Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Jest serduszko! Wszystko prawidłowo
-
malutka_mycha wrote:Jest serduszko! Wszystko prawidłowo
-
Daffi wrote:przedwczoraj siedzac w domu nagle zaczelo mi bic serce ale tak jakby mialo wyskoczyc mi z klatki piersiowej i do tego z taka szybkoscia ze nie moglam zliczyc uderzen... w glowie tez wirowalo i obraz w oczach zrobil się rozmazany. wzielam psa i poszlam na dwor sie dotlenic... nic.. spotkalam sasiadke i mowie jej ze zle sie czuje w razie czego by mial kto zareagowac... i tak sie zagadalam z nia 3.5h ze nie wiem kiedy przeszlo ale trzymalo mnie sporo...i do tego uszy sie zatkaly zaraz slyszalam szumy... a nigdy nie mialam zadnych problemow ani z sercem ani cisnieniem.
moze to niedobor magnezu? -
Natalia-tosia wrote:Ja tak miałam w pierwszej ciąży około 16 tydzień. Najpierw kołatanie serca, później widziałam mroczki przed oczami, ale tylko z prawej strony, później dretwiała mi prawa część twarzy, później prawa ręka, prawa noga. Zabrali mnie z ulicy do szpitala. W szpitalu okropna migrena. Pełno badań, wynik tężyczka z powodu niedoboru magnezu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 08:03
-
nick nieaktualnyWitam sie. ja dzien zaczynam z bolem plecow. Chyba zle spalam. Jeszcze o 3 ktos rajd po osiedlu robil i jezdzil z piskiem opon i gume palil... Wlasnie wczoraj liczylam ze jak taki ladny przyrost mam to w czwartek bedzie 1840 wiec misia powinno byc widac
-
A myślałam, że tylko mi się coś przestawiłoni chodzę spać i wstaje z kurami dziewczyny powiedzcie a czy Was też boli tyłek? Normalnie boli mnie kość ogonowa jakbym upadła na tyłek. I piersi zaczęły boleć...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:A myślałam, że tylko mi się coś przestawiłoni chodzę spać i wstaje z kurami dziewczyny powiedzcie a czy Was też boli tyłek? Normalnie boli mnie kość ogonowa jakbym upadła na tyłek. I piersi zaczęły boleć...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:A myślałam, że tylko mi się coś przestawiłoni chodzę spać i wstaje z kurami dziewczyny powiedzcie a czy Was też boli tyłek? Normalnie boli mnie kość ogonowa jakbym upadła na tyłek. I piersi zaczęły boleć...
Może ta ciąża będzie taka jak pierwsza, właściwie niezauważalna dla mnie... Tylko brzuch rósł... -
nick nieaktualny
-
dzień dobry!
ja dziś w pracy (1 w miesiącu wypada mi sobota)... niestety.
wróciły wczoraj bóle brzucha - myślałam, że za dużo się nasprzątałam. ale one są ciągłe. rozpieranie, ciągnięcie itp. rośnie wszystko pewnie.
mdłości nie odpuszczają- dziś już w ogóle ledwo siedzę. ale całe szczęście, że nie wymiotuję. chociaż niekiedy sobie myślę, że wolałabym zwrócić i poczuć się lepiej, hehe.
ja w środę mam wizytę ahhh doczekać się nie mogę. -
Hej, chciałam tylko zameldować, że jest jeden lokatorek (lub lokatorka), serduszko pięknie bije, termin na 10.04.2019. Cały 1 cm człowieka. Ale zawsze musi być ale - moja szyjka już na starcie jest krótka (podobno taka moja uroda...), więc po 16tc będę się umawiać na posiew i założenie pessara. A no i oczywiście mam się nie przesilać, dużo wypoczywać, i nie dźwigać. Mówiłam już, że mam 10 miesięczne dziecko ? No ale mam pomoc i liczę na to, że będzie dobrze. Trzymajcie kciuki.
Daffi, Natalia-tosia, siamyrka, DoCelu 3, Iduna, Martusiazabka, Wojna, teverde, Adonis_26, estrella, oOptymistka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ja się cieszę że mnie te mdłości na razie omijają, nie zazdroszcze Wam dziewczyny. Mam nadzieję że jak najlzej to przejdziecie.
Ja się czuję dzisiaj tragicznie, nawet z łóżka nie umiem się zwlec. Całkiem bez sił jestem. Nie wiem czy mam to próbować przezwyciężyć czy olać i odpoczywac