Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Kochana przy trzeciej ciazy będziesz wiedziała.. Po prostu cała magia
Ja pamiętam jak w pierwszej byłam i leżałam na boku, przechodzi kuzynka patrzy i mówi :ojej.. Ale fajnie tu główka tu dupka tu nóżki i poszła.. Mi szczęka w dół.. Patrze na brzuch.. Nic..
Więc się wogole nie przejmujcie!
Ja jestem w 4 ciązy i nie wiem ktorą częsc maluch mi wypycha
Tunia76, AniaKJ, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:Ja tak miałam do zeszłego tygodnia insulina na tym samym poziomie a mogłam jeść totalnie wszystko. Chipsy, MC, ciasto nie obajdalam się ale jadłam. A jak minęła 30 tyg tak jakby mój cukier diabeł opetał. Jem zdrowo jak nigdy a cukier skacze. .
no takie uroki cc chyba, ponoć po 34tc się może ustabilizowac sytuacjaFasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Ale się wkurzyłam ... napisała do mnie siostra M., rozmawiałam z nią o wyprawce i napisałam że praktycznie już wszystko mam, to mnie pyta czemu nie skonsultowałam tego z M, bo „przecież on tez jest ojcem i nim będzie” ...
to niech przeleje pół kasy i po konsultacjiona jest jego adwokatem?
Mama36, Paula 90, Tunia76, Lili90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyJezuuuuu dziewczyny.. Jakie to było pyszne... Zjadłam tego Maca i nie żałuję ani fryteczki. Nie wiem co Oni tam dodają.. Ale to jakiś obłed jakie to dobre...
Karola.. No najgorsi tacy adwokaci... Jakby ex chciał to chyba by sam się dawno spytał co potrzeba?... Ale nie przejmuj się niczym.. Nie raz Cię jeszcze On albo ktoś z jego otoczenia wkurzy. Powiem Ci z doświadczenia, że im będziesz Ty bardziej szczęśliwa sama ze swoim życiem.. Tym mniej On będzie Cię wkurzałFasolka77, Misiabella, Kiwona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina trzeba było jej napisać że jakbyś czekała na jego zaangażowanie w wyprawkę to poszłabyś z niczym do porodu! Nosz kurwa nic od siebie nie daje a od Ciebie jeszcze wymaga żebyś się prosiła o wyrażenie opinii!Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Napisałam, że ojcem to może być każdy i że on nawet mnie nie zapytał czy cokolwiek potrzeba. Gdybym ba niego czekała to tak jak pisze Lolka, do kwietnia nie miałabym nic, a! Zestaw kosmetyków(4 sztuki), bo to kupił z własnej inicjatywy.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Karola to kontaktuj się z nim za jej pośrednictwem
Podlicz wydatki i napisz, że po konsultacji wyszło tyle i tyle
Nie chce od niego nic, sama wszystko kupiłam, mimo tego, że z nieba pieniądze mi nie spadają .. ale o nic nie poprosiłam. I tak załatwiając sprawę sądownie, później mi powie, że zależy mi na pieniądzach, skoro nie chciałam załatwić tego polubownie. -
Karollinax26 wrote:Nie chce od niego nic, sama wszystko kupiłam, mimo tego, że z nieba pieniądze mi nie spadają .. ale o nic nie poprosiłam. I tak załatwiając sprawę sądownie, później mi powie, że zależy mi na pieniądzach, skoro nie chciałam załatwić tego polubownie.
a o jakim polubownym załatwieniu sprawy on mówi? co proponował?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Fasolka - zupę jem z niczym. Ja wypijam sama "wode" z zupy. Mąż zjada mięso i warzywa a ja chlepcze wodę. Czasem sobie robię z warzywami krem. Nie lubię farfocli w zupach
a ja lubięa sama wodą sie chyba nie najesz
Karollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77