Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga2606 wrote:Ja po wizycie! Wszystko dobrze!!!
Twardnienia nie skracają szyjki: 38mm twarda zamknięta z obu stron nawet przy kaszlu.
Dzidziuś obrócił się znowu głowa do gory a już był w dol... kazała się nie martwić ze jeszcze ma czas
Wazy 1500g wiec wcale już nie jest taki duży tylko raczej do tych mniejszych należy- ale w normie wiec nie rozmyślam nad tym;)
Ale ulga z tymi twardnieniami!
1,5kg!!! superciekawe ile mój już waży.. w środę mam usg więc pewnie dziś nie będzie pomiarów....
Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Blue2019 wrote:Cieszę się u nas same dobre wieści na forum że dzieciaczki rosną duże i zdrowe,że szyjki długie i pozamykane A nasze słodziaki dzielnie walczą i się nie poddaja
P.s robiliście już hbs ?
Ja tydzień temu byłam na wizycie i moja gin powiedziała, że jeszcze za wcześnie na hbs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnete wrote:Ja tydzień temu byłam na wizycie i moja gin powiedziała, że jeszcze za wcześnie na hbs
Bo w karcie ciąży właśnie hbs jest napisane jako badanie 3 trymestru , ja mam.zrobic na następną wizytę w marcu mam nadzieję że to nie będzie za szybko -
nick nieaktualnyDaffi ja za każdym razem jak pisałaś o wypłacie dziwiłam sie, że ty to tolerujesz.
Ja jak poszłam na pierwsze L4 w ciąży to już moi pracodawcy kręcili nosem myśleli że mnie wystrasza i wrócę, ale ja L4 pociagnelam zrobiło się nie miło. A że ja z tych co takich sytuacji nie lubi to od razu telefon do PIPu sytuację opisałam pani mi powiedziała jak postępować i mam święty spokój.
W PIPie nie ma kolejek super jakbyś poszła osobiście do tego w twoim rejonie.
-
Ja już po wizycie, jest dobrze szyjka trzyma ma 18 mm wiec tyle co 3 tygodnie temu ginekolog mówił ze krążek ładnie to trzyma, myślałam ze przez te twardnienia będzie duża krótsza a tu taka niespodzianka
mały ma już 1,8 kg i wszystko z nim Ok
Tak się cieszę z tych wiadomościteraz kolejna wizyta za 2 tygodnie
Blue2019, Mama36, Fasolka77, B_002, Karmelllka90, DorotaAnna, martusiawp, india, Tunia76, AniaKJ, valetta94, mysla.nieskalana, Kasiulka90, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelka90
No pewnie że tak na każdego jest sposób nie raz trzeba uciekać się do stanowcxych jest i działań ale skutek będzie zamierzony. Ja się cieszę że mi płaci bezpośrednio pracodawca w dniu mojej wypłaty i nie muszę się uzerac z żadnym głupim zusem. Kadrowych mamy bardzo.rzetelnych wszystko zawsze jest na czas -
Blue2019 wrote:Bo w karcie ciąży właśnie hbs jest napisane jako badanie 3 trymestru , ja mam.zrobic na następną wizytę w marcu mam nadzieję że to nie będzie za szybko
Ja mam następną wizytę 26.02 i nie kazała mi przed nią robić. Myślę, że też jakoś w marcu zrobię -
nick nieaktualnyDaffi a powiedz czym Ty się przejmujesz.. Ty wyrzuty sumienia!!??
A przepraszam rozumiem że księgowa z Twojej firmy tak się przejęła błędem że zaproponowała pożyczkę z kasy, bo nie masz za co żyć?? Zaliczkę albo coś innego żeby pomoc Ci w a twojej sytuacji!!??Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:Dzięki za info. Byłam w Bonarce w Smyku obejrzałam wózki i dalej jestem głupia. Bebetto czy adamex (za adamexem przemawiają żelowe koła, niepompowane)
Fakt że taki wózek jest cięższy, ale może ten dół wózka z kółkami będę trzymała w piwnicy bo tylko kilka schodków w doł jest to nie będę wnosić na 3 piętro i jakoś sam radę
Najlepiej o porównanie zapytać sprzedawców, przedstawią wady i zalety obu wózków.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dziewczyny super że te dzieciaczki tak nam rosną!
Ja już na razie nie będę miała USG z pomiarami więc nie dowiem się pewnie ile ma moja mała, może dopiero bliżej terminu.
Fasolka piękna psinka! I super że masz taki park pod nosem, będzie gdzie chodzić z wózkiem na spacery
Malutka_mycha fajne zdjęcie. Jak powtórzysz takie z maluszkiem potem to będzie super efekt.
Ja nadal robię te zdjęcia co tydzień w tych samych ubraniach (czasem co 2 jak zapomnę), ale już teraz nie widzę takiej różnicy w wielkości brzucha, najwięszy wzrost był w okolicach 25tc, teraz już brzuch przyhamował i nawet w obwodzie się nie zmienia. Ale najważniejsze że mała rośnie.Fasolka77, malutka_mycha, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny