Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotaAnna, ja też już bardzo bym chciała wiosnę. Tym bardziej że teraz jak boli spojenie chwila płacze z boku jak ona mnie kopię. Bo jak nie kopie daje radę.
I już tak wszystko gotowe, i tez dalej jest lęk żeby wszystko było dobrze. Żeby donosic szczęśliwie.
Ps . Czytam co napisalam i ta składnia... Nie wiem co dokładnie miałam na myśliten tel mi zmienia
a ja chyba lepiej pójdę już spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 22:15
-
Kasiulka90 wrote:Jejku, dziewczyny, jak ten czas szybko leci... Przed chwilą jeszcze nie miałam brzucha, a dosłownie minutę temu po raz pierwszy widziałam wypchniętą kulkę po prawej stronie brzucha
Obstawiam tyłeczek
Wszystkie wyglądacie pięknie!Takie cudne okrągłe brzuszki
A niedługo te cuda będą się do nas rozkosznie uśmiechały
MamaAga, wstyd się przyznać, ale nie mamy totalnie nic dla maluszka. Ale jak się zabierzemy za kupowanie, to pewnie w miesiąc wszystko załatwimy. Przeznaczam na to luty
Mistrella, mnie jakoś od dwóch dni niedobrze. Nie wiem, czy to dalej po tej wstrętnej piątkowej glukozie czy to wina weekendowego obżarstwa u znajomych.
Wg mnie to żaden powód do wstydu Kochanamoja kuzynka miała termin na 8 stycznia w wszystko kupili w przerwie między świętami Bożego Narodzenia
I to z wyboru. I szanuje.
Ja mam w sumie tylko ciuszki i to nie wszystkie i Szumisia.
Na tą chwilę na więcej nie mam kasy i nie kupuje.
Z córką miałam termin na 22 maja i zaczęłam kupować w marcu ciuszki a w kwietniu wozek i łóżeczko i całą resztę i też dałam radę
Fakt, że są modele wózków,, na które trzeba czekać jakiś czas z tego co mi wiadomo trochę przeraża ale spokojnie...
Damy radę z wyprawkamiWiewióreczka, Kasiulka90, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
Witajcie w nowy, piękny dzień
Wyglądałam za tym księżycem, ale nie pokazał mi się w moich oknach
W nocy było mi tak ciepło, że musiałam zrobić mikrouchył w sypialni i nawdychalam się smoguNormalnie smoła w chusteczce przy smarkaniu teraz
Noc miałam samotna, bo mąż nocowal u swojego brata, mieli wieczór filmowy. Niedługo powinien dotrzeć a ja wlasnie pije kawę i podgryzam ciasto od teściowej, jakieś takie o korzennym smaku, kakaowe zwykle. Nie przepadam za takim smakiem, ale zawsze to szybciej, niż kombinować na szybko na glodnego że śniadaniem
Na 8.30 mam spotkanie z prawnikiem, o 14.30 okulista, w międzyczasie muszę jakoś popracować no i ogarnąć obiad.
Kazik się awanturuje w brzuchu, czuję go nisko i już sama nie wiem, jak jest ułożony. Czasem jest tak, że czuję go w dole po obu stronach jednoczesnie i do tego jeszcze pod prawymi żebrami. Nie wiem, co ten akrobata tak odstawiaFasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie!
Ja tez mam trochę kryzys i już się nie mogę doczekać a z drugiej strony z wyprawki mamy wozek i właśnie skręciliśmy komodę która będzie na rzeczy młodego. Przewijak mąż zdrowi zakładany na łóżeczko.
I tu pytanie co myślicie: nasza sypialnia cała w kolorze czarno brązowym komoda tez. Córki pokój białe mebelki (a mam nadzieje młodego tam po roku wyeksmitować. Łóżeczko mamy w spadku CZERWONE. Na jaki kolor przemalować? Biały? Czarno brązowy będzie za smutny?
-
I ja się witam! Właśnie jem śniadanie i pije kawę, no i powoli pójdę się ogarniać, z racji tej że samochód mam na razie niesprawny, muszę jechać taksówką.
Wizyta o 10, stresuje się jak zwykle. Mam nadzieję, źe Marcelina odpowiednio przybiera na wadze.
Mnie się wydaje, że ona jest cały czas ułożona poprzecznie, do kiedy ma czas żeby się obrócić ?Daffi, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jestem strasznie monotematuczna ostatnio ze snami. Dziecko.. Poród.. Dziecko.. Poród.. Już zaczyna być to nudne.
Poza tym siadla Nam lodówka z w sierpniu wymieniany był agregat i znów coś... Ratuje Nas minusowa temp na balkonie i trzeba dzwonić.
Poprawia mi humor zapowiedź sesji, dziś powinnam mieć już całość
Kiwona, Karollinax26, Karmelllka90, Mistella, DorotaAnna, Kasiulka90, Lolka30, malutka_mycha, Tunia76, AniaKJ, MamaAga85, Daffi, Fasolka77, Misiabella, martusiawp, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej hello
ja dzisiaj w nocy nie wstawałam siku juhuu...więc się wyspałam.
mama36 pikne zdjęcie. Aż sobie sama zrobię
Karollinax26 jestem ciekawa ile Marcelinka waży. Bo to, że wszystko gra to na pewno.
aga2606 widziałam łóżeczka z ciemnego koloru i nie wyglądały smutno. Miały ładnie dopasowane jasne odcienie poscieli. Tu mowie o wystawach w sklepach. Poszukaj inspiracji w sieci i może to ci pomoże podjąć decyzje- ja tak zawsze robię.
kiwona w Krakowie wczoraj był taki syf,że mój pies po krótkim spacerze tak smierdzial, że nie szło jej przytulić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 07:08
Aga2606 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Karmellka te same wozki wczoraj oglądałam. Ja wybiorę jasny, jakoś boję się czerni na lato.
Ja lubię różne kolorki, a w wózkach ciągle widzę szarości. Dla syna miałam wózek granatowy w misie. Bardzo mi się podobał. Teraz już takich nie widzę. -
nick nieaktualnyKarola tak miałam mieć Marcelinke.. Ale jestem skazana na samych chłopów hihi. Zdjęcie mi robiła laseczka stojąc nade mną na schodkach, ale myślę że można samemu pokombinować. Mamy dużo w sesji takich zdjęć które, jak się mały urodzi będziemy powielać. Potem On będzie w tym body leżał tak samo a ja stać będę. Czy jak małż całuję brzuch jak leżę to potem mały bedzie leżał na brzuchu a On będzie całował w pupę
Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:I ja się witam! Właśnie jem śniadanie i pije kawę, no i powoli pójdę się ogarniać, z racji tej że samochód mam na razie niesprawny, muszę jechać taksówką.
Wizyta o 10, stresuje się jak zwykle. Mam nadzieję, źe Marcelina odpowiednio przybiera na wadze.
Mnie się wydaje, że ona jest cały czas ułożona poprzecznie, do kiedy ma czas żeby się obrócić ?
Słyszałam że dzieci się odwracają w 30-32 tc. Czas ma do poroduale bratowej w 35-36 tc jak mała się nie odwróciła to gin powiedział że już się nie odwróci bo nie ma miejsca już
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Słyszałam że dzieci się odwracają w 30-32 tc. Czas ma do porodu
ale bratowej w 35-36 tc jak mała się nie odwróciła to gin powiedział że już się nie odwróci bo nie ma miejsca już
-
nick nieaktualnyMistella też trzymamy kciuki.
Ja już się popłakałam przez lodówkę..
W dupie mam te hormony ciążowe.. Jakby to był koniec świata. To tylko rzeczy martwe... No ale fakt kosztowne. Agregat 700zl w sierpniu wymiana.. Może koleś uzna jakąś gwarancję czy cos. -
nick nieaktualnyMistella wrote:Witam
dziś mam usg 3 trym ok12, mam nadzieje ze mała się ładnie pokaże
a dopiero co leżałam w salonie i czytałam pierwsze wrażenia z USG I trymestru pamiętam jak dzisiaj
Mistella lubi tę wiadomość