Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Matko, jak Wy odrozniacie te części ciała malucha w brzuchu, czym się wypycha ...
ja to jestem jakiś ciemnogród
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyFasolka przerażasz mnie tym IP.. To gorsze niż czytanie neta! ;p
Ja ani razu na IP wcześniej i teraz nie byłam.. Tfu tfu... Ale nie fajnych rzeczy można się naogladac.
Pewnie dodatkowy stres.
Paula nie miałam żadnego klikania nigdy, nie wiem o czym mówisz więc nie pomogę. Mogę dzieci nie klikały
Może sobie Ignas palcami strzela.. Ty ogarniasz takie rzeczy przecież jak ciąża wiedzowo. -
Mama36 wrote:Ja wstałam niedawno, wstawilam pranie bo młodzi wczoraj wrócili po tygodniu, więc mam dwa dni z pralka
Na zgage lezenie wyżej mi pomaga.. Nawet na poduszkę daje akurat końcówkę poduszki ciążowej, i tak jest najlepiej.
Ja już pisałam że mózg totalny orzeszek.. Jak się budzę w nocy, zamiast oglądać tvn24.. Z którym zawsze byłam na bieżąco potrafię obejrzeć wszystkie przewijaki na rynku.
Boziuuu.. W środę w końcu to usg! Nie denerwuje się bo mały tak napiernicza że nie mam powodów żale. Jednak zobaczyć tego smoka, zważyć, szyjka.. No i czy aby 100 proc git
też mam w środę usg III trymestrumam nadzieję, że Młody podgonił w brzuszkiem i przystopował z główką
Fasolka77
-
Aga2606 wrote:Ja tez już od 5 się wiercę...
Fasolka super z sesja czekamy na efekty!
Ja dziś w południe na wizytę! Mam nadizjee ze mimo twardnien szyjka trzyma....
Malutka mycha pamietam ze ty tez! Trzymam kciuki;)
Aga trzymam kciuki ! Daj znać po wizycie!
Mój w weekend śpiący a dziś od 6 rano jakby na speedzie jakimś - normalnie szok!!!!Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ja dzisiaj noc koszmar. Już siedzę od 7 w Koperniku a jestem 3 w kolejce do położnych. Generalnie Jet napisane zeby osoby towarzyszące tu nie siedziały bo jest dużo infekcji dróg oddechowych wszystkie kobiety z mężami, zajmują faceci tylko krzesełka i każda kaszle!!! A wiecie co najlepsze? Żadna nie zasłania buzi!! Jebnac im mam ochotę
a co Ty tam robisz Karmellka?Fasolka77
-
B_002 wrote:U mnie tez już raczej takie rozpychanie i przesuwanie się jakby pod skórą. Ale zdarzają się pojedyncze kopniaki, chociaż rzadko.
Czasem jednak mam taki rodzaj "wiercenia sie" w brzuchu że cały brzuch się trzęsie i faluje,
u mnie dokładnie tak samo2x mi się zdarzyło, że miałam wrażenie jakby rączką mi chcial wygrzebać coś ze ściany macicy
nie było to bolesne ale takie w sumie dziwne
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:Hej
Ruszał się wczoraj po jedzeniu i teraz tez po sniadanku ale powiedzcie mi czy odczuwacie zmianę w ruchach Waszych maluchów?
Mój wczesniej miał juz jakis okres przestoju i te ruchy były takie jakby pływające ale potem znów wrócił do ostrego kopania i rozpychania się a teraz znów był przestój i ruchy są takie delikatne albo czuje w środku ruchy ale pod ręką juz nie...Położenie pupą do dołu.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia czekam już zarejestrowana na badanie
Ale nie wiem co mi będą robić ... Wysłuchali mojej zagadki i widziałam ten znak zapytania nad głową
Generalnie osluchałam się tych przypadków i chce już do domku...dobrze że moja bubcia mi w brzuszku dokazuje to mi raźniej. -
Mistella wrote:U nas noc pod znakiem wymiotów i bólu brzucha u córci, tez nie spie tyle ze od 3. Panuje jakiś wirus chyba , bo wiele dzieci koleżanek to przerabia ostatnio , co gorsza one tez się zarażają ale może mnie oszczędzi
oby!
-
Jeszcze ja mam dziś o 16 wizyte, po 4 tyg od ostatniej. Nasza Mała wyraźnie częściej rozpycha się w górze brzucha, wpycha się pod żebra aż mi tchu brakuje.
Skończył mi się czas błogiego snu od kiedy straciłam mojego pieska, widzę ciągle jego wypadek i to zszokowane ufne spojrzenie. Ciąglejeszcze leżę bezczynnie w łóżku bo nie mam z kim iść na spacer..ech.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Tunia czekam już zarejestrowana na badanie
Ale nie wiem co mi będą robić ... Wysłuchali mojej zagadki i widziałam ten znak zapytania nad głową
Generalnie osluchałam się tych przypadków i chce już do domku...dobrze że moja bubcia mi w brzuszku dokazuje to mi raźniej.
Mam nadzieję, że oni coś wymyślą, a nie powiedzą, że CRP do 40 to w ciąży norma (takie coś znalazłam w internecie).
Trzymam kciuki, a Ty trzymaj krzesło:)
-
nick nieaktualnyFasolka
Ja do ginekologa mam.kontrole właśnie czekam na swoją kolej
A dziś czuje się trochę lepiej wyszłam tylko do lekarza po wizycie wracam do łóżka, dziś wzięłam 3 tabletkę antybiotyki i ta wydzielina z oskrzeli zaczęła mi się odrywać więc puszcza mi ta Klucha w gardle ale twardo będę leżeć muszę wyzdrowieć na maksa, bo już mam dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 09:25
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Myślałam że mi się wydaje, ale jestem już pewna.
Czy też słyszycie takie "klikanie" w brzuchu jak dzieci się ruszają?
Czytałam o tym i podobno to jest normalne chociaż nie wiadomo z czego wynika.
To taki odgłos jak się strzela palcami, ale z brzucha. Przed chwilą było aż dwa razy. A zdarza się od jakichś dwóch tygodni - myślałam że mi odbija
ja jeszcze nie słyszałam klikaniaFasolka77
-
Ja tez nie słyszałam nigdy klikania.
Trzymajcie kciuki zaraz dzwonie do ksiegowego dowiedzieć sie gdzie są moje pieniądze :p
Jestem tak zmęczona ta firmą ze mi nawet nie zalezy na przedluzeniu umowy w lipcu.