Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Kiwona myślę że po spacerze tak masz
Jak mi Lekarz kazał zbastowac, leżeć i nie latać to jest o wiele wiele lepiej. I nawet jak zaliczę lekarza i przy okazji jakieś zakupy z malzem jak wczoraj ale jest to raz na jakiś czas to już nie mam takich bóli.tylko bardzo bardzo wolno chodzę.. Jak przyćpana kaczka... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny widzę że tu same ranne ptaszki:) tylko ja jak jakiś kocmołuch gnije w łóżku ale muszę wstać bo już głodna jestem
Widzę że temat kopniakow mój młody kopie mnie yyy wszędzie ? Ułożony jest pośladkowo przy najmniej był i w sumie to nie jest łaskawy ani delikatny w nocy buszuje i mnie budzi.
Apropo lekarzy to fakt że ja też zawsze ucieszona z wizyty wracam chociaż nie wiem czemu bo kasa wydana haha ale jest tak przyjemna atmosfera że aż miło iść do lekarza a badanie jak badanie przecież lekarz takich babek dziennie "setki" ogladaWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Przyjmuje Twoje tłumaczenie i już nie marudzę, ale wczoraj pierwszy raz mi łzy z bolu poleciały. Marzyłam żeby skończył.
A co do naszego wątku staraczkowego masz rację!!! To się Nam posypały dziewczynki. Super!!z czystym sumieniem mogę powiedzieć że wiem co czujesz i wspolczuje
Mama36 lubi tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:To mój ginekolog ma 50 lat ale.mefa zadbany i przystojny facet no.ciacho co tu mówić A mój mąż jest o niego zazdrosny hahah i jak idę się golić przed wizytą to on zaraz z tekstem co dla doktorka tak.sie golisz i wszystkim nowi ze nie cierpi mojego lekarza A ja mu powiedziałam że i tak będę do niego chodzić bo to mega fachowiec
ja chodzę do babki, w zeszłą środę byliśmy razem u niej na usg... ja, lekarka, "protokolantka", K. no i główny aktor w brzuszku... nagle na ekranie siusiak... my wszystkie hihihi hahahaha a K. siedzi i się zastanawia czy nas nie po*** przypadkiem i czy pierwszy raz w życiu widzimy.. mówił,że tak to wyglądało
Blue2019, malutka_mycha, martusiawp, Wiewióreczka, india lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyA ja znów okropny ból mam w okolicach pachwin jak gwałtownie się przwroce to ból taki że nic tylko poduszkę ugryzc:/
Tunia
Waga się nie przejmuj jak będziesz kp to moment dzieciak wyciągnie A teraz musisz jeść zdrowo.sie odżywiać żeby mieć siłę i witaminy.
Ja u dentysty byłam w sierpniu i póki co się nie wybieram bo miała. Wszystko na tip top zrobione.
Dziewczyny czy wy tez macie takie marne włosy ??? Ratunku co robić żeby tak nie lecialy -
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Dziś jeszcze gorzej...107/203
A co jadlam?
Dwie kromki pełnoziarnistego chleba,masło,filet z kury,pomidorki cherry 2szt.,ogórek kiszony plus do picia herbata z cytryną
Mi pełnoziarniste chleby wywalają też cukier wysoko. Może spróbuj w ogóle chleb wyeliminować?
Co do nakłuć - ja zawsze uciskam, nie ma sposobu, żeby krew popłynęła mi sama -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jak samopoczucia i humory ?
Ja właśnie jestem po sniadanku, zjadłam 2 sadzone i 2 kanapki z serem, Marcelina przed wstaniem z łóżka zaczęła mnie tak dość mocno łomotać po żebrach.
Dziś czekam na kurierawczoraj przyszły moje klapki do szpitala, pod prysznic wezmę jakieś zwykłe japonki
Ja zacznę torbę pakować na początku marca, bo na początku marca przyjdą jeszcze te rzeczy od taty.
Paula, muszę przyznać Ci, że mnie chyba też w ciąży najbardziej brakowało seksuale teraz to już nawet bez różnicy, przywykłam
Paula 90, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Mi pełnoziarniste chleby wywalają też cukier wysoko. Może spróbuj w ogóle chleb wyeliminować?
Co do nakłuć - ja zawsze uciskam, nie ma sposobu, żeby krew popłynęła mi sama
fuck...
dzis ide szukać innego chleba może na start tylko jakiego -
nick nieaktualnyKur... zapomniałam że mi kawa rozpuszczalna winduje cukry i wypiłam pół filiżanki do śniadania. I cukier 165.
Fasolka - czy Ty też nie czujesz bólu przy wkłuciu z insuliną? Ja wręcz powiedziałabym, że nie poczułam prawie nic. Zdecydowanie gorsze są nakłucia palców -
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:No właśnie z tym jest problem...moze sprobuje tych "styropianowych" w sensie chrupkie? mleka jako mleka pić nie bardzo mogę i nie lubię...nie wiem czym ten chleb zastąpić...
fuck...
dzis ide szukać innego chleba może na start tylko jakiego -
Tunia76 wrote:Od dziecka marzę żeby nie mieć apetytu.
Nie mogę przytyć, bo jestem otyła.
Tunia ciąża (teoretycznie jak się okazuje) to czas kiedy można wszystko... ale to jest jakiś mega psikus, że wszyscy mówią, że mam więcej jeść a ja po prostu nie mogę....Fasolka77
-
A ja się wyspałam i obudziłam się tylko raz z twardym brzuchem!!! Nawet nie wiecie jak mi ułożyło że sytuacja się nie powtórzyła
więc może spakowana torba jeszcze przez jakiś czas mi się nie przyda
Ja muszę się też do dentysty zapisać. Prosił żebym przed porodem się pokazała bo z doświadczenia wiedzą że później mamuśki na rok znikają
MamaAga te cukry faktycznie wysokieWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Już po północy!
Tyle czekałam na ten dzień! Zaczynam III trymestr ^^
Mój mały nadal mało się rusza (nie przez ostatnie dni, ogólnie od początku ciąży jest bardzo spokojny), ale np. wczoraj w nocy obudziło mnie chrobotanie po kręgosłupie od środka, więc domyślam się, że ma plecki z przodu, a rączki i nóżki od strony moich pleców, poza tym łożysko z przodu i pewnie dlatego go tak słabo czuję.
coś te suwaczki przekłamują.. ja już 28+5 a ciągle mój wózek bliżej 6 niż 7
gratki Kasiulka!Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ja już 500 wydałam, w tym tyg klepnę drugi koszyk też za 500...
ale ile fajnych rzeczy Ci kurier przyniesie
ja kupiłam tylko to co niezbędne i stwierdziłam że kurier może być nawet na drugi dzień więc zawsze mogę szybko domówić. A cholera wie co mi się przyda.
Tunia76, B_002 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:No właśnie z tym jest problem...moze sprobuje tych "styropianowych" w sensie chrupkie? mleka jako mleka pić nie bardzo mogę i nie lubię...nie wiem czym ten chleb zastąpić...
fuck...
dzis ide szukać innego chleba może na start tylko jakiego
A próbowałaś ten chleb probody? Dziewczyny go tu już wcześniej polecały i mi tez tylko on nie podnosi cukru. No nie podnosi mi jeszcze taki z biedronki 7 zbóż pakowany, ale jest ohydny... i gdzieś wyczytałam, że te małe pomidorki też mogą podnosić cukier. Ale fakt jest taki, że Ty miałaś duże przekroczenia na krzywej i może być Ci ciężko zbić samą dietą... ja to na Teoim miejscu bym udusiła ta gin👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi wrote:Zjadlam na kolacje jajko gotowane na twardo z odrobiną majonezu... Mam juz pozar w gardle taka zgaga. Już chyba mam etap ze codziennie będą mnie męczyć. Napilam sie mleka zobaczymy czy jeszcze wystarczy samo mleko.
Daffi zapytam z uporem maniakaA PRÓBOWAŁAŚ JUŻ TO POMELO?
Fasolka77