Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Daffi ale te ruchy małego u Ciebie też są takie bolesne i mocne, jakby tam się z kimś bił czy coś wyrywał?
-
nick nieaktualny
-
Myślę że ma to związek ze nasze maluchy to juz nie takie maluchy tylko coraz większe klopsiki a miejsca maja wciąż tyle samo i już to sie czuje. Ja mam łożysko z przodu i boje sie myśleć co bym czula gdyby bylo z tylu. Brzuch robi mega falę ale bardzo sie ciesze ze synus zdrowy daje znac.
Zaraz urodziny i będziemy tulic i bedziemy tesknic za tymi slodkimi kopniakami. Ja jestem sentymentalna bardzo:p
A jeszcze jak czytam nasz staraczkowy az sie łezka radości w oku kręciWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 06:36
martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Myślę że ma to związek ze nasze maluchy to juz nie takie maluchy tylko coraz większe klopsiki a miejsca maja wciąż tyle samo i już to sie czuje. Ja mam łożysko z przodu i boje sie myśleć co bym czula gdyby bylo z tylu. Brzuch robi mega falę ale bardzo sie ciesze ze synus zdrowy daje znac.
Zaraz urodziny i będziemy tulic i bedziemy tesknic za tymi slodkimi kopniakami. Ja jestem sentymentalna bardzo:p
A jeszcze jak czytam nasz staraczkowy az sie łezka radości w oku kręci
A co do naszego wątku staraczkowego masz rację!!! To się Nam posypały dziewczynki. Super!! -
nick nieaktualnyJa nie mam problemów z "obnazaniem" się przed ginekologami albo innymi lekarzami. Ale już Wam kiedyś pisałam że moja granica wstydu jest daleko poza średnia.
Razem z mężem jesteśmy zgodni że nagość to nic wstydliwego w odpowiednich miejscach. Na przykład właśnie u lekarzy czy w saunie nawet przy seksbombach
Dzisiaj cukier 103/95. Bardzo źle spałam. W takim jakby półśnie. Ignas wojował.
Ja często czuję ruchy w okolicach ówczesnego żołądka
Co do nie przyjmowania/zmniejszania punktów dzieciom bez szczepień do przedszkoli - jestem za tym i chciałabym żeby stało się to powszechne. Nawet psa nie puszczam do nieszczepionych psów więc nie chcę żeby moje dziecko było narażone na epidemie chorób zakaźnych.
Kurcze bolą mnie pachwiny, wczoraj dużo byłam na nogach, dużo się działo. Dziś za to mam zaproszenie na kawę do sąsiadki piętro wyżej więc daleko się nie wybieram nareszcie
I mogę już oficjalnie powiedzieć że odstawiliśmy dupka. Brałam jeszcze co drugi dzień. A od czwartku nie bierzemy wcale. Czyli stoimy na prenatal Duo i magneb6 forte.
Miłego dnia DziewczynyMama36, martusiawp, B_002, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się juz po śniadanku
Córka juz prawie gotowa do szkoły ,ja czekam do pomiaru i dalej spać idę
Daffi współczuję braku męża obok i Jego dłoni do masażuja mojego wykorzystuję poza codziennym rytuałem czyli drapankiem teraz też do codziennegk masażu pleców
Daffi lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:Jeszcze się urządzamy, ale samo to że mogę zrobić wszystko po swojemu (mąż mógłby coś też urządzić ale daje mi wolną rękę) to już jest super uczucie
Czekam aż będzie wszystko, za jakiś miesiąc-połtora, myślę że przed porodem się wyrobimy. Na niektóre meble się czeka ale powinniśmy zdążyć zanim dziecko się pojawi.
Ogólnie to nie lubię przeprowadzek, ale ta już wydaje się ostatnia za dłuuugie lata więc cieszy tym bardziej -
Temat przeprowadzek się przewija... czyli coś co podnosi mi cisnienie do granic możliwości...
i o ile przeprowadzki lubię -,w Polsce przeprowadziliśmy się 6 razy a ta do Niemiec była 7 i jakoś myślałam, że na dłużej tak szukanie mieszkania tutaj i braki na rynku plus liczba chętnych na jedno miejsce-psuje mi krew...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 07:33
-
No dzisiaj wstałam w lepszym humorze. Ale na 9.00 idę do dentysty i humorek może się popsuć.
Planuję jeszcze wybrać się do tesco, karmellka mnie skusiła.
Życzę Wam wszystkim spokojnego dnia.Fasolka77, martusiawp, mysla.nieskalana, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka77 miałaś rację pojechałam na shopping ale spożywczy ;p
Byliśmy w Tesco i kurde dziewczyny są wyprzedaże na prawdę super ceny więc jak wam brakuje wyprawki to polecam. Np 3 -pak body za nie całe 17 złoty! A Tesco ma super jakość. 3 pak pajacyków bawełnianych 20 zł.
Z nowej kolekcji upatrzylam sobie kilka rzeczy ale mąż mi powiedział że w tym miesiącu już przegielam i jak chce McDonald's to mam wyjść z tego działu. Więc wyszłamale luty jeszcze się zaczyna w tym tygodniu więc wrócę na pewno
I w macu byłam. Po godzinie cukier 122... Ciekawe jak rano. Jutro o 18:00 diabetolog
Dzisiaj zeszło mi zimno ...i wyszło nowe już kur*wa się poddaje! Morfologia wyszła na prawdę dobrą a ja mam 5 zimno w ciągu 5 tygodni
hahahaha, jesteś niesamowita! ja się dziś wybieram do Carrefour'a - nie wiecie czy tam są jakieś ciuszki i jak z jakością? Jutro ma wpaść do mnie znajoma to powyciągam co mam i policzymy pospisujemy i będę wiedziała co jeszcze mam z ciuszków dokupić.
Co jadłaś w Macu? i jak cukier dzisiaj? mierzyłaś?Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:No i tu niestety. Wyglądał jak mały pedofilek zza krzaka. Poważnie! I macal mnie po cipce w sensie wlozyl palca w ujście bułki i pyta tu boli? Nie kuźwa na stopie....jak mówię że spojenie ...
o fuj... chyba najlepsi są tacy neutralniani za brzydccy ani za przystojni
Fasolka77
-
Wiewióreczka wrote:Ciesz się Karmelka! Ginekolog to co innego, ale ortopeda grzebiący w pipuszce robi większe wrażenie
Fasolka, profesor nie za zbytnio, ale mój gin prowadzący tu na miejscu...jak zobaczyłam go pierwszy raz, to nie wiedziałam czy wejść, czy wyjść. No zwariować można. Wysoki, szczupły brunet, opalona karnacja, brązowe oczy, uśmiech jak z gazety...no jak model. Ja z tych niestresujących się wizytami, ale byłam tak spięta, że palucha nie mógł włożyć
A jak przyszłam do niego w obecnej ciąży, chciał mi zrobić badanie piersi. Kopara opadła mi do ziemi...taki piękny grzebie w podwoziu i jeszcze cycki mam wystawić? Powiedziałam mu, że nigdy w życiu i piersi zbadam sobie na własną rękę u starego, grubego, łysego radiologa i dodałam, że on też powinien tak wyglądać
poważnie mu tak powiedziałaś?i co on na to?
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:hahahaha, jesteś niesamowita! ja się dziś wybieram do Carrefour'a - nie wiecie czy tam są jakieś ciuszki i jak z jakością? Jutro ma wpaść do mnie znajoma to powyciągam co mam i policzymy pospisujemy i będę wiedziała co jeszcze mam z ciuszków dokupić.
Co jadłaś w Macu? i jak cukier dzisiaj? mierzyłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 07:45
martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Moja pierwsza paczka z gemini, tak skromnie by tylko do przesyłki darmowej dobić...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be246267b51f.jpg
Tak patrzę na te paczki i myślę po co mi tyle tych różnych podkładów?
Majtki z akuku jednorazowe - rozmiar dobry ale kompletnie przezroczyste! Za to tetra bardzo fajna!
I oto nagroda za zamówienie, gratissssyyy!!! Sypnęli!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99e6fbca6ef3.jpg
ja dziś klepnę drugi koszyk.. i też napiszę o gratisy i napiszę, że KOLEŻANKI DOSTAJĄ!!!!A MI NIE DAJO!!!! DEJCIE MI TEŻ!
Kiwona, Sansivieria, B_002, Lolka30, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
MamaAga85 wrote:Co mogę zrobić poza myciem rąk w cieplej wodzie i masażem dloni przed pomiarem żeby nie wyciskac kropli krwi do pomiaru glukometrem??????
chyba nic... mnie leci tylko po spacerze.. jak mam ręcę w dół przez dłuższy czas..a tak to też muszę nacisnąć...
może spróbuj pomasować palce albo połóż się i spuść rękę w dół ...Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:co jadłaś? Aga idź po isuline....
A co jadlam?
Dwie kromki pełnoziarnistego chleba,masło,filet z kury,pomidorki cherry 2szt.,ogórek kiszony plus do picia herbata z cytrynąLolka30 lubi tę wiadomość