Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Cora Ci dorasta
już się cieszę na te emocje z "pierwszymi razami" mojej coreczki
ale rozumiem że to dla Ciebie stres. Dobrze ze jej pod kloszem nie trzymasz. A Jula przejęta?
od rana czekala az wybije 11.30posprzatala swoj pokoj nawet
jednej kolezance niestety rodzice nie pozwolili a mieszka doslownie na przeciwko kina.. ale pewnie cos narozrabiala bo wczoraj miala zgode a dzis z rana przepraszala je.
Pod kloszem nie chce trzymac bo wiem ze odniesie to odwrotny skutek. jedynie tlumacze i wyczulam na wszelkie przejscia przez jezdnie.
I tak zaczna sie wedrowki z kolezankami tego nie unikne ale moze jak zobaczy ze pozwalamy i ze za kazdym razem powie uczciwie o co jej chodzi i gdzie idzie to obedzie sie bez wiekszych kombinacji.
dla mnie to stres ale taki innypamietam 1szy dzien jej w przedszkolu.. z nerwow nie umialam usiedziec.. ale ja ją do samego przedszkola dzien w dzien wychowywalam nie pracowalam... dopiero jak ona zaczela swoja edukacje ja zaczelam rozwoj zawodowy. z Filipkiem bedzie inaczej bo szybciej do pracy bede isc moze bedzie mi latwiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 11:48
malutka_mycha, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Tesciowa na łowach widze byla w pepco bo wysyla mi zdjecia ze kupila 2 ubranka i czy beda dobre
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b67ec1a9e7e7.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46b7cab4b1d4.jpgDorotaAnna, india, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:To ma któraś pieluszki muslinowe z których byłaby zadowolona? Chciałabym kupić też takie delikatne, porzadniejsze
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:O kurcze.... To ja myślałam żeby się zapisać tam na koniec lutego haha
W Żeromskim ta szkoła rodzenia startuje co 2 miesiące, z tego co wiem to w lutym nie ma, bo styczniowa przeciąga się na początek lutego. Tak to przynajmniej zrozumiałam jak tam dzwoniłam. Czyli te zajęcia co startują w marcu jeszcze w kwietniu będą trwały -
Daffi wrote:a ja sie stresuje;p
puscilam moja corke poraz perwszy sama z kolezanka do kina
ta dziewczynka wiem ze czesto lata po calym miescie czy nawet rowerem jezdzi ale ta moja julcia mlodsza od niej mimo ze w 1 klasie sa i wciaz wydaje mi sie taka malutka. wsadzilam jej telefon w kieszen i ma mi dac dyskretnie znac smsem ze sa na miejscuDaffi lubi tę wiadomość
-
No dobra tp na chwilkę udostępniam mój 30 tygodniowy brzunìo
przypominam, ze mam 12 kg na plusie.
Ps. Dajcie znac czy macie podglądWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 14:24
Iduna, B_002, Kasiulka90, Karollinax26, Wiewióreczka, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
To wrzucam jak chcecie
Tylko proszę nie cytować.
>>tu było zdjęcie<<
PS. Przepraszam że tak w łazience, ale akurat mam tam duże lustro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 00:44
Iduna, Karollinax26, india, Kasiulka90, espoir, Wiewióreczka, Lolka30, Fasolka77, AniaKJ, valetta94, Misiabella lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
India piękny brzusio!! musiałaś być strasznie chudziutka przed ciąża
ile teraz ważysz tak z ciekawości? Bo naprawdę nie wyglądasz na kogoś kto musi się martwić ze przytył 12 kg:D
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karollinax26 wrote:Kasiulka kochanie, współczuje tych dzisiejszych przeżyć.
Mnie się wydaje, że ja pierwszy raz lepiej to zniosłam niż drugim razem.
Kto wizytuje razem ze mną w poniedziałek ?
Ja wizytuję o 8:30Karollinax26 lubi tę wiadomość