wielkiego...
A teraz z zaskoczenia ot tak rozbolaly mnie plecy...rety ;( -
nick nieaktualnyCzy jak biorę nospe i dupka to mzoe być mały spokojniejszy... Rusza się tak samo często, ale spokojniej. Cieszę się, bo przy tych napięciach brzucha to był aż bardzo agresywny jak to małż określił. Myśleliśmy że wyjdzie przez brzuch na bank.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 17:38
-
Wiewióreczka wrote:Tak samo to widzę, ALAT i FT4, ale trochę to bez sensu.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Wiewiórka... Cały czas w jednej pozycji leżysz
Bidulka.. Ja już mam wrażenie że dostaje odleżyn... Ale czego się nie robi dla tych małych istot w brzuchu.Mam taką miękką grubą karimatę, a pod tylkiem i nogami góra poduszek...wokół żarcie, picie, termosy, przekąski...no mówię Wam, śmietnik
Mam 15 kg na plusie, ale co się dziwić skoro leżę i żrę
A wiesz Kochana, że u mnie też dzidziuś spokojniejszy odkąd nie mam cały czas twardego brzucha. Czuję ruchy, ale bardzo straciły na mocy. Ale może też być inny powód - po 28 tc mniej miejsca dzieci mają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 17:54
-
Nie wiem jak to wytrzymam...Już ledwo leżę...Nie wiem co robić...
Ostatni taki atak kończył się tym,że mdlałam i dosłownie rzygałam z bólu mimo brania Tramalu...
Dziś już raz stałam przy ścianie i było mi słabo i płacze co chwilę...
-
nick nieaktualnyWiewioreczka, w ogóle się nie przejmuj.. Ja mam na plusie 13 kg a dopiero się położyłam :p, w ostatnim Msc tylko 2 kg ale wczesniej odwalilam jak głupia. nie ważne
Zgadzam się ze może być większe Nasze dziecię, ale mój aż miał takie rzucawki.. Jakby z kimś tam walczył.. A teraz nawet jak się wypycha to z taką gracją. Czuję różniceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 18:08
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Nie wiem jak to wytrzymam...Już ledwo leżę...Nie wiem co robić...
Ostatni taki atak kończył się tym,że mdlałam i dosłownie rzygałam z bólu mimo brania Tramalu...
Dziś już raz stałam przy ścianie i było mi słabo i płacze co chwilę... -
Mama36 dzwoniłam do lekarki i pytała o brzuch i ruchy itd...to na bank nawrót zapalenia nerwu kulszowego...ten sam ból itd...
Lekarze nic nie zrobia a paracetamol to moge sobie darowac...
generalnie jeżeli tak będzie to muszę iść rano do rodzinnego -
nick nieaktualnyMój się rusza z 30 razu na godzinę. Cały czas... Nie zmiennie od mojego stanu, ale to ADHD małe. Mam pamiętnik ciążowy z młodszym to czytałam że tak samo było.
Dariuszalc mam 6.02. Miałam mieć tydzień wcześniej ale przełożyłam żeby nie latać co tydzień. Przed wizytą mam. -
nick nieaktualny