Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Dobra, jestem w domu, Marcelka rośnie, wszystko w normie, łepetynkę chyba też ma ciut większą wymiarowo. Waży 1300, serduszko bije w normie. Dziś była spokojna i dała zrobić sobie fotkę. Moja szyjka ostatnio miała prawie 36 mm, teraz ma 32. Gin mówi, że nie ma się czym martwić, bo ponad 3 cm to dobry wynik. Żelazo brać dalej, wynik moczu powiedziała że jest dobry, a śladowe ilości białka mogą się zdarzyć.
Chyba podobna do starego
własnie miałam pytac do kogo podobna bo zdjęcie super wyraźne!!Karollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Daffi moja gin sama zaproponowała Tensa... przecież przed porodem zalecają tensy... to dziwne, że Tobie zabronili.. chyba, że chodzi o okolice... ja mam na kolano więc nie ma problemu
-
Mama36 wrote:Fasolka, brzunio mały
Ale za to masz super oczy i mega wyglądają do tych czarnych włosów!
dziękuję Mama36 :*
no mały własnie.. jak patrzę na Wasze to nie wiem czy się mam martwić czy nie...
oczy mam niebieskie bo jestem blondynkątak tak... ale od chyba 15 lat farbuję się na czarno bo tak mi jest zdecydowanie lepiej
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Jeśli place za coś Extra żeby było w domu wcześniej bo ja nie dźwigam a zalezalo mi zeby przyszło jak mąż jest na urlopie. A mija 7 dni paczka nie wyslana a to miało
być u mnie w ciągu 3 dni ... To piekle się bardzo. Bo wybrałabym przesyłkę bez przepłacania
Karmellka ja tez z tych co się łatwo wkurwiają i walczą o swoje.. nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak niesłowność, spóźnialstwo i BRAK ODPISYWANIA NA MAILE!!! do szewskiej pasji mnie to doprowadza! Całkowicie Cię rozumiem. ZRÓB IM AWANTURĘ!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 16:08
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Do mnie przyszło Gemini dzisiaj. I w sumie mam wszystko z listy. Zostały dodatki do pokoju i kilka rzeczy, które mogę kupić po porodzie.
A nie przepraszam jeszcze torba dla małej do szpitala i biustonosze do kamienia, które kupię już przed porodem
I zamówiłam szczotkę z lulalove ta że szczeciny, ale ona będzie idealna do wyczesywania jak się ciemieniucha pojawi i do uczesania włosków ale do masażu główki kupię druga...ta z kozy.
dostałaś jakieś gratisy?Fasolka77
-
Daffi wrote:ja na Achillesa. ale moze dlatego ze to 1 trymestr to nie wolno mi bylo? moze zeby zarodka nie uszkodzic? cholera wie...
a to możliwe. I trymestr jest zawsze ryzykowny. Mnie dziś rehabilitantka mówiła, że można sobie nawet do domu taką aparaturę kupić - pewnie nie tak profesjonalną jak w gabinetach ale jednak.. i że jej siostra korzystała z tego przed porodem- ponoć uśmierza ból. Czytałam tylko w necie, ze przed bodajże 34tc należy pod okiem położnej a potem można samemu w domuFasolka77
-
Fasolka77 wrote:dziękuję Kasia :* czyli mam się nie martwić?
strasznie jestem ciekawa tego usg w środę...
Wczoraj znajoma pokazywała mi swoje zdjęcia sprzed porodu. W 8 miesiącu miała brzuch niewiele większy niż ja teraz
Każda kobieta to przechodzi inaczej, wygląda inaczej. Raczej powinnaś się tylko cieszyć, że mniej skóry do zrzucenia
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:właśnie się zastanawiam jak to jest... ja też jestem podobna do ojca a Wy? nie jest tak, że chłopcy do mam a dziewczynki do ojców?
Tak słyszałam, ja też jestem podobna do taty. W żłobku napatrzyłam się na te dzieciaczki, to praktycznie każda dziewczynka była kopią tatusia.Fasolka77 lubi tę wiadomość