Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mysla.nieskalana wrote:Po dwóch tygodniach od zamówienia bonprix nadał moją paczkę z koszulami nocnymi i biustonoszami na próbe! Juhuuu
Żebyście widziały jak ja w tym wyglądałam.mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Natalia-tosia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4401bfa9fc8d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/588d3669e323.jpg
Jeszcze go nie pralam. Ogólnie wydaje się byc bardzo przewiewny, myślę, że idealnie się sprawdzi nawet w chlodniejsze dni latem
Suuper czegoś takiego szukałam, aby nie był za gruby bo przed nami letnie miesiące. A wszędzie tylko minky i z kapturkami. Ten jest idealny. -
Tunia76 wrote:Ja czekałam tydzień. Niestety przesadzilam z rozmiarowka i odsylalam. Teraz czekam na kolejną dostawę. Wzięłam sobie legginsy w rozmiarze jak przed ciąża, były tak duże, że tą wstawke na brzuch to miałam po szyje.
Żebyście widziały jak ja w tym wyglądałam.Zobaczymy co z tego będzie.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Suuper czegoś takiego szukałam, aby nie był za gruby bo przed nami letnie miesiące. A wszędzie tylko minky i z kapturkami. Ten jest idealny.
to była chyba najdłużej poszukiwana rzecz przeze mnie
bo tak się zastanawiałam, że w ciepłe dni nawet jeśli nie przykryje dziecka kocykiem z minki, ale na nim położe w foteliku to przecież wwyciągnę pewnie Bianke z całymi mokrymi pleckami. A przy tym kocyku nie powinno być takich niespodzianek
valetta94 lubi tę wiadomość
-
Jestem wróciłam
w kinie fifiemu sie podobalo bo szalal namietnie.
Julcia moja była u mojego brata i opiekowala sie Alunia w koncu ja mame Ali porwalam na seans. Brat mówi ze jest pod wrazeniem. Jula karmila i bawila Ale nie chcac jej oddać jedynie kupke pozwolila przebrac. Oj ona sie doczekac brata nie moze.
Szczesliwe dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:46
Natalia-tosia, mysla.nieskalana, Fasolka77, Karollinax26, AniaKJ, valetta94, Karmelllka90, Lolka30, Tunia76, DorotaAnna, india, martusiawp, espoir, Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Jestem wróciłam
w kinie fifiemu sie podobalo bo szalal namietnie.
Julcia moja była u mojego brata i opiekowala sie Alunia w koncu ja mame Ali porwalam na seans. Brat mówi ze jest pod wrazeniem. Jula karmila i bawila Ale nie chcac jej oddać jedynie kupke pozwolila przebrac. Oj ona sie doczekac brata nie moze.
Szczesliwe dziewczyny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6451e17e596.jpg -
Karollinax26 wrote:Daffi, śliczne dziewczyny!
Powiedz, jak film ?Karollinax26, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:No to mi się też spodoba, nie mogłam się doczekać tej trzeciej części, muszę się wybrać
-
Fasolka77 wrote:ja planowałam iść w niedzielę ale przez chorobę chyba musze przełożyc
Karola widziałas juz Underdog'a ?
no i bardzo chce zobaczyc polskie szybcy i wsciekli. ogolnie premiery do kwietnia przejrzee a pozniej zobaczymy -
mysla.nieskalana wrote:Piszecie o Koglu-moglu? Dla mnie to profanacja :x Wiem,że nie powinno się tak mówić znaim się obejrzy..ale jak już widzę Roznerskiego w kolejnym "hicie" to mi słabo
Nawet nie jestes w stanie zapamietac ze on tam byl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 20:00
-
Daffi wrote:Kochana on ma tam raptem 2 sceny krotkie. Roznerski nie psuje filmu absolutnie.
Nawet nie jestes w stanie zapamietac ze on tam byl.Może kiedyś się przełamie i obejrzę. Tak sobie trochę żartuje,ważne,że miło spędziłyście czas
Daffi lubi tę wiadomość