Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:tunia i nieskalana pisałam z koleżanką o tym CC generalnie, troszkę podchodzą do pacjentek jak to towaru bo jest nawał, cewnik ja nie bolał, dziecko miała od po CC od razu ze sobą w pokoju ale ona szybko wstała a na następny dzień już chodziła wyprostowaną bo szczupła i wysportowana to ciało szybciej się regeneruje. Położne ja uczyły karmić piersią ale nie były zbyt cierpliwe. Inne dziewczyny leżały i ledwo sie ruszały dzieci na noworodkach bo nie dały rady.
Generalnie trochę mnie nastraszyła widać że na tym Koperniku to ciężkie przypadki. Leżała z nią dziewczyna która urodziła synka w terminie z waga duża i miał serce z jedna komora i serce i żołądek po drugiej stronie. A inna urodziła 3500 a dziecko samo nie oddychało. I leżała dziewczyna z rozejściem spojenia łonowego na 6 palców!!!! Leży jakaż posciskana tak 4 tyg będzie leżała i czeka ją operacja a potem 6 tyg leżenia ... Zaraz się porobie...
AniaKJ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Posprzatalam troche dzis bo mialam werwe, wykapalam sie i chwilę odpoczywam a moj piesel szybki skok i na brzuszek i do cycusia. Ciekawe czy cos rozumie i wyczuwa ze jakis obcy zamieszkal w moim brzuchu bo wczesniej mi sie tak nie kladla.
Zaraz sie ogarnę czekam na tesciowa zeby zostala mi z mloda i idę z bratowa do kina na kogel mogel 3.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:45
Paula 90, martusiawp, mysla.nieskalana, Fasolka77, Tunia76, DorotaAnna, malutka_mycha, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:A mi wszyscy wmawiają choroby, bo jestem gruba. Teściu ma cukrzycę i kiedyś się uparł żeby zmierzyć mi cukier. Prawie się obraził bo wynik miałam dobry, a przecież taka gruba baba napewno jest chora.
Ja jestem wielka od małego, no oczywiście nie aż tak jak obecnie. Ale zawsze byłam w świetnej formie fizycznej, lepszej niż szczupłe koleżanki. Niestety z wiekiem masa bardziej daje się we znaki.Mam ponoć niedoczynność tarczycy,biorę Letrox50 i Dopegyt bo u lekarza ciśnienie zawsze 140/70..Ale tak to i tak jestem z siebie dumna
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Też ostatnio zamówiłam ze Smyka taki pajacyk polarowy misia i dwa śpiworki do spania,bo wszystko po 25 i 30 zł
A teraz jeszcze byłam w Lidlu i dorwałam dwa pajacyki z tej jakiejś tam turbo eko bio bawełny
po 19,99 zł..tak,że powiem Wam,że się rozszalałam.
india, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Karmelka fajnie ze Ci maz prasuje
ja uwielbiam prasowac i nikomu nie pozwalam tego robic.....jestem chyba jedna z mala osob ktorym prasowanie sprawia przyjemnosc
stresant lubi tę wiadomość
-
W ogóle to po instastories u mamyginekolog na temat kocyków wzięłam się ostatnio za przeszukiwanie internetów żeby znaleźć super dziany kocyk nie za miliony monet! I znalazłam,już do mnie dotarły,są naprawdę świetnej jakości
po 49,99 chyba. Nie wiem czy tu się da wklejać linki,ale jak któraś będzie zainteresowana to spróbuję
martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:Ja zasypiam na prawym boku. Na lewym leżę i nic, mogę czytać oglądać film. Przewrócę się na prawy i moment śpię. Nie wiem co jest grane, czary.
ja sie wkurzam bo ubrana jestem jak na syberii... poducha, kołdra.. nie mogę się wygrzebac a siku co chwilę latam... ani na prawym ani na lewym nie mogę zasnąć a tak bym chciała się zdrzemnąćFasolka77
-
Ja generalnie jem wszystko bylebym nie musiala gotowac.....zjem wszystko co mi podane
w ciazy tez sie nie przejmuje dieta....na co mam ochote to jem.....ostatnio bardzo mi zasmakowalo pomelo, swietna rzecz a smaczniejsza niz grepfrujt, codziennie wcinam
mysla.nieskalana wklej prosze zdjecie albo linka jak mozesz....interesuja mnie takie rzeczy.....ja sobie jeden kocyk zrobilam na szydelku a drugi kupilam w SH za 10zl marki mamas&papas.....ale ciagnie mnie zeby jeszcze cos zrobic rekami.....myslalam o takim ktory z jednej strony bylby robiony na drutach a z drugiej podszyty ladnym materialem bawelnianym......mysla.nieskalana, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa uwielbiam jajka sadzone mam od rodziców takie od Eco kurek
ostatnio mój przysmak to kanapki z awokado i jajkiem ... Moze zetne je faktycznie troszkę mocniej i zjem MMM
byłam z mężem w banku, dzisiaj to dla mnie wyprawa życia. I zaszłam do piekarnio- cukierni a tam oczy mi się świeciły do ciasta co ja jakoś nie za bardzo jestem za ciastem. Wybrałam zło ale chyba mniejsze :p jakieś ciasto szpinakowe z serkiem mascarpone i porzeczkami. Jakieś pod mchem czy leśny mech
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Jak z tymi rozmiarami na start?
cala wyprawke na 56 robilyscie ?
jakich firm?
ja mam wszystko na 62 (H&M,C&A,Smyk) i tak.mysle czy nie dokupić choćbynparu sztuk na 56 bo widziałam, ze na Lutówkach albo Marcówkach jakas mamusia wstawiła zdjęcia pajacykow albo body do porównania i te firmy co mam są takie najwieksze rozmiarowo...
-
nick nieaktualny
-
O,oszukałabym Was..po 52,50 zł są.. ale to i tak taniej niż większość,
https://allegro.pl/oferta/kocyk-dla-dziecka-babypink-75x100-bawelniany-bez-7770239017?snapshot=MjAxOS0wMS0yMVQxODoyMDo0Mi41NDZaO2J1eWVyO2VhZDJmMjVmMmNmMDQ5NTQxNTk0NTcwNDAxMjJhNTgzY2ZmZDFmNDgyYzkzMDQ4ZjEwMTM2NWU4YmJiMjkyNjI%3D
Proszę.stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Ja uwielbiam jajka sadzone mam od rodziców takie od Eco kurek
ostatnio mój przysmak to kanapki z awokado i jajkiem ... Moze zetne je faktycznie troszkę mocniej i zjem MMM
byłam z mężem w banku, dzisiaj to dla mnie wyprawa życia. I zaszłam do piekarnio- cukierni a tam oczy mi się świeciły do ciasta co ja jakoś nie za bardzo jestem za ciastem. Wybrałam zło ale chyba mniejsze :p jakieś ciasto szpinakowe z serkiem mascarpone i porzeczkami. Jakieś pod mchem czy leśny mech
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Jak z tymi rozmiarami na start?
cala wyprawke na 56 robilyscie ?
jakich firm?
ja mam wszystko na 62 (H&M,C&A,Smyk) i tak.mysle czy nie dokupić choćbynparu sztuk na 56 bo widziałam, ze na Lutówkach albo Marcówkach jakas mamusia wstawiła zdjęcia pajacykow albo body do porównania i te firmy co mam są takie najwieksze rozmiarowo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 15:53