Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
melunia91 wrote:Mysle i myśle. Beta rośnie. Co prawda na razie 230. Przyrost ładny. Ale nie powinno byc jeszcze widac pęcherzyka chociaz? Troche się martwię. Wiem ze u mnie to wczesnie...
Myślę, że za tydzień będzie pęcherzyk. Spokojnie, moja kolezanka w ub tyg poszła w 4+2 i stwierdzili tylko rozpulchnioną macice, teraz ma pęcherzyki. I czeka 2 tyg na serce -
nick nieaktualny
-
To i ja wam napiszę co u mnie. Pisałam o braku objawów...
Rano poszlam do pracy na 7, robię sniadanie w przedszkolu (catering daje półprodukty) zjadłam swoją porcję, przychodzą dzieci, bawimy się, coś drukuję, przychodzi jedna kolezanka, dzieci przy stołach, jedzą... i patrzę na nie... wszystko mi migota. Czuję mrowienie w głowie, tracę ostrość. Chwytam butelkę wody i wypiłam pół małej butelki, przesuwam wiatrak w moją stronę... nic.
Kolezanka coś tam sprząta a ja nie mogę nic powiedzieć. Wyszlam na zewnątrz. Nic nie pomaga bo przrciez 34st i zero wiatru. Olśniło mnie i poszłam do socjalnego, kładę się na ziemi i daję nogi na ścianę. Przeszło. W zyciu mnie to nie spotkało. Koleżanka prawie zeszła na serce.
Przyszła druga kolezanka, siadam na dywanie bo mieliśmy dogoterapię i.. helikopter. Podnoszę się i mówię, że idę do domu. Położyłam się spać na 2h, potem zimny prysznic i tak wegetuję resztę dnia.
Wiem, że w ciąży może się to zdarzać ale brak kontroli nad własnym ciałem jest okropny. -
nick nieaktualny
-
Mistella wrote:Ja 3 razy zasłabłam w ubiegłym tyg, do tego stopnia się zle czułam ze przestałam na jakiś czas jeździć samochodem. Jutro już planuje wsiąść , już się czuje lepiej
Też się tego bałam. A jestem sama z moimi dziećmi w domu do późnego wieczora.
Melunia- nie wiedzą jeszcze, ale podejrzewają pewnie raka lub inne straszne rzeczy bo nawet nie pytają jaką mam wizytę a przez pół roku non stop po lekarzach chodzę. Dobrze, że nie mam szefa nad sobą tylko sama dysponuję swoim czasem. -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mysle i myśle. Beta rośnie. Co prawda na razie 230. Przyrost ładny. Ale nie powinno byc jeszcze widac pęcherzyka chociaz? Troche się martwię. Wiem ze u mnie to wczesnie...
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Dzień dobry padłam wczoraj o 20:30 obudziłam się dziś o 4:30 i już nie mogę spać... czy któraś z Was też tak ma
-
Adonis współczuję bardzo. Wyobrażam sobie co przeżywałas.ja jak stara maleńka nie mam siły w wielości czasu i oddech mi ciężko złapać ale ja szczęście nic takiego się nie dzieje
-
Mama360 wrote:Adonis współczuję bardzo. Wyobrażam sobie co przeżywałas.ja jak stara maleńka nie mam siły w wielości czasu i oddech mi ciężko złapać ale ja szczęście nic takiego się nie dzieje
Też dyszę jak stary jelcz po zrobieniu czegokolwiek...
Ja leżałam wczoraj pół dnia, zasnęłam po 23 i dziś 6.30....... jeszcze sasiadka za ścianą tak głośno gada przez telefon, że mam jej dosc... -
Adonis_26 wrote:To i ja wam napiszę co u mnie. Pisałam o braku objawów...
Rano poszlam do pracy na 7, robię sniadanie w przedszkolu (catering daje półprodukty) zjadłam swoją porcję, przychodzą dzieci, bawimy się, coś drukuję, przychodzi jedna kolezanka, dzieci przy stołach, jedzą... i patrzę na nie... wszystko mi migota. Czuję mrowienie w głowie, tracę ostrość. Chwytam butelkę wody i wypiłam pół małej butelki, przesuwam wiatrak w moją stronę... nic.
Kolezanka coś tam sprząta a ja nie mogę nic powiedzieć. Wyszlam na zewnątrz. Nic nie pomaga bo przrciez 34st i zero wiatru. Olśniło mnie i poszłam do socjalnego, kładę się na ziemi i daję nogi na ścianę. Przeszło. W zyciu mnie to nie spotkało. Koleżanka prawie zeszła na serce.
Przyszła druga kolezanka, siadam na dywanie bo mieliśmy dogoterapię i.. helikopter. Podnoszę się i mówię, że idę do domu. Położyłam się spać na 2h, potem zimny prysznic i tak wegetuję resztę dnia.
Wiem, że w ciąży może się to zdarzać ale brak kontroli nad własnym ciałem jest okropny.
moze to niedobor magnezu? -
Natalia-tosia wrote:Dzień dobry padłam wczoraj o 20:30 obudziłam się dziś o 4:30 i już nie mogę spać... czy któraś z Was też tak ma
odpukac zadnych nudnosci i wymiotow nawet zgagi. Licze ze ta ciaza bedzie inna od poprzedniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny