Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:A będą mi robić? USG III trymestru robię drugi raz u dr Nocuń 12.02 płacimy za nie 300 zł
Pytałam tylko dlatego, że wtedy idzie się na 1 piętro, a nie do tej gigantycznej kolejki do lekarza.
Jakie są terminy do tej dr Nocuń?
Mój gin twierdzi, że on mi zrobi, jest dobry w USG, ale certyfikatu nie ma. -
Karmelllka90 wrote:Skoczylam jeszcze do Reserved w sumie dla męża po spodnie ale kupiłam coś małej. Ale zobaczcie ceny!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78039dd056a3.jpgKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Przez Ciebie wybiorę się w poniedziałek do Bonarki. Może jeszcze coś im zostało. Dzięki, że dajesz cynk.
Karmelllka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Tunia to może się gdzieś miniemy bo ja też się do Bonarki wybieram w poniedziałek
Będziemy walczyć jak na wyprzedażach w filmach komediowych. HahahaWiewióreczka, B_002, Karmelllka90, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Ja się przejadę chyba autobusem bo nie chcę mi się samochodem jechać a to kilka przystanków tylko. Z resztą zakupy też ciężkie nie będą a trochę ruchu dobrze mi zrobi
Ja też body z krótkim rękawem nie mam, same długie kupowałam a te z krótkim na pewno się też przydadzą. I jakieś pajacykiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 20:32
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Wiewióra! Kobieto! Jeszcze trochę i okres abstynencji seksualnej minie
Mama36, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Też tak przeczytałam. Głodnemu chleb na myśli.
Tunia, nie żebym była złośliwa co do Twoich twardnień brzucha, ale przypominam, że dzień wcześniej jako jedyna z forum skorzystałaś z mojej promocji na rozdawanie twardnień -
nick nieaktualnyFasolka Wrocław. Zapraszam
Właśnie zjadłam na ciepło z lodami kawałek tej mojej szarlotki, patrzę na zegarek a to już tą godzina!! Nooo o tej porze to ja już nic nie jem.. Ale wiecie na co mam. Ochotę dziś.. Na domowa kanapkę z szynka, ogórkiem i majonezem jeszcze
Wiewióreczka, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie, jak już tak narzekamy na swoje ciała - mi się pojawiły tzw włókniaki. Jeden na oku, drugi na wewnętrznej stronie uda. Na razie malutkie.
Wiecie jak to usunąć? Mogę odciąć nożyczkami? Trochę boli ale wolałabym żeby zabolało raz i znikło. Może do dermatologa z tym iść? -
nick nieaktualnyB_002 wrote:Ja to im bliżej końca ciąży tym moje libido coraz większe! W pierwszym trymestrze wcale nie miałam ochoty, w drugim trochę tak, a w trzecim to bardzo!
Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Uff jak dobrze, że nie tylko ja...
Tunia, nie żebym była złośliwa co do Twoich twardnień brzucha, ale przypominam, że dzień wcześniej jako jedyna z forum skorzystałaś z mojej promocji na rozdawanie twardnień -
nick nieaktualny