Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna wrote:I po takich nalesnikach nie podskoczą Ci cukry? Boże tez muszę spróbować... od wczoraj większość dnia zajmuje mi myślenie co zjem i kiedy
-
DorotaAnna wrote:I po takich nalesnikach nie podskoczą Ci cukry? Boże tez muszę spróbować... od wczoraj większość dnia zajmuje mi myślenie co zjem i kiedy
jadłam już i cukier okale jedna sztuka+ łyżka masła orzechowego i kilka plasterków banana
naleśniki z tego przepisu:
https://www.mojegotowanie.pl/przepis/nalesniki-pelnoziarnisteDorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
i doskonale Cię rozumiem.. ja odkąd jestem na diecie to na nic nie mam czasu... moje życie kręci się wokół jedzenia i pomiarów.. wcześniej oglądałam filmy, czytałam a teraz ciągle albo w kuchni albo jem albo spaceruję...
wyczytałam, że na ranne cukry pomaga Inofem... stosowała któraś z Was?DorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Nie wiem dziewczyny jak Wy odróżniacie te części ciała malucha w brzuchu
ja to kompletnie nie wiem czym mi się tam wypycha
Karolina my z mężem pomylilismy głowę z pupalekarz wyprowadził z błędu podczas usg :p
Troche poprasowalam. Teraz nusze sobie ulozyc wizję na ukladanie w komodzie -
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Każdy inaczej reaguje. Na jednego działa na drugiego nie. Ja np banana zjesc nie mogę a zjem 3 kostki czekolady i jest ok
pewnie, ja wczoraj rozmawiałam z "ekspertką" z IO i kazała mi zjeść przed snem kanapkę z kabanosem i warzywem i zjadłam... i cukier ciut wyższy rano... to dostałam opieprz, że chleb powinien byc probody, kabanos z sokołowa i więcej warzywna dziś mi proponuje probody z serkiem wymieszanym ze śmietaną i ksylitolem a potem kilka rzodkiewek
już mnie to śmieszy... bo na mnie i tak nic nie działa.. wyczytałam włąsnie, że na jedną dziewczynę działa Inofem i jadę kupić... to jest suplement również dla kobiet w ciąży więc spróbuję
Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka zamiast inofemu możesz kupić miovarian, ma te same składniki plus B12. Bardzo długo stosowalam podczas starań.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Fasolka zamiast inofemu możesz kupić miovarian, ma te same składniki plus B12. Bardzo długo stosowalam podczas starań.
ooo, dziękiale już zamówiłam w aptece i jadę odebrać ten Inofem ale spytam o cenę bo różnicy w składzie chyba nie ma.... może to będzie jakies wybawienie dla mnie na te cukry...
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ooo, dzięki
ale już zamówiłam w aptece i jadę odebrać ten Inofem ale spytam o cenę bo różnicy w składzie chyba nie ma.... może to będzie jakies wybawienie dla mnie na te cukry...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:India no właśnie ta wizja mnie najbardziej przeraża.. Ze będę 100 razy zmieniała. Ale mnei to czeka za parę tyg. Poczekam jak już poukładacie i wybierzecie najlepsze ułożenie
Właśnie robilam obiad, wcześniej prasowalam i wiecie co? Brzuch mi nie twrdnialczyzby nastąpiła mala poprawa?
Mama36, Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
india wrote:Cwanìara
Właśnie robilam obiad, wcześniej prasowalam i wiecie co? Brzuch mi nie twrdnialczyzby nastąpiła mala poprawa?
Mysle ze jeszcze przeblyski miec bedziemyindia lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Daj znać to i ja sie skusze na te moje cukry na czczo. Ja juz testowalam ze moge zjesc wiele i nawet slodkiego i nie skacze mi cukier a na czczo musi byc te 100.
pewnieprzeczytałam o tym na innym forum.. ten sam przypadek co ja.. lepsza dłuższa przerwa w jedzeniu, żadne tam II kolacyjki z bądź wie czego bo i tak nie skutkuja albo wręcz podnoszą cukier... cukier 90-100 na czczo.. żaden efekt brzasku etc.. po prostu io sprzed ciąży i tyle.. liczę na ten suplement.. obym się nie przeliczyła
dziewczyna, która go dostała od swojej diabetolog mówi, że na nią działa... dziecko rośnie ok więc ...
Karollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ooo, dzięki
ale już zamówiłam w aptece i jadę odebrać ten Inofem ale spytam o cenę bo różnicy w składzie chyba nie ma.... może to będzie jakies wybawienie dla mnie na te cukry...
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
A w sklepie napiki.pl jest teraz -20% na lullalove i normalnie na lullalove.pl też jest kod -20% na hasło LULLA20Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień