Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szonka wrote:No wlasnie o to czy ten projekt juz wszedl czy nie. W internecie tylko straszą zwolnieniami a nie znalazlam informacji od kiedy zmia y mają wejsc w zycie.
. Pracuję w firmie do 10 osob i chcialabym wiedziec czy moga mnie zwolnic jak pojde na L4 czy nie?
Zmiany żadne nie weszły. jak jesteś na l4 to pracodawca nie może Cie zwolnić.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystresant wrote:Dziewczyny plamie żywą krwią...brzuch pobolewa...rano o 7 do lekarza mam nadzieje ze dotrwam
-
O 19:00 plama czerwonej krwi na bieliznie. Od tego czasu nic, czysto. Brzuch nie boli. Na sor nie moge, dzieci nie mam z kim zostawic. Gdyby sie lało ze mnie ciurkiem to bym pewnie kombinowala jakas sasiadke. Maz z nocki wroci to zaraz rano pojade.
Trzymajcie kciuki.kamylalyt, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie bolą plecy na odcinku lędźwiowo krzyżowym niestety ja mam rotacje kręgosłupa i ten odcinek ma zwyrodnienia ale nie wiem jak sobie w ciazy mogę z tym radzić. Miała któraś z was tak w poprzedniej ciazy moze? Albo macie teraz i jakoś radzicie sobie?
-
nick nieaktualnystresant wrote:O 19:00 plama czerwonej krwi na bieliznie. Od tego czasu nic, czysto. Brzuch nie boli. Na sor nie moge, dzieci nie mam z kim zostawic. Gdyby sie lało ze mnie ciurkiem to bym pewnie kombinowala jakas sasiadke. Maz z nocki wroci to zaraz rano pojade.
Trzymajcie kciuki. -
nick nieaktualnyTez tak macie ze cialo cieple? Moj mnie dotknal i mowi ze jak grzejnik
Ja tego nie czuje. Ale jak sama sie dotknelam to w sumie jestem ciepla.
I tez jakis spiacy dzien. Chlopakom zachcialo sie kielbasy z patelni z cebula to tez na kolacje zjadlam. Czuje ze bedzie mi sie caly wieczor odbijac... -
Karmelllka90 wrote:A współzyliscie ? Moze luteinę aplikujesz aplikatorem albo paznokciem uszkodziłeś pochwę? Jakis czynili taki moze co?
Nic z tych rzeczy maz ma zakaz zblizania sie od pozytywnego testu...a lekow zadnych nie biore.......nawet nic ciezkiego nie nosilam nie wiem dlaczego?
Wczoraj sie bardzo zdenerwowalam w pracy wlasciwie caly dzien przezywalam i denerwowalam sie na maxa.....dzis byla powtorka.....i raczej to jest ten powod.... -
nick nieaktualny
-
stresant wrote:Dziewczyny plamie żywą krwią...brzuch pobolewa...rano o 7 do lekarza mam nadzieje ze dotrwam
-
Dziewczyny normalni mam jakiegoś doła czuję taki wewnętrzny niepokój a jutro wizyta. Te niepokój tak z nikąd się pojawił.
-
melunia91 wrote:Tez tak macie ze cialo cieple? Moj mnie dotknal i mowi ze jak grzejnik
Ja tego nie czuje. Ale jak sama sie dotknelam to w sumie jestem ciepla.
I tez jakis spiacy dzien. Chlopakom zachcialo sie kielbasy z patelni z cebula to tez na kolacje zjadlam. Czuje ze bedzie mi sie caly wieczor odbijac...
Tak, wiecej krwi krąży, zmienia się nam nieco ciepłota ciała. Możesz mieć uderzenia gorąca nawet -
nick nieaktualnyPati28M wrote:Dziewczyny normalni mam jakiegoś doła czuję taki wewnętrzny niepokój a jutro wizyta. Te niepokój tak z nikąd się pojawił.
-
Stresant trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Poryczalam się dzisiaj, stresuje mnie ta sprawa z umową. Muszę jeszcze tydzień wytrzymać ale dla mnie to jak wieczność. Ja jestem za bardzo praworzadna i prawdomowna, takie kręcenie nie jest dla mnie. Pomimo że wszyscy mi mówią że dobrze robię bo kasa na ulicy nie leży a krzywdy pracodawcy nie robię. Ech -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:To normalne przed wizyta! U mnie jest tak samo. Uspokoję sie na pare dni pewnie znowu przed kolejna wizyta wróci ten niepokój i poruszy sie czarna wyobraźnia. Bedzie dobrze kochana!
-
Stresant trzymam kciuki .Nie wiem w którym tygodniu jesteś ale na pogotowiu wcale takich wczesnych ciąż nie ratują.Ja z moją pierwszą ciążą trafiłam na sor w 6 tyg i lekarz powiedział,że takich ciąż się nie ratuje i co ma być to będzie.Z łaska zbadał i powiedzial,że na przyszłość to z takim czymś do ginekologa a nie na pogotowie.Wiec ja mam mega uraz ale mam nadzieję,że skoro u Ciebie to była jedna plama to pękło jakieś naczynko czy coś tam nie ważnego .