Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36, piękne są takie właśnie domowe zdjęcia. Ja nie chciałam sesji bo ja strasznie nie lubię tych przebieranek ale też siebie na zdjęciach. Ale twoja sesja to pierwsza,która mi się podoba.
Oczywiście nie chcę nikogo urazić bo pewnie ktoś się zdecyduje na sesję studyjna. Ja tu pisze o sobie.mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:nie no jedno mleko modyfikowane lepiej kupić - to oczywiste - tu się zgodzę z Karmelllka90
ale może to być jakaś próbka "na jeden raz", bo to różnie bywa
i co i do kosza poszło mleko bez 8 miarek, bo po humanie Tosia się aż sina robiła
później jeszcze próbowaliśmy nan 1, też nie podeszło, potem bebilon zwykły, to podawalismy przez 2 tygodnie, ale córka po nim nie robiła kupek, no i skończyło się na bebilon Comfort
to było dla nas idealne
-
nick nieaktualnyJa nie chciałam studyjnej. Przepraszam tak samo ale. Jak widzę te sukienki retro z zasłon czy z firanek to mnie wykreca. U mnie w domku, moje ciuszki.. Moja choinka.
Trafiłam naparawde na dziewczyne która myślała dokładnie tak jak ja. Czułam się mega przy niej a to też ważne.mysla.nieskalana, Misiabella, martusiawp, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
juz po wizycie u lekarza i w Ikei....
fotel i komoda kupione...oczywisicie wzielismy te najtansze...a plany byly na uszaka za siedem stowuszak wygodny ale maz mnie musial z niego podnosic bo sie gleboko siedzi.....z blizna po cesarce i dzieckiem na reku bym sie nie wygramolila
dobrze bo zaoszczedzilismy przynajmniej
u lekarza sprawa sie skomplikowala, chyba ja bede na forum pierwsza ktora rozpakujaoby tak sie nie stalo
skierowali mnie do jeszcze lepszej kliniki niz jezdze teraz, oddalonej jeszcze o 30km dalej....maja tam lepszy sprzet i badania i moge tam rodzic bo jest oddzial neonatologii
prawy przeplyw jeszcze jako tak, ale lewy przeplyw tragedia, wogole daleko poza tabelka.....za tydzien kontorla u prowadzacego za 3 tygodnie w tej nowej klinice.....pobiora krew i moga z dokladnoscia do 2 tygodniu przewidziec kiedy urodze (w zwiazku z preeklamsia), dzieki temu moga malemu sterydy podawac.......oczywisice do tego szczegolowe usg.......
do konca ciazy juz chyba bede co 2 tygodnie na usg chodzic.....
28+4......maly wazy 1350g, odpowiada dokladnie co do dnia z usg w 12 tyg. i OM.....narazie rosnie ladnie i nic mu nie brakuje, ale mam sie liczyc z tym ze z dnia na dzien sie to moze zmienic......
chyba juz zaczne prac wozek i fotelik......india lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj robiłam badania z krwi i moczu, zrobiłam badania dla niego diabetologa. Jakoś 3 tygodnie temu robiłam hba1c i wynik to 4,99 a teraz odebrałam wynik z wczoraj i spadłam ponizej normy 4,69... I co ? Niby zdarzają się skoki cukru żre słodkie tamta chciała mi dać insulinę ... Nie wiem czy wierzyć w to badanie...
A glukoza z krwi wczoraj 89,8 kurde szkoda że wczoraj nie zrobiłam z palca
Potas na szczęście w normie ale magnez coraz niżeja żre go na potęgę wrrr... 0,79 obecnie
CRP 21,80 czyli mimo przeziębienia powiedzmy moja stała się utrzymuje ...
india lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStresant ale jak Twoje nastawienie? Pozytywne? Moja koelzanka ze złymi przepływami dotrwala do 37 tyg.
Raczej że szykujmoże to też Cię będzie pozytywnie nastwiac.jedno jest pewne, przynajmniej mi się tak wydaje.. Ze jakby było źle naparawde to już by Cię położyli. Najmocniej trzymam kciuki oby jak najdłużej był dwupak. Ile się da!
stresant lubi tę wiadomość
-
Stresant gratuluję zakupów
Szkoda że gorsze wiadomości z wizyty, a lekarz co mówił o terminie? Podał jakiś przybliżony, czy jeszcze za wcześnie na to? Dobrze ze jesteś pod dobra opieka, to wszystko skończy się dobrzemały na razie się super rozwija, jak dostanie jeszcze sterydy to już w ogóle będzie przygotowany
najważniejsze że wszystko jest uchwycone w odpowiednim momencie
stresant lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dobrze że do ortopedy mam na 19!! Bo na chodnikach jest szklanka. Pada deszcz tylko że przy okazji zamarza
pod moimi oknami jest widać idealnie ludzie trzymają się barierek o zjeżdżają bo mamy też z górki... Jana szczęście przelozylam reumatologa na inny dzień bo bym właśnie musiała wychodzic
Jeszcze dzisiaj muszę raz wyjść ale już pojadę samochodem, a jutro siedzę grzecznie w domu i robię zamówieniaKarmelllka90, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszła paczka z allegro interbobo-pl sprzedawca. Tanie bardzo a naprawdę suwpr jakościowo rzeczy. Polecam! Kupiłam i dla siebie wkładki, reczniczki dla młodego, myjki, do wlosow, do paznokci, do nosa... Jest na prawde super. Gdyby komuś coś brakowało. Na luziku.
mysla.nieskalana, malutka_mycha, martusiawp, B_002, Natalia-tosia, india lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Stresant ale jak Twoje nastawienie? Pozytywne? Moja koelzanka ze złymi przepływami dotrwala do 37 tyg.
Raczej że szykujmoże to też Cię będzie pozytywnie nastwiac.jedno jest pewne, przynajmniej mi się tak wydaje.. Ze jakby było źle naparawde to już by Cię położyli. Najmocniej trzymam kciuki oby jak najdłużej był dwupak. Ile się da!
jednego wczesniaka przezylam juz, to jakby co drugiego tez przezyje....oczywisice nie chcialabym ........bo to duzo bezsensu problemow.......
powiem szczerze ze wolalabym nie wiedziec o tych problemach, bo tak sie caly czas nastawiam ze urodze wczesniej...i tak se bede wmawiac do tego glupiego lba az faktycznie urodze, bo psychika sie tak nastawi.......musze sie nastawic ze przenosze -
nick nieaktualnyBasiu pochwal się co zamawiasz! Może coś jeszcze odgapię
haha
Ja sobie zażyczyłam od przyjaciółki kocyk bambusowy w kolorze butelkowej zieleni z firmy memi, a ja sama zamawiam żółty z lulalove, i jeszcze chce z lamillou purple.
Z wyprawki zostal mi szumis - ale chcę polować na jakieś okazje bo czesto się pojawiają jak nie upoluje to kupię w cenie sklepowej, termometr do ucha/czoła - tu mam dylemat jaki, elektroniczna niania - chyba się zdecydujemy na tą z aliekspress co india, i laktator ale ten zakup już na pewno po porodzie wtedy dostosuje model do potrzeb bo to drogi zakup. Jak laktacja będzie to kupię jakiś tani do odciągania w fazie wyjścia z domu, jak będzie taka se kupię lepszy żeby pobudzać dobrze laktację ale jeszcze może jej nie być w ogóle a wtedy to i laktator nie pomoże. A szpitalu laktator jest jak coś więc luzik w sklepach też ich jest to mąż zdarzy kupićmysla.nieskalana, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:jednego wczesniaka przezylam juz, to jakby co drugiego tez przezyje....oczywisice nie chcialabym ........bo to duzo bezsensu problemow.......
powiem szczerze ze wolalabym nie wiedziec o tych problemach, bo tak sie caly czas nastawiam ze urodze wczesniej...i tak se bede wmawiac do tego glupiego lba az faktycznie urodze, bo psychika sie tak nastawi.......musze sie nastawic ze przenosze -
nick nieaktualnystresant wrote:maly jest na 87,4 centylu....co to znaczy ? zna sie ktos moze?
Polecam się doktor Kasiamysla.nieskalana, stresant, espoir lubią tę wiadomość