Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Ja już po śniadaniu, 4 kanapki zjedzone, dopijam jeszcze herbatkę
Noc miałam średnią ... łóżko stoi teraz w innym miejscu i chyba się muszę przyzwyczaić. Co prawda obudziłam się na siku tylko raz ale głowa mnie boli i bolała całą noc. A jak już zrobiłam siku i się położyłam, to tak mnie brzuch rozbolał z prawej strony na dole, aż się wystraszyłam ale położyłam się na ten bok i ulżyło, może dlatego że miałam pełen pęcherz.
Jutro kończymy 31 tydzień! Nie mogę doczekać się wizyty!Kiwona, Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:A dzisiaj napisałam do jednego sprzedawcy materaców na allegro. Kilka dni temu mieli materace za 109 zł a dzisiaj wchodzę i patrzę a tam WYPRZEDAŻ z 229 zł na 129 zł
Wysłałam im właśnie wiadomość, zapytałam kiedy się skończy wyprzedaż bo chce kupić w regularnej cenie
no tak to wlasnie jest z tymi promocjamiMama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiwona a ja zawsze z perspektywy czasu doceniam takie sytuacje. Naprawdę! To zawsze bardzo weryfikuje listę moich znajomych
Wolę jak takie rzeczy wychodzą w sytuacjach gdzie życie nie jest zagrożone, a i takie się zdarzają. Mam dzieki temu, ja i małż najbliższych, którzy są tacy jak my.. A reszta szybko do odsiania idzie
Kiwona, KarmeLoVe, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny !
dolaczam do tych co mają koszmary..dziś mi się śniło że poszłam ba cesarke lekarz wyjął małego i powiedział że idzie na przerwę na śniadanie z pielęgniarką i wtedy przyjdzie mnie zszyc.... A ja wstałam i chodziłam z tym otwartym brzuchem i czekałam aż przyjda A jak przyszedł do mnie kto mnie zniecxuli bo anestezjologia nie ma a on mi jakąś strzykawke wbil w brzuch ludzie... takich duszności dostałam że aż wstałam bo nie mogłam oddechu złapać... Ale się bałam !
-
Kiwona wrote:A dzisiaj napisałam do jednego sprzedawcy materaców na allegro. Kilka dni temu mieli materace za 109 zł a dzisiaj wchodzę i patrzę a tam WYPRZEDAŻ z 229 zł na 129 zł
Wysłałam im właśnie wiadomość, zapytałam kiedy się skończy wyprzedaż bo chce kupić w regularnej cenie
z tym, że ja cenę za 200zobacxylam już jak miałam materac w domu
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Blue2019 wrote:Hej dziewczyny !
dolaczam do tych co mają koszmary..dziś mi się śniło że poszłam ba cesarke lekarz wyjął małego i powiedział że idzie na przerwę na śniadanie z pielęgniarką i wtedy przyjdzie mnie zszyc.... A ja wstałam i chodziłam z tym otwartym brzuchem i czekałam aż przyjda A jak przyszedł do mnie kto mnie zniecxuli bo anestezjologia nie ma a on mi jakąś strzykawke wbil w brzuch ludzie... takich duszności dostałam że aż wstałam bo nie mogłam oddechu złapać... Ale się bałam !
-
KarmeLoVe wrote:Lateksowo piankowy? Mi się udało kupić za 109, mają też za 129 wystawiony ten sam, ale wysyłka niby tańsza, i na jedno wychodzi - a wcale nie, bo drożej. Też dzwoniłam do nich.
z tym, że ja cenę za 200zobacxylam już jak miałam materac w domu
Wszystko wszystkim, ale niech mnie nie próbują zrobić w bambuko bo tego nie lubię
Zobaczymy, co odpiszą
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiwona.
No żebyś wiedziała....I myślę sobie skąd te bzdury w tej głowie się biorą
A co do malowania nie martw się napewno że wszystkim zdążysz A faktycznie prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie . Głowa do góry będzie dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekamy na same dobre wieści -
Cześć kochane
Ja się dziś wreszcie wyspałam. Zasnęłam wtedy co mąż szedł spać i teraz dopiero obudził mnie budzik. Żadnej zgagi w nocy, a wydawałoby się że po tym słodkim obżarstwie wczorajszym spotka mnie karaMuszę wstać, zjeść i jadę dziś na gimnastykę w szkole rodzenia. Ciekawe jestem jakie to będą ćwiczenia. Swoją drogą przydadzą się bo znów bolą mnie plecy, ale na szczęście ból do zniesienia, trzeba rozruszać.
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyPospalam nawet. Ale miałam popaprany sen.
Przez okno widzę słońce cudowne niebo jakby maj była pewnie ziomno jak cholercia.
Dzisiaj o 13:00 mam wizytę u internisty/immunologa ciężko u niego o termin i z tego powodu mam straszny dylemat. Raz ze zwyczajnie nie chce mi się jechać. Dwa ostatnio był tam koleś z grypą już coraz więcej ludzi z grypa chodzi po miescie i się strasznie tego boje. Czy jest sens ryzykować i wdychać te zarazki -
A któraś pytała, co malujemy. Całe mieszkanie musimy odświeżyć, jedynie pokój starszego syna zostawiamy narazie bo miał malowany na wiosnę. Kazik będzie z nami w sypialni.
Wiem, że ogarniemy. Martwię się tylko o K, bo żaden z niego atleta, ma ogromne problemy z kręgosłupem bo jest po wielu operacjach i czasem steka przy wstawaniu z łóżka bardziej, niż ja... -
nick nieaktualny
-
Kiwona, ciesz się kochana z L4, wreszcie będziesz miała chociaż ten spokój psychiczny.
A jeśli chodzi o malowanie to rozumiem. U nas też wielu znajomych deklarowało pomóc, ale ostatecznie przez większość czasu malowaliśmy sami. W weekendy kiedy my mieliśmy właśnie czas na remont to wszyscy znajomi wyjeżdżali, na tygodniu po pracy też nie każdy znalazł czas. Ale daliśmy radę i wy też dacie! Tak to jest że ludzie mają swoje sprawy i ja pomoc traktuję jako dodatkowy plus, chociaż jak się ludzie sami narzucali to mogliby teraz być bardziej słowni.
No cóż, ja wam życzę powodzenia w tym malowaniu i nie załamuj się, czy z pomogą czy bez, poradzicie sobie! Głowa do góry, nastawienie jest najważniejsze!
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Hahaha no ja to znam! Ostatnio oddawalam portfel do reklamacji, skórzany. Zazyczylam sobie wymiany, nie zdążyli rozparrzec reklamacji w terminie więc myślę spoko, będzie nowy portfel. A dzwoni do mnie ekspedientka po kilku dniach i mówi że rozpatdzyli moja reklamację pozytywnie, ale ze nie maja na stanie w takich cenach już portfeli, więc będę musiała dopłacić. Hahaha se myślę, no chyba nie! Powiedziałam jej ze to nie mój problem, że nie mają promki. Reklamacja musi być po mojej myśli, bo się nie wyrobili w terminie z rozpatrzeniem jej. Ja potrzebuje nowy portfel i przyjadę i wyjdę od nich z portfelem. Przyjechałam, ale była inna kobita i mówi że ma przekazane, że będzie dopłata. Zagotowalam się, nie zgodziła, wyszłam z portfelem, zarzadalam też nowego paragonu z nowym okresem gwarancji. Babka zdebiala i mówi że nie może mi dać paragonu bo jej się w kasie nie zgodzi. No ludzie są niemożliwi
Finalnie mam nowy, droższy portfel i paragon.
hahaha też bym sie jej zaśmiala w twarz...cena nas nie powinna interesować.. mają wymienić na nowy albo oddac kaskę i po temacie... dobrze znać swoje prawa!Fasolka77
-
Kiwona wrote:Hahaha no ja to znam! Ostatnio oddawalam portfel do reklamacji, skórzany. Zazyczylam sobie wymiany, nie zdążyli rozparrzec reklamacji w terminie więc myślę spoko, będzie nowy portfel. A dzwoni do mnie ekspedientka po kilku dniach i mówi że rozpatdzyli moja reklamację pozytywnie, ale ze nie maja na stanie w takich cenach już portfeli, więc będę musiała dopłacić. Hahaha se myślę, no chyba nie! Powiedziałam jej ze to nie mój problem, że nie mają promki. Reklamacja musi być po mojej myśli, bo się nie wyrobili w terminie z rozpatrzeniem jej. Ja potrzebuje nowy portfel i przyjadę i wyjdę od nich z portfelem. Przyjechałam, ale była inna kobita i mówi że ma przekazane, że będzie dopłata. Zagotowalam się, nie zgodziła, wyszłam z portfelem, zarzadalam też nowego paragonu z nowym okresem gwarancji. Babka zdebiala i mówi że nie może mi dać paragonu bo jej się w kasie nie zgodzi. No ludzie są niemożliwi
Finalnie mam nowy, droższy portfel i paragon.
ja swego czasu co kwartał miałam nowy biustonosz w H&M bo co 3 miesiace mi się pruł i fiszbina wychodziłapotem stwierdziłam, że w sumie nie chcę już używać tego szajsu
Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
hahahaha!!! i tak trzeba robić!!! brawo Kiwona!!! chyba już masz lepszy humor, co ?Fasolka77
-
Blue2019 wrote:B002
O widzisz zazdroszczę że się wyspałaś bo ja przez te super sny pół nocy nie spałam A o 7.45 wstał mój syn i wolał mamoooooo dzieeeeennnnnnAlbo wpadł mi do łóżka o 5 i wolał "Wstawaj śpiochu!" hahaha ha
A teraz chodzi do 4 klasy i już mu się o 5 wstawać nie chce, o 7 też nieA ja go często budzę i z ironia mu śpiewam do ucha "Wstawaj synusiu, jest już nowy, piękny dzieeeeen!" A on się wkurza
Blue2019, B_002, Tunia76 lubią tę wiadomość