Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna wrote:India piękny brzusio!! musiałaś być strasznie chudziutka przed ciąża
ile teraz ważysz tak z ciekawości? Bo naprawdę nie wyglądasz na kogoś kto musi się martwić ze przytył 12 kg:D
Dzięki dziewczyny :* ale z.dnia na dzień coraz bardziej czuję ten ciężar
Basiu ślicznie, brzusio zgrabniutkiB_002, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
O rany! India, jesteś prześliczna!
W ogóle nie widać tego +12. Mnie się też ludzie dziwią, jak mówię że plus 8. Mam tylko nieduży brzuszek, większe piersi, a reszta taka jak była, ewentualnie biodra odrobinę krąglejsze.
Basia jak zwykle zgrabna i kwitnąca ^^
Ja się pochwalę zdjęciami jak mi koleżanka prześle obrobione, bo we wtorek mieliśmy sesjęB_002, DorotaAnna, malutka_mycha, Wiewióreczka, Fasolka77, india lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:India, Basia, Wy chudzielce!
Pięknie wyglądacie a brzuszki jakie fajniutkie, malutkie
Mi się mój brzuszek spory wydaje ale to pewnie kwestia odczucia proporcji swojego własnego ciała. Co chwilę nim o coś zawadzam. Ale fakt że zwolnił trochę i już nie rośnie tak szybko jak w okolicach połowy ciąży
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja 6,5 kg mam na plusie od początkowej wagi. A to przez ten miesiąc tak mi podskoczyła szybko ta waga
india lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
B_002 wrote:Haha Karolinka ty też taki chudzielec jesteś
Mi się mój brzuszek spory wydaje ale to pewnie kwestia odczucia proporcji swojego własnego ciała. Co chwilę nim o coś zawadzam. Ale fakt że zwolnił trochę i już nie rośnie tak szybko jak w okolicach połowy ciąży
Basia, pewnie takie są nasze odczucia. Twój brzuszek taki fajniutki, wielkością chyba jak mój, tylko mi się wydaje, że mam trochę niżej i taką piłkę wywaloną w przód. Sama nie wiemB_002 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Basia, pewnie takie są nasze odczucia. Twój brzuszek taki fajniutki, wielkością chyba jak mój, tylko mi się wydaje, że mam trochę niżej i taką piłkę wywaloną w przód. Sama nie wiem
B_002 lubi tę wiadomość
-
Karolina myślę że warto. Zdjęcia kobiet w ciąży są przepiękne, a możesz poprostu wybrać inny motyw niż planowałaś. Skupić się bardziej na sobie i brzuszku, może jakąś fajną suknię zwiewną założyć. Będą takie portretowe te zdjęcia i będziesz miała pamiątkę
Kasiulka90, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Kasia, zazdroszczę sesji! Też miałam iść na koniec stycznia, mieliśmy w sumie ... i teraz nie wiem czy chce się na nią wybrać sama.
Przyjdzie jeszcze raz w okolicach lutego/marca, więc będzie porównanie, bo póki co brzuszek zbyt mały na ciążowy.
Nie przejmuj się, rób sama sesję! Będziesz przepięknie wyglądała -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f305099399fb.jpg a to mój brzucholek. Na zdjęciu dopiero widać, że jednak jest duży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 13:43
malutka_mycha, DorotaAnna, Kasiulka90, Karollinax26, B_002, Lolka30, Fasolka77, india, AniaKJ, Lili90, valetta94, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Z tym zachaczaniem brzuchem też tak mam. Nie pamiętam że z przodu tak mocno wystaje i kilka razy już się na coś nadzialam, na szczęście delikatnie bo się wolniej ruszam. Ale gdybym chodziła tak szybko jak przed ciąża to mogłoby to być niebezpieczne. Często miałam siniaki i zdarte ramiona bo na zakrętach nie wyrabialam
Kasiulka90, Wiewióreczka, Lolka30, india lubią tę wiadomość
-
Kasionek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f305099399fb.jpg a to mój brzucholek. Na zdjęciu dopiero widać, że jednak jest duży.
Coś czuję, że jak urodzę, to bardzo szybko zatęsknię za tym stanem. Bycie w ciąży tak bardzo mi się podoba!
To ruszające się maleństwo sprawia mi tyle radości
Kasionek, Wiewióreczka, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Ale śliczne brzuszki!!!
Basia, mi też się wydaje, że masz spory brzuszek, ale może faktycznie kwestia proporcji, bo reszta ciała taka szczupła
India, ale laska! W końcu się załapałam na Twoje zdjęcie
A Kasionek ewidentnie schudłaś, super wyglądasz! Mam rację?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 13:53
B_002, india lubią tę wiadomość
-
Wiewioreczka jak na moją figurę to chyba spory, bo mam też koleżankę w ciąży z terminem na drugą połowę kwietnia i jej brzuszek jest dużo mniejszy niz mój. Ale u niej do połowy ciąży to też go wcale nie było widać więc ona jest jakimś wyjątkiem
W każdym razie każdy brzuszek u każdej kobiety będzie inny na tym samym etapieWiewióreczka lubi tę wiadomość