Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:B_002 ja nocami nadrabiam, wtedy jest najlepszy czas bo mało co dochodzi
Nie zawsze uda mi się dobrnąć do końca bo tych stron jest tak dużo.
Dziś mam kilka drobnych spraw do załatwienia, ale to na spokojnie więc się przejdę spacerkiem w różne miejsca i pozałatwiam. Jakoś się tak rozruszałam ostatnio i chyba nie będę cały dzień e domu siedzieć. Na pewno do pepco się muszę przejść po różne drobiazgi.
No ale jeszcze z pół godziny w łóżku i wstaję na śniadaniemalutka_mycha lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja dzis o 10 :00 mam usg potem IKEA
juz nie wiem na co sie bardziej ciesze
w koncu wyjde z tego domowego wiezienia do ludzi
na usg tez sie ciesze, ostatnimi czasy mam jakies dziwne mysli, czy dziecko zdrowea po wczorajszym wpisie Karmelki to juz apogeum...(spoko nie Twoja wina Karmelka, tylko moja, ze w glowie mam wyorane i niepoukladane)
Basia fajnie ze juz w nowym mieszkacieB_002, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Oo tak, ja też
jak byłam na początku ciąży to się dowiedziałam że w Sandomierzu co rok maja Festiwal Wina. I już się nie mogę doczekać jak skończę karmić, wybierzemy się ekipa, faceci zajmą się dziećmi a z koleżankami wyruszy y w miasto
No ale kto wie, może wam się uda tak plan.
Jesteś z okolic Sandomierza?
-
B_002 ja już im wszystkim zapowiedziałam, nie mają wyjścia. Mamy fajnych facetów na szczęście więc się specjalnie nie buntowali. Tylko problemem mogą być kolejne ciąże. Zanim ja skończę karmić to najstarsze dziecko będzie już miało prawie dwa lata i mogą się zacząć starać o kolejne
Nie tak całkiem okolic, 2 godzinki autem
Stresant ikea wszystkim humor poprawiatylko dla nas teraz to już jest nielada wyczyn więc się oszczędzaj
stresant, B_002, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Basiu, wstałaś pełna energii, bo to pewnie zasługa przeprowadzki, wstąpiły w Ciebie nowe siły
Stresant, czekam na wieści z wizytyNo i z IKEA też
Ja dojadam kanapki z pastą z makreli z kiszonym na wierzchuJezu, nie mogę się tym najeść
No i siedzę przed lapkiem, coś tam pracuję, za oknem pada jakiś taki mokry śnieg, prawie deszcz. Mam rewolucje żołądkowe po fasolce
A jeszcze cały garnek mamy do zjedzenia. Nie wiem, jak dzisiaj na SR wytrzymamy, w nocy musiałąm uchylić okno w sypialni, bo atmosfera zrobiła się zbyt gęsta
malutka_mycha, B_002, DorotaAnna, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Kiwona Ty jeszcze tylko do piatku pracujesz?
u nas tez cos sypie z nieba ale wiecej snieg niz deszcz takie duze platki ale mokre......o 9 juz wyjezdzam bo boje sie jakie beda drogi w takim syfie....
do Ikea jade sobie posiedziec na tym fotelu uszakubylam w Jysku popatrzec na fotele, ale drozyzna staszna...zwykle krzeslo kolo 1000zl a jakosc w jysku chyba pozostawia wiele do zyczenia......to juz wole Ikea cos kupic.....
malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Kiwona Ty jeszcze tylko do piatku pracujesz?
u nas tez cos sypie z nieba ale wiecej snieg niz deszcz takie duze platki ale mokre......o 9 juz wyjezdzam bo boje sie jakie beda drogi w takim syfie....
do Ikea jade sobie posiedziec na tym fotelu uszakubylam w Jysku popatrzec na fotele, ale drozyzna staszna...zwykle krzeslo kolo 1000zl a jakosc w jysku chyba pozostawia wiele do zyczenia......to juz wole Ikea cos kupic.....
A patrze teraz przez okno i tu też to wygląda już jak śnieg. Nie wiem, jaka jest temperatura, bo nie mam termometru za oknem
Ale nie ma raczej mrozu, nie ciągnie mi od okien
stresant lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:Też sobie zamierzam właśnie z tego lullalove zrobić zamówienie w tym tygodniu. Na pewno kocyki bo wydają się być porządne. Rożek chyba na razie jeden tylko kupię bo nie jestem pewna czy będę używać, chyba wolę otulacze. Ale kupię bo kto wie, może będzie wygodniej.
zastanawiam się czy takie rożki należy wyprać przed użyciem? co sądzicie?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Tak. On moze wystawic na 3 dni naprzod lub 3 dni wstecz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 08:31
Kiwona lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:B_002 ja już im wszystkim zapowiedziałam, nie mają wyjścia. Mamy fajnych facetów na szczęście więc się specjalnie nie buntowali. Tylko problemem mogą być kolejne ciąże. Zanim ja skończę karmić to najstarsze dziecko będzie już miało prawie dwa lata i mogą się zacząć starać o kolejne
Nie tak całkiem okolic, 2 godzinki autem
Stresant ikea wszystkim humor poprawiatylko dla nas teraz to już jest nielada wyczyn więc się oszczędzaj
Ja na razie nie planuję kiedy następna ciąża. Nie chcę dużej różnicy między dziećmi ale na pewno muszę wrócić po macierzyńskim do pracy bo boję się wypaść "obiegu", w mojej branży długie przerwy są bardzo dużym utrudnieniem do powrotu do zawodu. Ale rodzina najważniejsza więc trzeba pogodzić jedne plany z drugimi
Ja bardzo lubię Sandomierz, miałam nawet tam w okolicach sesję plenerową po ślubiePochodzę z tamtych okolic.
-
Czytam sobie i chyba jednak nie mogę mieć tak wystawionego L4, bo nie przebywam na zwolnieniu ciągle. Czyli nie będzie to przedłużenie. Najwyżej będę musiała się umówić na samo wystawienie zwolnienia, zobaczymy co lekarz powie.
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:zastanawiam się czy takie rożki należy wyprać przed użyciem? co sądzicie?
To wszystko ma w sobie te fabryczne usztywniacze i "wzbogacacze" żeby ładnie wyglądały w sklepie.
Sama jak sobie kupuje ciuchy to też piorę przed pierwszym użyciem.
Piorę też wnętrze wózka i tapicerkę fotelika - po pierwsze były użyte parę razy, ale po drugie ma to zapach "nowości" a on mi się kojarzy że straszna chemiaMisiabella, B_002, Fasolka77, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość