Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Wózek mam w kolorze cappuccino i czekolada, więc myślę, że ten jasny beż będzie najlepszy. No śliczne są!
A te prześcieradełka do wózków mają uniwersalny rozmiar?
Ja mam w rozmiarze 38x80, takie znalazłam. Mam nadzieję, że będzie dobre.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Jezus żadnych w proszku nie kupuj Karolcia.. Fujj.. Ble... Jeszcze carbonara jest taka prosta, 4 żółtka, smietana, boczek... I gotowe. Po co to się truc jakims proszkiem.
Wiem kochanadobrze, że tak rzadko to jem
ale jak zrobię to już takie dobre
-
nick nieaktualnyMama36
No właśnie w prawdziwej włoskiej carbonarze nie am.zadnej śmietany kiedyś mojej mamy kolega Włoch nam robił i przywozil podgardle wieprzowe 2 rodzaje sera jeden parmezan A drugi właśnie nie pamiętam i napewno były tylko żółtka i makaron ale nie mogę sobie przypomnieć dokładnie żeby ten przepis odtworzyć -
Blue2019 W prawdziwej carbonarze zółtka się nie scinają wiec w ciązy pozostaje oszukana wersja. A ten drugi ser to Pecorino z tego co pamiętam.
Stresant sliczny synek! I fantastycznie rośnie, nic mu nie przeszkadzają te twoje przepływy na razie.
Fasolka u mnie też jutro krewetki. Będą wlasnie z pietruszka, czosnkiem, chilli, pomidorkami i do posypania jakiś twardy ser. A i makaron pełnoziarniste spaghetti.
A usg 3 trymestru mam 7.02. już ni mogę sie doczekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 18:17
mysla.nieskalana, martusiawp, MamaAga85 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:Mama36
No właśnie w prawdziwej włoskiej carbonarze nie am.zadnej śmietany kiedyś mojej mamy kolega Włoch nam robił i przywozil podgardle wieprzowe 2 rodzaje sera jeden parmezan A drugi właśnie nie pamiętam i napewno były tylko żółtka i makaron ale nie mogę sobie przypomnieć dokładnie żeby ten przepis odtworzyćale dla Naszej 4, z czego 3 jest facetami to bym musiala chyba z 30 żółtek użyć.. Więc trochę oszukuje
Lolka30, mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Potrząśnijcie mną! Znów się nakręcam, bo Marcela mało się rusza
wykraczesz sobie zaraz.
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Wiem wiem
ale dla Naszej 4, z czego 3 jest facetami to bym musiala chyba z 30 żółtek użyć.. Więc trochę oszukuje
. A im więcej procentów tym lepsza haha
.
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Potrząśnijcie mną! Znów się nakręcam, bo Marcela mało się rusza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 18:26
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Blue2019 W prawdziwej carbonarze zółtka się nie scinają wiec w ciązy pozostaje oszukana wersja. A ten drugi ser to Pecorino z tego co pamiętam.
Stresant sliczny synek! I fantastycznie rośnie, nic mu nie przeszkadzają te twoje przepływy na razie.
Fasolka u mnie też jutro krewetki. Będą wlasnie z pietruszka, czosnkiem, chilli, pomidorkami i do posypania jakiś twardy ser. A i makaron pełnoziarniste spaghetti.
A usg 3 trymestru mam 7.02. już ni mogę sie doczekać.
no to jutro krewetki! muszę dokupić bo mam małą tackęFasolka77
-
Mama36 wrote:Mój się nie ruszał teraz 2 dni za bardzo to dziś od 5:30 w ogóle nie śpi mam tak okopane żebra że mam dość. Więc nie bój się
wykraczesz sobie zaraz.
mój też dziś spokojniejszy, chyba się zadeklował przy przeponie bo skutecznie utrudnia mi oddychanie dzisiaj... cały dzień łapię tlen...Fasolka77