Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak.mi się nic nie chce. Zamiast pracować to siedzę na Facebooku albo tu zaglądam.
-
estrella wrote:Ale Wy dziewczyny szybko i często na te wizyty chodzicie... Nie stresuje Was to jeszcze bardziej? Moja ginka tak jak w pierwszej ciazy tak i teraz kazała przyjść dopiero pod koniec 8 tygodnia żeby już było wszystko widać...
Bierzecie jakieś witaminy prenatalne? Ja na razie tylko kwas fioliowy ale zastanawiam się czy czegoś kompleksowego nie kupić?
Ja biorę omegamed optima forte. Jako jedyny chyba preparat ma DHA z alg👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
estrella wrote:A juz myślałam, że tylko ja tak późno na wizytę idę dla mnie każda wizyta to był mega stres więc wolę sobie ograniczać
KasiaMamaPatryka dobrze że mi przypomniałas o tarczycy, muszę zrobić badanie tsh i spr czy nie będą potrzebne tabletki...
Jak mi się dziś nie chce pracować, siedzę i myślę co kupić młodej na urodziny i jak jej pokój urządzić. Po zrobieniu testu myślalam żeby pracować do końca stycznia, później uznałam że końca roku będzie ok ale teraz myślę że koniec listopada to dobry czas na zwolnienie ))
Hehe, mam identycznie tez chcialam pracowac do konca stycznia, potem roku, a teraz stanelo na listopadzie
Też ciezko mi sie w pracy skupic i wlasnie kupilam synkowi na all prezent urodzinowy
Faktycznie ta 14 to jakas kryzysowa godzina, tez chetnie bym troche pospalaNatalia-tosia, estrella lubią tę wiadomość
-
Mi na szczęście w zasadzie odeszły już, czasem się pojawiają ale na krótko i nie są uciążliwe ... za to po południu już pojawia się brzuszek, po obiedzie szczególnie widać jestem bardzo szczupła i miałam bardzo płaski brzuch a już pojawia się zaokrąglenie.
Natalia-tosia lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście mdłości nie mam w dalszym ciągu, gdyby nie nabrzmiałe i obolałe piersi to nie miałabym żadnych objawów ciąży (poza brakiem okresu:D : , nawet brzuch mnie nie boli specjalnie, czasami dwlikatne ściągnięcie, ale gdybym nie wiedziała o ciąży z.pewnością nie zwrociłabym na to uwagi.
-
nick nieaktualnyPodtrzymuję dobrą passę wizyt. Mojej dzidzili nadal serducho pięknie bije, ma już całe 2,3cm 18 mamy koleją wizyte na której też zrobimy już badana prenatalne i lekarz przekonuje mnie na test papa. No a z tą mutacją to gin właczył mi już zastrzyki w brzuch, ale skierował z tym ba konsultacje do hematologa.
siamyrka, teverde, Natalia-tosia, DoCelu 3, estrella, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja chyba wezmę wizytę 11 bo chciał mi zrobić 4 ale się boje ze nic nie bd widać ale gin mówił że 11 już napewno będzie widać ale że to zależy ode mnie:) spieszy mi się by zobaczyć szybciej i wgl ale chcę posłuchać serduszka więc chyba jednak 11 ps oczywiście się przespałam ale po przebudzeniu złapał mnie skurcz w łydce a potasu mam za dużo pomidory i soki pomidorowe to podstawa mojej diety
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny