Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam spory nadbagaż kilogramów sprzed ciąży mimo.
Zaszłam z wagą 77kg przy 170cm wzrostu (po tym jak zeszłam z 95kg) a już mam 86 na liczniku .
Po ciąży jak tylko dostanę zielone światło wracam do ćwiczeń bo tylko to dało mi takie efektyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 20:38
-
nick nieaktualnyDziewczyny, waga się będziemy martwić po ciazy
na razie się cieszmy tymi naszymi maluchami w brzuchu, że są tam i żeby sobie tam zdrowo siedziały. W końcu to Nasze wymarzone Perełki, to czym jest te parę kg w tą czy w tamtą
malutka_mycha, martusiawp, Tunia76, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, które brały te silikonowe osłonki na piersi od Medeli. Brałyście te?
https://www.aptekagemini.pl/medela-nakladki-silikonowe-contact-rozmiar-m-2-sztuki.html
bo właśnie robie koszyk w gemini i nie wiem, zaczęłam szukać w necie jak dobrać rozmiar i znalazłam chyba jeszcze jakieś inne... a jestem kompletnie zielona w temacie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja się zdecydowałam, jutro idę na te próby watrobowe. Ta swędzace skóra mnie martwi.
Od wczoraj słabo się czuje, dosłownie mi słabo, niedobrze, bardzo mnie boli pod żebrami j ogólnie nastrój mi nie dopisuje. Wszystko mnie męczy i mam etap na marudzenie. I nie mam pojęcia jak sobie poprawić nastrójoby mi tak do porodu nie zostało.
-
nick nieaktualny
-
Ja mam etap "płakania" chyba- płakałam, że muszę być na diecie, że chodzę jak kaczka, że chciałabym chodzić w MOICH ciuchach (w sensie tych sprzed ciąży)... no ciężki czas mam ostatnio...
malutka_mycha lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Dziewczyny, które brały te silikonowe osłonki na piersi od Medeli. Brałyście te?
https://www.aptekagemini.pl/medela-nakladki-silikonowe-contact-rozmiar-m-2-sztuki.html
bo właśnie robie koszyk w gemini i nie wiem, zaczęłam szukać w necie jak dobrać rozmiar i znalazłam chyba jeszcze jakieś inne... a jestem kompletnie zielona w temacieDorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ja się zdecydowałam, jutro idę na te próby watrobowe. Ta swędzace skóra mnie martwi.
Od wczoraj słabo się czuje, dosłownie mi słabo, niedobrze, bardzo mnie boli pod żebrami j ogólnie nastrój mi nie dopisuje. Wszystko mnie męczy i mam etap na marudzenie. I nie mam pojęcia jak sobie poprawić nastrójoby mi tak do porodu nie zostało.
-
DorotaAnna wrote:Ja mam etap "płakania" chyba- płakałam, że muszę być na diecie, że chodzę jak kaczka, że chciałabym chodzić w MOICH ciuchach (w sensie tych sprzed ciąży)... no ciężki czas mam ostatnio...
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Ja mam etap "płakania" chyba- płakałam, że muszę być na diecie, że chodzę jak kaczka, że chciałabym chodzić w MOICH ciuchach (w sensie tych sprzed ciąży)... no ciężki czas mam ostatnio...
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Ja mam etap "płakania" chyba- płakałam, że muszę być na diecie, że chodzę jak kaczka, że chciałabym chodzić w MOICH ciuchach (w sensie tych sprzed ciąży)... no ciężki czas mam ostatnio...
malutka_mycha, DorotaAnna, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karmelllka90 wrote:Ja już dwa razy robilam. A za dwa tygodnie będę powtarzala . "Watroba" nie kuje już ale to pieczenie skóry mam. Najgorzej jak mam biustonosz i ciążowe spodnie
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:To już pisałaś i uspokoiła mnie. Ale to pieczenie i swędzenie z czegoś wynika :/wolę tej kasy trochę wydać ale mieć spokój, bo jak poczytałem o ewentualnych skutkach nieleczenia to mi się słabo zrobilo
Niestety ale nie ma żartów. Ja sobie na prawdę nie zdawałam sprawy, że jest tyle przypadłości związanych z niebezpieczeństwem dla dziecka i matki. -
Jejku, dziewczyny, jak ten czas szybko leci... Przed chwilą jeszcze nie miałam brzucha, a dosłownie minutę temu po raz pierwszy widziałam wypchniętą kulkę po prawej stronie brzucha
Obstawiam tyłeczek
Wszystkie wyglądacie pięknie!Takie cudne okrągłe brzuszki
A niedługo te cuda będą się do nas rozkosznie uśmiechały
MamaAga, wstyd się przyznać, ale nie mamy totalnie nic dla maluszka. Ale jak się zabierzemy za kupowanie, to pewnie w miesiąc wszystko załatwimy. Przeznaczam na to luty
Mistrella, mnie jakoś od dwóch dni niedobrze. Nie wiem, czy to dalej po tej wstrętnej piątkowej glukozie czy to wina weekendowego obżarstwa u znajomych.DorotaAnna, Wiewióreczka, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoleżanka jest na etapie kupna wózka i zapytała mnie który bym jej doradzila podsyłania do was bo takich widzę że nie pokazywałyscie a może coś wam w oko wpadnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcac84676020.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dddf48a0d6b.png -
Karmelka a to jest ten sam model? Ja ogólnie wzięłam jasny z racji kompromisu z mężem, ale takie ciemne też mi się bardzonpodobaja
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :* ja wiem że to pewnie przejdzie niedługo... po prostu już się nie mogę doczekać wiosny, spacerków z wózkiema nie że wyglądam jak bałwan (w sensie kształtu
) w kurtce. Tzn ogólnie ja się sobie bardzo podobam w ciąży naprawdę! Po prostu już nie mogę się doczekać
Karmelk racja z tymi nakładkami. Poczekammalutka_mycha lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Karmelka a to jest ten sam model? Ja ogólnie wzięłam jasny z racji kompromisu z mężem, ale takie ciemne też mi się bardzonpodobaja
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :* ja wiem że to pewnie przejdzie niedługo... po prostu już się nie mogę doczekać wiosny, spacerków z wózkiema nie że wyglądam jak bałwan (w sensie kształtu
) w kurtce. Tzn ogólnie ja się sobie bardzo podobam w ciąży naprawdę! Po prostu już nie mogę się doczekać
Karmelk racja z tymi nakładkami. Poczekam