Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Od czasu porannego badania z glukozą caly czas boli mnie glowa i zaczyna mi być niedobrze
Mdłości i jakieś otępienie
Spróbuję się przy następnej ciąży dogadać z lekarką, żeby nie robić tego badania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka obys sie kochana rano milo zaskoczyla i miala wzorowy cukier
Karmelka ja sie nie poce. ogolnie bylam osoba ktorej wiecznie goraco, zawsze sie pocilam a w tej ciazy totalna zmiana... czesto mi zimno i w nocy po szyje przykryta musze byc.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Styczen jeszcze w pełni a Lutówki już się rozpakowują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:44
Kasiulka90, martusiawp, DorotaAnna lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy wy też się tak pocicie w łóżkach? No nie ogarniam tego mi zawsze było zimno
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
I Fifi daje delikatnie znac o sobie i jest znow glowka do dolu bo skrobie mnie bardzo nisko na wysokosci lini majtek a pod cyckami widze wypinajace girki.
jestem juz duzo spokojniejsza. moze to ta pelnia i nieprzespane noce tak na mnie zadzialaly.. ufff
Jaki ten magne b6 zażywacie? chcialam zamowic w aptece i odebrac jutro ale sa widze rozne rodzaje, skurcz, active, forte, max etc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 00:05
Kasiulka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Daffi ja mam zwykle Magne b6, bralam 4-6 tabletek. Teraz włączyłam jeszcze aspargin więc Magne b6 biorę 3 i 3 tabl drugiego rodzaju magnezu. Moja lekarka stwierdziła że magnez słabo się wchłania więc ciężko go przedawkowac
Daffi lubi tę wiadomość
-
Ja odstawiłam acard, bo pojawiły mi się straszne żylaki i wylewy na łydkach. To póki co był mój jedyny ciążowy powód do płaczu. Jak wstawałam po nocy było najgorzej bo aż mnie rwał ból gdy krew docierała. o dziwo pomogło. Biorę clexan, więc też rozrzedzająco i lekarz powiedział, że powinno wystarczyć. Się okaże...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 02:07
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Wiele lutówek jest już w terminie od połowy stycznia (38tc) więc i u nas będzie można się rozpakowywać już od połowy marca
I czytałam że dużo z nich już szyjki ma poniżej 2 cm... -
nick nieaktualnyJa dzisiaj kończe 29 tydzień. Jeszcze 7 dni, ostatni tydzień stycznia, który ciągnie się dla mnie w nieskończoność i zobaczę 3 z przodu. I luty oby był krótki i przyjemny
29 marca będę miała 38+0 więc pierwszego kwietnia mogę rodzić haha
martusiawp, DorotaAnna, B_002, AniaKJ, Tunia76, Kasiulka90, Wiewióreczka lubią tę wiadomość