Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po glukozie przez 3 dni źle się czułamMamaAga85 wrote:Od czasu porannego badania z glukozą caly czas boli mnie glowa i zaczyna mi być niedobrze
Mdłości i jakieś otępienie
Spróbuję się przy następnej ciąży dogadać z lekarką, żeby nie robić tego badania

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka obys sie kochana rano milo zaskoczyla i miala wzorowy cukier

Karmelka ja sie nie poce. ogolnie bylam osoba ktorej wiecznie goraco, zawsze sie pocilam a w tej ciazy totalna zmiana... czesto mi zimno i w nocy po szyje przykryta musze byc.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiele lutówek jest już w terminie od połowy stycznia (38tc) więc i u nas będzie można się rozpakowywać już od połowy marcaKarmelllka90 wrote:Styczen jeszcze w pełni a Lutówki już się rozpakowują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:44
Kasiulka90, martusiawp, DorotaAnna lubią tę wiadomość

29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Karmelka a może to osłabienie organizmu? Bywa jak cię bierze jakaś infekcja to najlepiej się wypocić. Ja jak zaczynam być chora to zawsze po pierwszej nocy budzę się cała mokra, kolejne już nie.Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy wy też się tak pocicie w łóżkach? No nie ogarniam tego mi zawsze było zimno

29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
I Fifi daje delikatnie znac o sobie i jest znow glowka do dolu bo skrobie mnie bardzo nisko na wysokosci lini majtek a pod cyckami widze wypinajace girki.
jestem juz duzo spokojniejsza. moze to ta pelnia i nieprzespane noce tak na mnie zadzialaly.. ufff
Jaki ten magne b6 zażywacie? chcialam zamowic w aptece i odebrac jutro ale sa widze rozne rodzaje, skurcz, active, forte, max etc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 00:05
Kasiulka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Daffi ja mam zwykle Magne b6, bralam 4-6 tabletek. Teraz włączyłam jeszcze aspargin więc Magne b6 biorę 3 i 3 tabl drugiego rodzaju magnezu. Moja lekarka stwierdziła że magnez słabo się wchłania więc ciężko go przedawkowac
Daffi lubi tę wiadomość
-
Ja odstawiłam acard, bo pojawiły mi się straszne żylaki i wylewy na łydkach. To póki co był mój jedyny ciążowy powód do płaczu. Jak wstawałam po nocy było najgorzej bo aż mnie rwał ból gdy krew docierała. o dziwo pomogło. Biorę clexan, więc też rozrzedzająco i lekarz powiedział, że powinno wystarczyć. Się okaże...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 02:07
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW sumie prawda, ale wszystkie porody SN i dzisiaj pierwsze CC.B_002 wrote:Wiele lutówek jest już w terminie od połowy stycznia (38tc) więc i u nas będzie można się rozpakowywać już od połowy marca

I czytałam że dużo z nich już szyjki ma poniżej 2 cm... -
nick nieaktualnyJa dzisiaj kończe 29 tydzień. Jeszcze 7 dni, ostatni tydzień stycznia, który ciągnie się dla mnie w nieskończoność i zobaczę 3 z przodu. I luty oby był krótki i przyjemny
29 marca będę miała 38+0 więc pierwszego kwietnia mogę rodzić haha
martusiawp, DorotaAnna, B_002, AniaKJ, Tunia76, Kasiulka90, Wiewióreczka lubią tę wiadomość