Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa ostatnio mówię mojemu jak to człowiek zawsze chce więcej... Najpierw.. Starania o ciaze.. Są tu takie co i za pierwszym razem się udało, a i takie co za 8..12 itd... Ok. Jak się udało.. To byleby był zarodek.. Ufff jest.. No to byleby ten pierwszy trymestr minął już będę spokojna.. Uff minął.. Kurcze, no to byleby do 28 tyg bo dzidzia w miarę bezpieczna i ruchy ciągle.. Jest! Boże, żeby już był 35 i mogę rodzić! Już bedzie luz... W 35.. Kurcze, żeby tak jeszcze ze 2 tyg posiedział tam dla bezpieczeństwa... O boże!! Poród!! Najgorsze!!!
Tunia76, Wiewióreczka, Lili90, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Szczerze się lrzyznam, ze ostatnio chyba się lepiej czuje sama ze sobą. W sensie ten brzuch nadal mojemu ciału proporcji.
Też bym chciała,żeby te kg po porodzie zleciały z nawiązką. Ja mam jakieś 30 kg takiego totalnego balastu
Ja też się ze sobą czuje teraz bardzo dobrze. Jedyne co żałuję że włosy scielam jak zaszłam.. Ale tak to może bym marudzila że za długie i się długo myje, więc nie ma co -
Karmelka u mnie raczej wyżej ostatnio kopniaki. Mam nadzieję, że już będzie siedział z nogami do góry
.
Mama36 ile płaciłaś za sesje? ile zdjęć dostaniesz?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Paula 90 wrote:U nas tortille "na Zdrowo"(jarzyny, placki pełnoziarniste i cycki z kury) plus frytki z piekarnika.
Do tego duuuuzo sosu czosnkowego
pycha! ja po 2 naleśnikach pełnoziarnistych z mascarpone, granatem i orzechami cukier po 1h 113
byliśmy na Underdog'u- polecam! film rewelka! fajna muza, zdjęcia, historia.. myślałam, że będzie samo mordobicie ale film mnie meeeega zaskoczył na plusFasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Szczerze się lrzyznam, ze ostatnio chyba się lepiej czuje sama ze sobą. W sensie ten brzuch nadal mojemu ciału proporcji.
Też bym chciała,żeby te kg po porodzie zleciały z nawiązką. Ja mam jakieś 30 kg takiego totalnego balastu
Najgorsze, że tycie z wiekim idzie coraz latwiej.
W tej ciąży przytyłam narazie 1,8kg , ale jeszcze 3 miesiace tycia. -
Fasolka77 wrote:pycha! ja po 2 naleśnikach pełnoziarnistych z mascarpone, granatem i orzechami cukier po 1h 113
byliśmy na Underdog'u- polecam! film rewelka! fajna muza, zdjęcia, historia.. myślałam, że będzie samo mordobicie ale film mnie meeeega zaskoczył na plus
A właśnie! A film kręcony w moim mieście!Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja ostatnio mówię mojemu jak to człowiek zawsze chce więcej... Najpierw.. Starania o ciaze.. Są tu takie co i za pierwszym razem się udało, a i takie co za 8..12 itd... Ok. Jak się udało.. To byleby był zarodek.. Ufff jest.. No to byleby ten pierwszy trymestr minął już będę spokojna.. Uff minął.. Kurcze, no to byleby do 28 tyg bo dzidzia w miarę bezpieczna i ruchy ciągle.. Jest! Boże, żeby już był 35 i mogę rodzić! Już bedzie luz... W 35.. Kurcze, żeby tak jeszcze ze 2 tyg posiedział tam dla bezpieczeństwa... O boże!! Poród!! Najgorsze!!!
ahahaha a dopiero potem się zacznieWiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Ja dziś na sesji słuchajcie na pierwszych zdjęciach miałam nawyk wciągania brzucha haha.. I mówię do dziewczyny, że co ja za głupote robię i to jest chyba najprzyjemniejsza sesja w całym życiu, bo nie dość że nie trzeba myśleć o figurze to jeszcze im większy brzuch tym lepiej.
Ja też się ze sobą czuje teraz bardzo dobrze. Jedyne co żałuję że włosy scielam jak zaszłam.. Ale tak to może bym marudzila że za długie i się długo myje, więc nie ma co
ciążą to jedyny okres w życiu kobiety, że można brzuchem świecić na legalu!Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:EŁK! fajne tereny
ta chatka pani weterynarz... moja wymarzona stodoła!
Znajomy pomagał przy produkcjifajna jest scena na dachu wieżowca! Chociaż muszę przyznać, że jeszcze nie miałam okazji obejrzeć filmu.
Tutaj jest pięknie, szczególnie latem! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:W masie i tak ja wygrywam. Zaszłam w ciążę z 40kg nadwagą (otyłość). W pierwszej ciąży przytyłam 30kg a potem chudlam i tylam na zmianę. Podobno nie wyglądam na aż tyle, bo mam sporo mięśni, ale waga nie kłamie.
Najgorsze, że tycie z wiekim idzie coraz latwiej.
W tej ciąży przytyłam narazie 1,8kg , ale jeszcze 3 miesiace tycia.
Ale bałam się dotykać ubrań z przed ciazy a okazuje się że się mieszcze! Co prawda np koszule się nie zapna ale zalozne pod nia Basic elegansio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 19:11
Tunia76, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Znajomy pomagał przy produkcji
fajna jest scena na dachu wieżowca! Chociaż muszę przyznać, że jeszcze nie miałam okazji obejrzeć filmu.
Tutaj jest pięknie, szczególnie latem!
to polecam Karola! na prawdę świetny film!Karollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Ja mam 166 cm wzrostu zaszłam w ciaze z wagą 85 kg teraz mam 93 kg. Ale każdy mi mowi, że ciąża mi sluzy. Wydaje mi się, że musiałam troszkę schudnąć albo ten brzuszek na prawdę nadal mi takich proporcji.
Ale bałam się dotykać ubrań z przed ciazy a okazuje się że się mieszcze! Co prawda np koszule się nie zapna ale zalozne pod nia Basic elegansio...Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Mama36 nie mam żadnego zaproszenia do zaakceptowania, ale wysłałam ja do Ciebie także zerknij
.
Karmelka to mi odpukać Filip oszczędza szyjkę, powiem nawet że póki co oszczędza też pęcherz w nocy, bo wogole nie wstaje do rana.Mama36 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień