Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zjadłam dzisiaj lody dwie gałki z grycana...
dzisiaj dzień grzeszków
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Czy jakies życzliwe, słodkie dusze pomogą mi zinterpretowac, czy jestem posiadaczką cukrzycy ciążowej, czy nie? Na razie czytam cos tam, ale nie wiem jakie sa najnowsze normy. U mnie wynik byl taki 92 na czczo, 168 po godzinie i 100 po dwoch. Wczoraj niestety nie spalam, przedwczoraj i przed przedwczoraj niewiele. Troche sobie niefortunny czas wybralam na to badanie, tylko musialabym czekac do nastepnej soboty. I chcialo mi sie wyrwac, czegos dowiedziec nowego
Nie postepuje racjonalnie po tych nieprzespanych nocach. A wieczorem skoczylam jeszcze na zakupy i o dziwo zero parcia na cokolwiek czulam, a przebieralam nogami calkiem sprawnie, na to jaki ciezar dzwigam rzed soba
-
Te 92 juz podchodzi pod cukrzycę ale to tez zalezy od lekarza jeden przyjmuje ze 91 jest ok a 92 juz im sie nie podoba.
A ja mam tez pytanie..
Byłam dziś w papugarni czy od ptakow cos mi grozi? Nawet sie nad tym nie zastanawialam wczesniej. Dezynfekowalam rece ale oblazly mnie te papugi nawet na glowie stawaly.Misiabella lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Te 92 juz podchodzi pod cukrzycę ale to tez zalezy od lekarza jeden przyjmuje ze 91 jest ok a 92 juz im sie nie podoba.
A ja mam tez pytanie..
Byłam dziś w papugarni czy od ptakow cos mi grozi? Nawet sie nad tym nie zastanawialam wczesniej. Dezynfekowalam rece ale oblazly mnie te papugi nawet na glowie stawaly.
Oj kochana, nie wiem, nie pomogę. Ja w takie miejsca nie chodzę, bo wstyd się przyznać ale boje się dziobówtzn kur, innego drobiu i właśnie takich papug
Daffi, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Pisanie o jedzeniu to ZŁO
W Macu byłam i ja
Oczywiście jak to ja postanowiłam spróbować czegoś nowego i wybrałam Big Tasty Bacon i mąż dojadal po swoich Big macach bo mi nie podszedł :)za to nuggetsy i frytki rządziłyCórka w siódmym niebie,ze mama do Maka zabrała bo ja tego miejsca ogólnie nie lubię specjalnie...
Karolinka współczuję sytuacji... czemu On załatwia Wasze sprawy za pośrednictwem siostry? Nie ma jaj żeby do Ciebie zadzwonic i wprost zapytać czego potrzebujecie ?! na litość boską...zachowuje się naprawdę jak dziecko...i jeszcze pewnie się dziwi, że chcesz załatwiać Wasze sprawy za pośrednictwem sądu...
My dopiero z miasta wróciliśmyNogi i plecy bolą ale prawie wszystko kupionr dla Młodego
Na bank muszę jeszcze zrobić przegląd tego co mam i jakoś posegregować. Wiem,że brakuje nam skarpetek(dziś pierwsze sztuki w H&M kupiłam )ale jakoś jak staje przed tą półką e sklepie to głupieje- skarpetki opisane jako dla noworodka ale w rozmiarach 10-12 ;13 -15 i które wziąść ???!!!zglupiec idzie...
Poza swoimi zakupami dla Młodego nabyłam też dla tej znajomej co dziś urodziła ciuszki i kocyk taki z cyframi co zaznaczamy wiek dziecka do zdjęćchciałam dla Nas wziąść ale były tylko dla dziewczynek
A teraz w końcu odpoczynek i jeszcze rodzynki w czekoladzie jem (masakra)...Daffi lubi tę wiadomość
-
Czytam u mamy ginekolog, ze 92 jest juz wartoscia nieprawidlowa i najlepiej sie zmiescic do wartosci 90. Kuźwa. Powtorze to badanie, no ale musze sie upewnic czy choc takie pojedyncze przekroczenie, nawet na niespaniu, juz nie swiadczy o cukrzycy. Mama ginekolog pisala ze sie nie je 8 godzin, ja nie jadlam 12,5 godziny.
-
Szonka wrote:Ja jestem w 4 ciązy i nie wiem ktorą częsc maluch mi wypycha
Tunia76, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karollinax26 wrote:Oj kochana, nie wiem, nie pomogę. Ja w takie miejsca nie chodzę, bo wstyd się przyznać ale boje się dziobów
tzn kur, innego drobiu i właśnie takich papug