X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Po dwóch tygodniach od zamówienia bonprix nadał moją paczkę z koszulami nocnymi i biustonoszami na próbe! Juhuuu :D
    Ja czekałam tydzień. Niestety przesadzilam z rozmiarowka i odsylalam. Teraz czekam na kolejną dostawę. Wzięłam sobie legginsy w rozmiarze jak przed ciąża, były tak duże, że tą wstawke na brzuch to miałam po szyje.
    Żebyście widziały jak ja w tym wyglądałam. :)

mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia-tosia wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4401bfa9fc8d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/588d3669e323.jpg

Jeszcze go nie pralam. Ogólnie wydaje się byc bardzo przewiewny, myślę, że idealnie się sprawdzi nawet w chlodniejsze dni latem :-)

Suuper czegoś takiego szukałam, aby nie był za gruby bo przed nami letnie miesiące. A wszędzie tylko minky i z kapturkami. Ten jest idealny.

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Ja czekałam tydzień. Niestety przesadzilam z rozmiarowka i odsylalam. Teraz czekam na kolejną dostawę. Wzięłam sobie legginsy w rozmiarze jak przed ciąża, były tak duże, że tą wstawke na brzuch to miałam po szyje.
    Żebyście widziały jak ja w tym wyglądałam. :)
    Ja też wzięłam wielkie koszule do porodu i karmienia,ale zrobiłam to z premedytacją,żeby mi dupe zakrywały :D Zobaczymy co z tego będzie.

martusiawp lubi tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Ja też wzięłam wielkie koszule do porodu i karmienia,ale zrobiłam to z premedytacją,żeby mi dupe zakrywały :D Zobaczymy co z tego będzie.
    Miałam 3 koszule, były ogromne. Teraz na mnie wisiały. Odesłałam. Zamówiłam mniejsze.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Natalia-tosia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    valetta94 wrote:
    Suuper czegoś takiego szukałam, aby nie był za gruby bo przed nami letnie miesiące. A wszędzie tylko minky i z kapturkami. Ten jest idealny.
    To samo pomyślałam jak go dostałam ;-) to była chyba najdłużej poszukiwana rzecz przeze mnie :D bo tak się zastanawiałam, że w ciepłe dni nawet jeśli nie przykryje dziecka kocykiem z minki, ale na nim położe w foteliku to przecież wwyciągnę pewnie Bianke z całymi mokrymi pleckami. A przy tym kocyku nie powinno być takich niespodzianek :-)

valetta94 lubi tę wiadomość

w4sqikgnoh8ujau7.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wróciłam :) w kinie fifiemu sie podobalo bo szalal namietnie.
    Julcia moja była u mojego brata i opiekowala sie Alunia w koncu ja mame Ali porwalam na seans. Brat mówi ze jest pod wrazeniem. Jula karmila i bawila Ale nie chcac jej oddać jedynie kupke pozwolila przebrac. Oj ona sie doczekac brata nie moze.

Szczesliwe dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:46

Natalia-tosia, mysla.nieskalana, Fasolka77, Karollinax26, AniaKJ, valetta94, Karmelllka90, Lolka30, Tunia76, DorotaAnna, india, martusiawp, espoir, Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Miałam 3 koszule, były ogromne. Teraz na mnie wisiały. Odesłałam. Zamówiłam mniejsze.
    Proszę mnie nie straszyć,bo jak mi przyjdzie tak odsyłać to się nie wyrobie do porodu :D

ibm2j48a6easc2hs.png

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Jestem wróciłam :) w kinie fifiemu sie podobalo bo szalal namietnie.
    Julcia moja była u mojego brata i opiekowala sie Alunia w koncu ja mame Ali porwalam na seans. Brat mówi ze jest pod wrazeniem. Jula karmila i bawila Ale nie chcac jej oddać jedynie kupke pozwolila przebrac. Oj ona sie doczekac brata nie moze.

Szczesliwe dziewczyny :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6451e17e596.jpg
    Śliczne dziewczyny :)

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi, śliczne dziewczyny!

Powiedz, jak film ?

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Daffi, śliczne dziewczyny!

Powiedz, jak film ?
    Powiem tak.. mi sie podobal, dawno sie nie usmialam tyle przez cały film. Polecam jak ktos lubi komedie :P

Karollinax26, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Powiem tak.. mi sie podobal, dawno sie nie usmialam tyle przez cały film. Polecam jak ktos lubi komedie :P

No to mi się też spodoba, nie mogłam się doczekać tej trzeciej części, muszę się wybrać :)

Daffi lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    No to mi się też spodoba, nie mogłam się doczekać tej trzeciej części, muszę się wybrać :)
    mialam mieszane uczucia... ogladalam zwiastun i balam sie co to wyjdzie ale wg mnie wyszlo super :)

b2ujp2.png

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    mialam mieszane uczucia... ogladalam zwiastun i balam sie co to wyjdzie ale wg mnie wyszlo super :)

ja planowałam iść w niedzielę ale przez chorobę chyba musze przełożyc

Karola widziałas juz Underdog'a ?

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    ja planowałam iść w niedzielę ale przez chorobę chyba musze przełożyc

Karola widziałas juz Underdog'a ?
    tez czekam az zaczna grac u nas bo by mamy ogolnie opoznione premiery tylko niektore filmy te duzo zyskowe sa na czas :P
    no i bardzo chce zobaczyc polskie szybcy i wsciekli. ogolnie premiery do kwietnia przejrzee a pozniej zobaczymy :P

b2ujp2.png

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszecie o Koglu-moglu? Dla mnie to profanacja :x Wiem,że nie powinno się tak mówić znaim się obejrzy..ale jak już widzę Roznerskiego w kolejnym "hicie" to mi słabo :D

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest alternatywa dla szumisia :)
    https://magicznybaranek.pl/?fbclid=IwAR26LCj-aUpddVA3ux-ZtdWhJ13fT7W6JgdyzPquhndPD39B8-_Elq5DwBI

martusiawp lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Piszecie o Koglu-moglu? Dla mnie to profanacja :x Wiem,że nie powinno się tak mówić znaim się obejrzy..ale jak już widzę Roznerskiego w kolejnym "hicie" to mi słabo :D

nie podoba Ci się jego szept? ;)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Kochana on ma tam raptem 2 sceny krotkie. Roznerski nie psuje filmu absolutnie.
    Nawet nie jestes w stanie zapamietac ze on tam byl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 20:00

b2ujp2.png

Wysłany: 25 stycznia 2019, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    nie podoba Ci się jego szept? ;)
    :D Ma bardzo bogatą mimike...zawsze gra tak samo. Przytłacza mnie jego "maczyzm" :D

ibm2j48a6easc2hs.png

Wysłany: 25 stycznia 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Kochana on ma tam raptem 2 sceny krotkie. Roznerski nie psuje filmu absolutnie.
    Nawet nie jestes w stanie zapamietac ze on tam byl.
    Uf.. :D Może kiedyś się przełamie i obejrzę. Tak sobie trochę żartuje,ważne,że miło spędziłyście czas :)

Daffi lubi tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
‹‹ 1246 1247 1248 1249 1250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ