Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:Kochana, ja nie tworzę, ja pracuje nad projektem, muszę każdy rozkminic, rozłożyć na czynniki pierwsze. Robię kosztorysy budowlane i oferty techniczno-ekonomiczne instalacji technologicznych na obiektach przemysłowych, elektrowniach, koksowniach, hutach itp. Muszę wiedzieć, ile nas dana robota bedzie kosztowała jako wykonawców. Liczę spawanie, montaże, dostawy materiałów, malowanie, takie tam.
-
Ja zamawiałam pieluszki muślinowe ale jeszcze do mnie nie dotarły, bambusowe mam i mega mi się podobają.
Dziś dostałam paczkę z gemini i też żadnych gratisówtrzeba robić tak jak mówi Wiewióra, upominać się
Wiewiórka ja już długo czekam na Twe zdjęcie -
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Kochana, ja nie tworzę, ja pracuje nad projektem, muszę każdy rozkminic, rozłożyć na czynniki pierwsze. Robię kosztorysy budowlane i oferty techniczno-ekonomiczne instalacji technologicznych na obiektach przemysłowych, elektrowniach, koksowniach, hutach itp. Muszę wiedzieć, ile nas dana robota bedzie kosztowała jako wykonawców. Liczę spawanie, montaże, dostawy materiałów, malowanie, takie tam.
o proszę... a ja 6 lat na budowie w Łodzi spędziłamKiwona, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Fasolka, wcześniej tak, teraz wróciłam do wagi sprzed ciąży, 50 kg, zobaczymy co pokaże waga w poniedziałek
no to pięknie.. brzuszek wygląda jakby miał Cię zaraz przeważyć a Ty piszesz, że masz wagę sprzed ciążyCiążą Ci służy i na pewno jeszcze nie jeden przychówek będziesz mieć!
Karollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:no to pięknie.. brzuszek wygląda jakby miał Cię zaraz przeważyć a Ty piszesz, że masz wagę sprzed ciąży
Ciążą Ci służy i na pewno jeszcze nie jeden przychówek będziesz mieć!
Oj nie wiem kochana czy Marcelka będzie miała rodzeństwo, czas pokaże
Podziel się swoim, przepraszam Waszym zdjęciem -
nick nieaktualnyJa dzisiaj po wizycie. Długa wizyta, jeśli chodzi o te bóle niby wątroby i przeczulica skóry moje ginekolog podejrzewa nerwoból. Bo USG woreczka żółciowego było robione i nic tam nie było. Ale w związku z tym mam zrobić próby wątrobowe jeszcze raz ( ale zrobię dwa razy :p ) do tego że względu na te obrzęki i to że czuje że rano mam ręce nabrzmiałe i takie bolące palce przy zginaniu to mam kontrolować ciśnienie i mocz co 2 tyg. Kolejna wizytę mam 15 lutego. Morfologia, moc i cała reszta jest w normie. Szczawiany wapnia w moczu prawdopodobnie od czekolady i za małej ilości picia wody.
Mała dzisiaj miała tętno 160-164, męczyła ja czkawka więc się chyba denerwowała.
Dziewczyny moja ginekolog w szoku bo ona miała tak widoczne włoski na głowie i mi pokazuje a ja niedowierzaniem jak pływały na wodach płodowych no szok.
Moja szyjka badana na fotelu, widać bez zmian gluga twarda zamknięta wywiniętą do krzyża. Więc te twardnienia co mi się zdarzają nie wplywaja na nią jak na razie.
Pobrała mi wymazy.
I teraz najsłabsza informacja, która pewnie nie pocieszy malutka_mycha, Karollinax26 powiedziałam jej i moim bólu spojenia łonowego, palpitacyjnie mnie zbadala i mnie bolało powiedziała że nie dobrze, że trzeba kontrolować mam skierowanie do ortopedybo to może być wskazaniem do cesarki. Mam leżeć jak najwiecej.
Dostałam skierowanie na USG pomiarowe i ide w czwartek. No to chyba tyle
Aaaaaa i jeszcze pochwaliła mnie że 8 kg to idealnie trzymam wage. A dziś oficjalnie III trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 15:21
Fasolka77, Wiewióreczka, Lolka30, AniaKJ, Mama36, india, B_002, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Oj nie wiem kochana czy Marcelka będzie miała rodzeństwo, czas pokaże
Podziel się swoim, przepraszam Waszym zdjęciem
Marcelinka na pewno będzie miała rodzeństwo! Ani się nie obejrzysz a już się jakiś facet zakręci i urodzisz mu syna! To na początek
właśnie się przebrałam po spacerach i załatwianiu spraw "na mieście"... jak się zrobię wyjściowo to trzasnę fotkę i pokażęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 15:22
india lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Ja wam muszę wstawić moje zdjęcie, mam wrażenie, że mimo że jestem daleko za wami to mój brzuch... Najpierw idzie on, potem ja haha
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Zmotywowałyście mnie, pójdę na tą sesję, tylko na początku lutego. Dziś pisałam do tej kobietki, będzie to 10 lutego.
Sesja będzie w studio, nie w plenerze, jak planowałam wcześniej. Mam do wyboru trzy zwiewne sukienki, czerwona, róż i czarna. Mnie się podoba czarnaale mama mówi, że pogrzebowi
róż odpada, więc czerwień ?
Karmelllka90, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPytalyscie o to, które pieluszki muslinowe możemy polecić.
Ja mam porównanie z lokalnego sklepu, z Gemini i z Aliexpress.
I najlepsze są z Ali. Są grubsze, mięsiste i miłe w dotyku, dobrze chłoną wode. Te z Gemini są w porównaniu tymi z Aliexpress szorstkie.
Ja zamawiam kolejna porcję z Ali, ale tym razem biorę zestaw 10sztuk 30cmx30cm - takich typowo do wycierania twarzy, raczek czy pupy (jak uznamy że waciki sobie nie poradzą)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 15:30
malutka_mycha, india lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Marcelinka na pewno będzie miała rodzeństwo! Ani się nie obejrzysz a już się jakiś facet zakręci i urodzisz mu syna! To na początek
właśnie się przebrałam po spacerach i załatwianiu spraw "na mieście"... jak się zrobię wyjściowo to trzasnę fotkę i pokażę
Nie wyleczę się szybko z miłości do M. Czas leczy rany ale ja będę go potrzebowała chyba ogrom.