Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewióreczka wrote:Ech, po porodzie jeszcze pewnie trzeba czekać aż szyjka się zamknie itp...ja już nie pamiętam jak to jest
Dawaj zdjęcie łóżeczka
Nie Ty jedna, też nie pamiętamjuż przywykłam w sumie
B_002, Tunia76, espoir, Mama36, Paula 90, valetta94, martusiawp, Karmelllka90, Fasolka77, Anete, MamaAga85, india, Lolka30, Misiabella, Kasiulka90, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina łóżeczko piękne!
Ja się nie mogę też doczekać żeby kupić. Pewnie do 3 tygodni kupimy, ale musimy poczekać najpierw aż przyjadą nam meble do sypialni żeby najpierw te większe złożyć. No ale na początek marca powinnam wszystko mieć
A powiedz gdzie kupiłaś i za ile?
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZadzwoniła moja mama mnie ochrzanic żebym. Nie robiła sobie jaj i zaczęła już szykować bo Ona jak była w moim wieku i była w ciazy z moim bratem to urodziła w 36 tyg. Ze to moja trzecia ciąża i bla bla bla... Mi się wydaje że 5 tyg do 36 to i tak wieczność i zdążę zrobić 100 razy wszystko no ale obiecałam jej ze coś zacznę.. Cokolwiek robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 21:38
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Też masz przewijak nakładany na łóżeczko ?
U mnie przewijak blady róż, a organizer szaro-różowyPrzewijak biały w szare gwiazdki a organizer szary w białe gwiazdki. Z różnych firm, ale wyglądają jak komplet.
Można kupić nakładkę na materac, albo nieprzemakalne prześcieradło z membraną. Mam to i to, bo nie wiem co lepsze. -
Karollinax26 wrote:Fasolka, masz już tego pieseła ?
mammam fotki ale jest ciemno a piesek musi się oswoić i jest jeszcze
wystraszona...
Maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 21:58
Karollinax26, B_002, martusiawp, Tunia76, Karmelllka90, Syska2202, MamaAga85, india, Sansivieria, Mama36, Wiewióreczka, Kiwona, malutka_mycha, Lolka30, Misiabella, Kasiulka90, AniaKJ, espoir, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Jeśli na patologię to pewnie bez USG.
Pytałam tylko dlatego, że wtedy idzie się na 1 piętro, a nie do tej gigantycznej kolejki do lekarza.
Jakie są terminy do tej dr Nocuń?
Mój gin twierdzi, że on mi zrobi, jest dobry w USG, ale certyfikatu nie ma.