Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrobiłam zamówienie na Ali ekspress zamówiłam lalkę metoo 45 cm za uwaga nie całe 45 zł :p zobaczymy co to przyjdzie komentarze są super. Mam jeszcze dwie w koszyku i całą masę innych zabawek ale sprawdzę te dzisiejsze jak dojdą jak nie będą śmierdzieć i mieć innych wad klikam wszystkie wtedy
-
Ja siedzę w poczekalni i czekam. Ważę już 62, więc +3 od ostatniej wizyty. Aż tyle w ciągu miesiąca jeszcze nie przybieralam więc teraz chyba jest największy wzrost brzucha i wagi.
B_002 ja też już różnicy w wielkości brzucha nie widzę, centymetr też pokazuje czasami +1cm.
Aga to super że szyjka trzyma! Mam nadzieję że za chwilę otrzymam równie optymistyczne informacje
Daffi dobrze ze ruszyłas z tymTrzymam kciuki żeby jak najszybciej się wszystko wyjasnilo
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
A ja wpadłam na chwilę do centrum, kupiłam małej trzy książeczki, sobie torebkę i czapkę
od razu humor mi się poprawił, jednak zakupy to świetna terapia
a jeszcze torebka z promocji - 50% więc już w ogóle luz
Karmelllka90, martusiawp, AniaKJ, Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:Ja wam powiem że nie mam.przekonania do zakupów z aloexpress nie wiem czemu ale jakoś z dala się trzymam od tej strony.mam nadzieję że wy z zakupów jesteście zadowolona
-
Blue2019 wrote:Cieszę się u nas same dobre wieści na forum że dzieciaczki rosną duże i zdrowe,że szyjki długie i pozamykane A nasze słodziaki dzielnie walczą i się nie poddaja
P.s robiliście już hbs ?
Tak ja teŻ już robiłam. Chyba donporodu trzeba jeszcze raz HIV powtórzyć co?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Blue2019 wrote:Ja wam powiem że nie mam.przekonania do zakupów z aloexpress nie wiem czemu ale jakoś z dala się trzymam od tej strony.mam nadzieję że wy z zakupów jesteście zadowolona
ja też się nie moge przekonaćzwłaszcza do czasu oczekiwania na dostawę.. juz bym zdążył zapomniec, że zamówiłam :p
stresant, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Zrobiłam zamówienie na Ali ekspress zamówiłam lalkę metoo 45 cm za uwaga nie całe 45 zł :p zobaczymy co to przyjdzie komentarze są super. Mam jeszcze dwie w koszyku i całą masę innych zabawek ale sprawdzę te dzisiejsze jak dojdą jak nie będą śmierdzieć i mieć innych wad klikam wszystkie wtedy
Podasz linka?ja co prawda spodziewam się synka
ale siostra mojego męża dziewczynki w lipcu, może bym coś fajnego dla niej znajdę
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Podasz linka?
ja co prawda spodziewam się synka
ale siostra mojego męża dziewczynki w lipcu, może bym coś fajnego dla niej znajdę
PLN 14.88 51%OFF | Nowy 45 cm Pluszowe Słodkie Słodkie Piękny Wypchane Zabawki Dla Dzieci dla Dziewczyn Urodziny Boże Narodzenie Prezent Cute Girl Keppel Baby Doll panda Metoo Doll
https://s.click.aliexpress.com/e/cCNGY0aV
I jeszcze zamówiłam z zabawek dzisiaj taka zawieszkę
PLN 9.44 36%OFF | Grzechotki dla niemowląt swój telefon komórkowy zabawki edukacyjne dla dzieci gryzak małych dzieci łóżko dzwon dziecko gry zabawki wózek dziecięcy wiszące lalki
https://s.click.aliexpress.com/e/bpWbcCiHwwzielam ta kantrastowa z myślą i wózku i foteliku, ale oczywiście będę używać dopiero jak przyjdzie na to czas.
Dziewczyny ja zamawiam na Ali to co wiem że mogę poczekac, ale np zamówiłam aż 6 otulaczy bambusowych/muślinowych są duże po praniu rewelacja mięciutki szczerze za cenę 1 w Polsce mam 3-4 sztuki z Ali. Zamawiałam wcześniej więc już są w domu. Teraz zabawki więc zanim przyjdzie na nie czas zdarza dojśćo ile dojdą. Bo mam chyba złodzieja na poczcie bo nie dochodza do mnie większe gabarytowo paczki z ali
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Daffi, no jak mnie tak zalatwia, to bede probowala jednak ich pozwac. Ciekawe czy komornik sadowy jest w stanie cos odzyskac z moich pieniedzy - bo zaskarze ich ze narazili mnie na utrate macierzynskiego, jesli tak bedzie, na podstawie informacji o biurze ktore firma wynajmuje i mieszkaniu prywatnym, ktorego znam adres i wiem ze komus tam wynajmuja...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiabella wrote:Daffi, no jak mnie tak zalatwia, to bede probowala jednak ich pozwac. Ciekawe czy komornik sadowy jest w stanie cos odzyskac z moich pieniedzy - bo zaskarze ich ze narazili mnie na utrate macierzynskiego, jesli tak bedzie, na podstawie informacji o biurze ktore firma wynajmuje i mieszkaniu prywatnym, ktorego znam adres i wiem ze komus tam wynajmuja...
.gdzieś przeoczyłam temat, ty też kochana masz problem.z.zusem czy z czym.?? -
No niestety z ksiegowym, nie wyslal mi druku z3 do zwolnienia i jego sekretarka twierdzi ze go nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie, a z zusu przyszlo mi pismo ze strace prawo do zasilku jak firma nie przesle tego druku lub potwierdzenia mojego zatrudnienia. Szefowie sa na innym kontynecie, firma na papierze a ksiegowy zewnetrzny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:45
-
Dorota, tak, w trzecim trymestrze jeszcze raz HIV będzie.
A ten Hbs to wirus wątroby, ja robiłam prywatnie w diagnoście, jakieś 20 zł. Ja i tak przyjęłam na to chyba z 5 szczepionek, ostatnią przed migdałami. I musiałam mieć ze sobą przy artroskopii kolana.
Stresant kochana, za tydzień wizyta, więc zgrywa zainteresowanego tatusia. -
Fasolka77 wrote:Daffi ale absolutnie nie miej żadnych wątpliwości ani wyrzutów sumienia! Ja się już kilka razy przekonałam, że jesli chodzi o pracodawcę to należy być egoistą! Myśl o sobie i dziecku! Walcz o swoje
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:1700g ale waga zgadza sie z ostatnim USG i przyrostem. Moja koleżanka chodziła tam na USG na patologie i wymierzyli idealnie małego zgodnie z porodem. A druga była na IP na Koperniku tuż przed porodem i wymierzyla jej na 3500 a mała była 3980