Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w ogóle mam kiepski dzień dziewczyny. Boli mnie gardło, głowa, mam katar, boki mnie dupa (muszę o to zapytać gin xd ) w brzuchu mi się coś rozciąga.... tylko cycki mnie nie bolą a mąż nie rozumie co mi tak zależy żeby jeszcze cycki mnie do kompletu bolały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 17:52
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo normalne gdyż macica przygotowuje się na przyjęcie lokatora ja też tak mam i nie przejmuje się tym
Dziś 10dpo i kreska dużo mocniejsza więc napewno babyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 18:59
DoCelu 3, DorotaAnna, estrella lubią tę wiadomość
-
Cześć, Dziewczyny Bardzo nieśmiało do Was dołączam Tydzień temu w poniedziałek, w drugą rocznicę ślubu, dostaliśmy z mężem prezent w postaci dwóch kresek Udało się w 15 miesiącu starań. W piątek, 18 dpo, beta 770,10, dzisiaj w 22 dpo beta 2614,00. Mam niski progesteron, brałam Duphaston od 4 dnia po owulacji, po pozytywnym teście brałam go dalej, ale pojawiły się plamienia. Po konsultacji z dwoma lekarkami zwiększyłam dawkę do dwóch tabletek dziennie i jest ok
DorotaAnna, DoCelu 3, Wojna, Natalia-tosia, india, Paula 90, malutka_mycha, estrella, siamyrka, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:Dziewczyny plamie żywą krwią...brzuch pobolewa...rano o 7 do lekarza mam nadzieje ze dotrwam
Ale plamisz czy kramwawisz? Połóż się i leż nogi najlepiej połóż wyżej na jakiejś poduszce👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Szonka wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie nie ciążowe, ale dotyczące poniekąd ciąży. Czy już weszły w zycie nowe przepisy kodeksu pracy dotyczące zwolnień kobiet w ciąży? Może jest wśród nas księgowa, która jest na bieżąco z tematem? Czy to w ogóle wejdzie w zycie czy to jest tylko projekt?
Poniżej wklejam przykładowy artykół w temacie.
https://www.rodzice.pl/ciaza-a-zwolnienie-z-pracy-w-2018-roku-kiedy-mozna-zwolnic-kobiete-w-ciazy/
A o co Ci kochana chodzi dokładnie? Księgowà niej setem, ale trochę prawo pracy znam. Na razie nic się nie zmieniło👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Jaki to komfort położyć sie popołudniu spać wtedy kiedy tego potrzebuje. Obudziłam sie i mdłości męczą sama nie wiem co jeść. Zachowuje sie jak baba w ciazy dosłownie haha. A mi jeszcze kazała ginekolog pic sok z cytryny musze zakwaszac mocz
Też spałam od 18, mały się bawi autkami, corka czytala komiks a teraz się myje. Musze zaraz wstać i robić kolację.
Jestem Taka nakręcona przed Nowym rokiem szkolnym, ze nie mogę się opanować. Tyle nowosci mamy, że sama chciałabym byc dzieckiem -
DorotaAnna wrote:Ja w ogóle mam kiepski dzień dziewczyny. Boli mnie gardło, głowa, mam katar, boki mnie dupa (muszę o to zapytać gin xd ) w brzuchu mi się coś rozciąga.... tylko cycki mnie nie bolą a mąż nie rozumie co mi tak zależy żeby jeszcze cycki mnie do kompletu bolały
Ból dupy to narodowa choroba Polaków hahaha -
DorotaAnna wrote:A o co Ci kochana chodzi dokładnie? Księgowà niej setem, ale trochę prawo pracy znam. Na razie nic się nie zmieniło
. Pracuję w firmie do 10 osob i chcialabym wiedziec czy moga mnie zwolnic jak pojde na L4 czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 20:08
-
nick nieaktualnystresant wrote:Dziewczyny plamie żywą krwią...brzuch pobolewa...rano o 7 do lekarza mam nadzieje ze dotrwam
Jedz na pogotowie. Jak masz kartę ciąży to weź. A jak nie to wynik HCG jak masz.
Tutaj godziny mogą być decydujące, nie czekaj do wizyty.