Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:A ja mam teraz prośbę o podpowiedz " pomysł na obiad" na dwa dni dla dwóch osób
Myślałam o jakimś kaszotto z filetem ale lubię sosy. Uwielbiam na bazie mleka kokosowego ale nie lezy mi to z kaszotto
W sumie to jeszcze chce mi się żeberek w sosie barbecue
mam awersje do gotowania nie pomoge
na jutro rozmrazam gicze z kurczaka, jeden dzien beda z ryzem drugi z ziemniakiem do tego surowka z marchewki jablka i ananasu.....jesli Ci cos pomoze......mam nadzieje ze moje szarancze nie zjedza tego za jeden dzien....... -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:A ja mam teraz prośbę o podpowiedz " pomysł na obiad" na dwa dni dla dwóch osób
Myślałam o jakimś kaszotto z filetem ale lubię sosy. Uwielbiam na bazie mleka kokosowego ale nie lezy mi to z kaszotto
W sumie to jeszcze chce mi się żeberek w sosie barbecue
Znalazlam że jest Knorr Fox na żeberka w coli ... Oczy mi się świecą to musi być dobree
ja tez lubię mleczko kokosowe... robię z kurakiem, warzywami i ryżem..
mam też krewetki w zamrażarce.. macie na nie jakiś pomysł?Fasolka77
-
stresant wrote:bedzie to mieszaniec
syn podobny do mnie a corka do meza.....a teraz juz widac ze mlody ma brode jak corka, czyli mezowa ( idealna do sadzenia marchewki
) a gora jak starszy syn (czyli moja)
Fajnie ze w dzisiejszych czasach juz taka technika jest
hahaha jaka to broda do sadzenia marchewki? pierwsze słyszęFasolka77
-
Mama36 wrote:Ja nienawidze wymyślać obiadów! Wolę robić
Dziś jemy Ramen.. Zupę. Mamy na dwa dni i to Nam wystarczy bo jest bardzo syta.
Często robię ala tajskie na bazie mleka kokosowego. Pastę curry, kurczak, mleko, papryki rozne kolory.
Lubie dania z piersią kurczaka w kawałki pokrojoną i śmietana szpinakiem, cukinia czy brokuła. Ostatnio jadłam to z kasza (z tymi mieszankami) i było pycha!
chciałam te krewetki zrobić w zupie właśnie na bazie mleczka kokosowego ale K. chce z makaronem .... macie jakis fajny przepis na makaron z krewetkami?mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:chciałam te krewetki zrobić w zupie właśnie na bazie mleczka kokosowego ale K. chce z makaronem .... macie jakis fajny przepis na makaron z krewetkami?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ja 15:45
I do lodówki. Może takie coś by było dla Ciebie lepsze. Zawsze to jakaś alternatywa.
Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lullalove....
Krótka informacja dla tych, którzy akurat mają szczęście i widzą nasze posty.
hasło KOCHAM
dziś 25% rabatu na kocykiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 16:52
Wiewióreczka, Sansivieria, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny