Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona dobrze wybieraj te gacie w pepco ja niedawno pisałam że kupiłam kilka par w ciąży i mi się w rękach rozpadły po pierwszym użyciu. A w Castoramie byłam wczoraj, już ściana u Filipa jest cała w paski pomalowana od probowania różnych farb
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:57
Kiwona, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Dzięki Lolka, wiem że tam jakościowo nie mam co liczyć na cuda, no ale coś kupić muszę. Hmm, może zahaczę o HM i poszperam za stanikami. A wiem, potrzebuję strój kąpielowy ciążowy jednoczęściowy, gdzie się kupuje takie rzeczy? W sensie, czy jakies sieciówki mają w asortymencie? Nie wiecie czasem? Dostałam w końcu pozwolenie na basen!
I chciałabym pójść może już jutro.
-
Paula 90 wrote:Ja jem kolację o 22. Wtedy kiedy insulinę. Mi mówił że przy insulinie ten ostatni posiłek jest najważniejszy żeby insulina miała co spalać. Spróbuj może zjeść pół kromki chleba pełnoziarnistego z żółtym serem. Raczej unikaj jogurtów i prostych węgli.
Mi się poprawiło właśnie odkąd jem ten ostatni posiłek PO podaniu insuliny.
Poczytaj sobie schemat działania tej insuliny ludzkiej, ona trochę powikłane ma działanie. -
Ze strojem kąpielowym w zimie może być problem w sieciowkach. Ja zazwyczaj kupuje w outlecie stroje, nie wiem czy masz jakiś w pobliżu.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyKasionek wrote:Mi diabetolog ma tą ostatnią kolacje kazała jeść właśnie tylko bialko.Mowila że najloeejj jogurt, kawałek twarogu, jajko. Jeśli fasolce skacze ten cuekir to możesz to wybrobwac bo na każdego działa co innego.
mi po białku skacze cukier.
Byłoby prościej gdyby cukrzyca była jedną i taka sama. A ona się z nami w ciuciubabkę bawi.
Ale właśnie po białku mi skacze jak zjem na wieczór. A rano po nabiale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 10:12
Misiabella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Espoir kurde super warunki mąż przy CC kangurowanie po CC i taka szybka pionizacja.
bo niestety to jest dalekie od ideału
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Kiwona wrote:Dzięki Lolka, wiem że tam jakościowo nie mam co liczyć na cuda, no ale coś kupić muszę. Hmm, może zahaczę o HM i poszperam za stanikami. A wiem, potrzebuję strój kąpielowy ciążowy jednoczęściowy, gdzie się kupuje takie rzeczy? W sensie, czy jakies sieciówki mają w asortymencie? Nie wiecie czasem? Dostałam w końcu pozwolenie na basen!
W Decathlonie są na pewno👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Tunia zadzwoniłam na patologie i się okazało, że dla nich codziennie to właśnie od poniedziałku do piątku.
To znaczy, że do pracy chodziłam codziennie. Jaka ja pracowita mroweczka jestem.espoir, DorotaAnna, Karmelllka90, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Sansiviera-bardzo mi przykro,niestety wiem co znaczy stracić takiego przyjaciela.U mnie to minęło juz wiele lat,a ja nadal sobie nie wyobrażam mieć innego psa.
Espoir-Ty to dzielna jesteś,sama torby pod pache i sruu do szpitala
Fasolka-Spóźnione życzenia-Spełnienia marzeń :*
Ciężko wszystko nadrobić,tak,że wybaczcie
My w środę mieliśmy USG III trymestru. Wszystko jest w porządkuMały człowiek jest większy o 7 dni,ale mieści się we wszystkich normach.
Co ciekawe tym razem był odwrócony główką w dół
Jakiś akrobata,ciekawe ile jeszcze razy zdąży się poobracać.
Dodatkowo na szyi trzmał sobie pępowine-no super pomysł ! Waży 1370g (+/- 200g).
Nawet dał sobie sfotografować profil łaskawie .
Miłego dniaKiwona, india, Karmelllka90, Lolka30, AniaKJ, malutka_mycha, Kasiulka90, DorotaAnna, Sansivieria, martusiawp, Wiewióreczka, Misiabella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana najbardziej to mi Męża brakowało przed cesarką, jak miałam bóle - zawsze to raźniej móc do kogoś krzyczeć "o k*rwa ja pierd*le jak boli!!!" lub "no nie stój tak, wyjmij ze mnie to dziecko!!!"
mysla.nieskalana, AniaKJ, Kasiulka90, martusiawp, Wiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Kiwona wrote:Dzięki Lolka, wiem że tam jakościowo nie mam co liczyć na cuda, no ale coś kupić muszę. Hmm, może zahaczę o HM i poszperam za stanikami. A wiem, potrzebuję strój kąpielowy ciążowy jednoczęściowy, gdzie się kupuje takie rzeczy? W sensie, czy jakies sieciówki mają w asortymencie? Nie wiecie czasem? Dostałam w końcu pozwolenie na basen!
Kiwona lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN