Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWspółczuję, tam w Krakowie to chyba najgorzej , chodź i Nas we Wrocku od wczoraj też nie ciekawie.
Ja nigdy nie rozumialam rejestracji ja jedna godzinę. Potem albo ciężarne właśnie się kisza.. Albo same płaczące dzieci na kupie.komu to ma służyc to nie wiem -
Karmelllka90 wrote:Byłaś już w sklepach oglądać? Ja mam wózek cybex priam rudy. Podobały mi się czarne i szare ale chyba już zbyt monotematycznie się zrobiło na tych placach zabaw.
No właśnie, gdzie nie spojrzeć to szare. Ale może jak kupię kolorowy kocyk to będzie weselej. -
nick nieaktualnyJa bym miała w motyw jungle wózek, więc też inny, ale nie moja wina ze nagle zobaczyłam i zakochałam się w tej zebrze. Więc mam czrani biały.
Ale to zawsze mniej oklepany niż sam czarny! :p
Rudy super.! Coś innego
PS. Nie powiem. Szare mi się też podobałyFasolka77 lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Wg mnie to żaden powód do wstydu Kochana
moja kuzynka miała termin na 8 stycznia w wszystko kupili w przerwie między świętami Bożego Narodzenia
I to z wyboru. I szanuje.
Ja mam w sumie tylko ciuszki i to nie wszystkie i Szumisia.
Na tą chwilę na więcej nie mam kasy i nie kupuje.
Z córką miałam termin na 22 maja i zaczęłam kupować w marcu ciuszki a w kwietniu wozek i łóżeczko i całą resztę i też dałam radę
Fakt, że są modele wózków,, na które trzeba czekać jakiś czas z tego co mi wiadomo trochę przeraża ale spokojnie...
Damy radę z wyprawkami
na którego szumisia się zdecydowałaś?Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:A mojej znajomej synek był główką do dołu od 27 tc i obrócił się pośladkowo w 35 tc i miała cc
No dlatego mówię, że dzieci mają czas do porodumam też znajomą co poszła na umówione cc bo mała ułożona pośladkowo, i w szpitalu okazało się, że mała leży głowa w dół jednak
także spokojnie jest dużo czasu jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 08:37
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi wrote:Melduję się że czuwam. Dzis bez zadnych objawów zgag itp poprostu po co mi tyle spac jak można na forum zajrzec
ja miałam spankood 21.30- 7.45
melduję, że Inofem na mnie nie działa... 12h przerwy między jedzeniem i cukier rano przed 8 98.... lipaFasolka77
-
Mama36 wrote:A ja jestem strasznie monotematuczna ostatnio ze snami. Dziecko.. Poród.. Dziecko.. Poród.. Już zaczyna być to nudne.
Poza tym siadla Nam lodówka z w sierpniu wymieniany był agregat i znów coś... Ratuje Nas minusowa temp na balkonie i trzeba dzwonić.
Poprawia mi humor zapowiedź sesji, dziś powinnam mieć już całość
ale super fotka!!!!Fasolka77
-
właśnie sprawdziłam kalkulator wagi ciąży
i jestem ciut ciut poniżej minimum wagi dla danego tc
super! lekarka będzie zadowolona!
ostatnio mi powiedziała, że mają tyle pacjentek otyłych, że ciężko usg robić i chyba muszę pojechać na szkolenia do USA...
Fasolka77
-
Cukrzycowe mamy, a powiedzcie, Wy prywatnie chodzicie do diabetologa czy do jakiejs panstwowej poradni diabetologicznej, czy ginekologa specjalizujacego sie w cukrach? Bo pamietam ze chodzilam w poprzedniej ciazy do takiej lekarki na nfz w przychodni przyszpitalnej i ona przyjmowala tez ciezarne cukrzycowe.
-
U mnie ciąg dalszy słabego nastroju, jakieś chorobsko mnie zbiera i nic mi się nie chce. Nawet leżenie mnie męczy.
Mama36 śliczne zdjęcieteż myślałam o takiej sesji ale mój mąż zdjęć nie lubi a sama nie chciałam. Więc pozostaje mi czekać na Nine i będę jej cykac zdjęcia na potęgę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiabella wrote:Cukrzycowe mamy, a powiedzcie, Wy prywatnie chodzicie do diabetologa czy do jakiejs panstwowej poradni diabetologicznej, czy ginekologa specjalizujacego sie w cukrach? Bo pamietam ze chodzilam w poprzedniej ciazy do takiej lekarki na nfz w przychodni przyszpitalnej i ona przyjmowala tez ciezarne cukrzycowe.
Lipa jest taka że te recepty nie są na NFZ tylko 100%Misiabella lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja bym miała w motyw jungle wózek, więc też inny, ale nie moja wina ze nagle zobaczyłam i zakochałam się w tej zebrze. Więc mam czrani biały.
Ale to zawsze mniej oklepany niż sam czarny! :p
Rudy super.! Coś innego
PS. Nie powiem. Szare mi się też podobały
ja chciałam grafit ale dostałam od bratowej beżowy i też jest oka 3000 nie chodzą piechotą
kupiłam niebieski i beżowy kocyk i gitara
Fasolka77
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Godzina i pierwszy pokój za mną.
Oczywiście krzeseł mniej niż ciężarnych.