Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leczo też lubię,ale to w sezonie warzywnym. Często robię makaron z sosem ,taki na szybko- mrożona mieszanka warzyw węgierska do tego passata pomidorowa ,przyprawić wg uznania (u mnie chilli,sól,troche cukru lub słodzidła innego).Można dodać sobie kurczaka czy inne mięso. Ja daję też czasem wędline drobiową,zamiast kurczaka (lenistwo)
Na talerzu już posypuje serem i rukolą. Pycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 17:01
-
nick nieaktualnyKtóraś z Was pytała o kombinezon - my mamy jeden taki dresowy właśnie że Smyka i drugiego takie puchatego z zewnątrz i polarowego w środku pluszaka. Cholera wie jaka to będzie pogoda.
W zeszłym roku jak się z mężem pobieraliśmy w naszą 9 rocznicę (pierwszy dzień wiosny) to było 10stopni i zimno.mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola, Ty ciągle gołąbki wpierniczasz
Tak, krewetki na maśle z czosnkiem, natką pietruszki i papryczką chilli...pyszne też są z kurkami.
Fasolka, będę dziś jak Karmelka przez Ciebie. Skoro jest promocja, to kupuję ten kocyk i mam gdzieś mają zamknięta listę na styczeń!I to po cichaczu, z telefonu, z tyłu auta...bo leżę i jadę do Poznania
MamaAga, jaka jesteś ładna, tylko czemu oczy takie smutne? Proszę się natychmiast uśmiechnąć
Stresant, śliczny maluch...mega! Ja tam widzę, że ma oczka zamknięte, a ta czarna kropka to tylko tak na usg wyszło...chyba że ślepa jestemFasolka77, mysla.nieskalana, Karmelllka90, martusiawp, B_002, india lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Karola, Ty ciągle gołąbki wpierniczasz
Tak, krewetki na maśle z czosnkiem, natką pietruszki i papryczką chilli...pyszne też są z kurkami.
Fasolka, będę dziś jak Karmelka przez Ciebie. Skoro jest promocja, to kupuję ten kocyk i mam gdzieś mają zamknięta listę na styczeń!I to po cichaczu, z telefonu, z tyłu auta...bo leżę i jadę do Poznania
MamaAga, jaka jesteś ładna, tylko czemu oczy takie smutne? Proszę się natychmiast uśmiechnąć
Stresant, śliczny maluch...mega! Ja tam widzę, że ma oczka zamknięte, a ta czarna kropka to tylko tak na usg wyszło...chyba że ślepa jestem
Wiewiórka informuj o wizycie ASAP!!!mysla.nieskalana, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Carbonara też jest yummy!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2dfc3a30c39.pngFasolka77, Wiewióreczka, Karollinax26, martusiawp, mysla.nieskalana, Mama36, Kiwona, Tunia76, india lubią tę wiadomość
-
Nieskalana, ta podusia jest szyta przez Mamę Karolinki, więc bezcenna
Choć też bym chętnie odkupiła
Piękne te koce z Lullalove! Ja niestety muszę kupić milk coffe, bo inne kolory nie pasują mi do wózka, ale śliwka i mięta wymiatają!
A teraz tak mnie oswieciło...czy do wózka kupuje się jakieś prześcieradło/poduszkę płaską?Karollinax26, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Nieskalana, ta podusia jest szyta przez Mamę Karolinki, więc bezcenna
Piękne te koce z Lullalove! Ja niestety muszę kupić milk coffe, bo inne kolory nie pasują mi do wózka, ale śliwka i mięta wymiatają!
A teraz tak mnie oswieciło...czy do wózka kupuje się jakieś prześcieradło/poduszkę płaską?
ja wzięłam niebieski i tez własnie beżowy bo mam taki właśnie wózekale miętowy mi sie podobał, prześcieradełka mam ale poduszki nie kupowałam
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Wiewióreczka wrote:Nieskalana, ta podusia jest szyta przez Mamę Karolinki, więc bezcenna
A teraz tak mnie oswieciło...czy do wózka kupuje się jakieś prześcieradło/poduszkę płaską?
Te koce z Lullalove są obłędne! Ale nie namówicie mnie! Muszę poczekać do kolejnego przelewu, bo w tym miesiącu już wyczerpałam budżetmnie właśnie urzekła śliwka i taki wezmę!
Kochana, a w jakim kolorze wózek ?
Ja kupiłam prześcieradło do gondoli, na razie jedno ale właśnie chce dokupić jeszcze góra 2. Poduszkę mam płaską, tzn taki zestaw wafelkowy(właśnie do mnie idzie) kocyk i poduszka miś, czy będę jej używać do wózka, nie mam pojęcia. Prześcieradła na pewno.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny