Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Dziewczyny wszystko OK.
Kropek odpowiada tygodniowi ciaży, 6t6d..... serduszko juz jest i pieknie bije.
Krew sie juz nie pojawiła wiecej....nic nie boli.....lekarz powiedzial ze tak sie czesto zdarza na poczatku ciazy i nie oznacza to nic zlego....mam sie zachowywac normalnie....to ze bede lezec to i tak nic nie da....zadnych lekow nie przepisal kontrola za 2 tygodnie.....
ale mi ulzylo....po tylu poronieniach taki ogromny stressss....a juz myslalam ze bedzie normalna ciaza.....
Bardzo się cieszę, że na strachu się skończyło. Trzymam kciuki by to był ostatni raz! -
Mama dwojki wrote:Super wieści streesanta
Dziewczyny wy może wiecie czy jak się ubezpiecze prywatnie np w PZU to będę miała tańsze wizyty prywatne?? Gdzieś o tym słyszałam ale nie wiem czy to prawdaMama dwojki lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Dziewczyny wszystko OK.
Kropek odpowiada tygodniowi ciaży, 6t6d..... serduszko juz jest i pieknie bije.
Krew sie juz nie pojawiła wiecej....nic nie boli.....lekarz powiedzial ze tak sie czesto zdarza na poczatku ciazy i nie oznacza to nic zlego....mam sie zachowywac normalnie....to ze bede lezec to i tak nic nie da....zadnych lekow nie przepisal kontrola za 2 tygodnie.....
ale mi ulzylo....po tylu poronieniach taki ogromny stressss....a juz myslalam ze bedzie normalna ciaza..... -
nick nieaktualnyStresaant cudowne wieści!!!
Optymistka twoja pierwsza ciąża bliźniacza? Ja bym poszukała ginekologa specjalizującego sie w ciążach bliźniaczych tym bardziej jak sama mówisz ciąża tego typu jest bardzo unikatowa.
Adonis jesteś praktycznie na tym samym etapie ciazy co ja. Ja w tej chwili wstałam czuje sie bardzo dobrze zero mdłości zero bólu piersi u mnie zauważyłam nie ma ciagu dolegliwości przychodzą i odchodzą kiedy sie im tylko podoba! Ale dotarło do mnie juz ze każda ciąża jest inna!Adonis_26 lubi tę wiadomość
-
Adonis_26 wrote:Zazdroszczę wam dalszego etapu ciąży, nie ze względu na szybszy termin a na to, że zbliżacie się już do końca 1 trym. Ja mam dosłownie wrażenie, że utknèłam i nic się nie przesuwa. Do tego mam objawy jednorazowe jak te zawroty, krew z nosa czy duszności. I wczoraj kiedy przestały boleć mnie piersi zaczęłam myśleć o najgorszych rzeczach...
Masakra....Adonis_26 lubi tę wiadomość
-
Pati28M wrote:Ja mam prawie tak samo jak czytam że każda ma wymioty ma mdłości a ja nic zupełnie nic to oszaleć można. Nie czuję się ciążowo i to jest okropne. I oczywiście co w głowie siedzi...
-
nick nieaktualny
-
Ja też czekam na jutrzejszą wizytę strasznie się martwię bo wczoraj przestały mnie piersi boleć👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Natalia-tosia wrote:Mam dokładnie to samo i przez to ciągle się boje, że może ze mną jest coś nie tak... jutro wizyta z nadzieją na serduszko!
-
siamyrka wrote:A ja siedzę w kolejce do lekarza - ciekawa jestem jak wizyta będzie wyglądala, jaki mają sprzęt itp. Pierwszy raz w Pl jestem na takiej wizycie na nfz
-
nick nieaktualnyHej tez czekam na jutro. W sumie to mnie piersi bola bardziej jak wiecej pochodze i wieczorem jak je z biustonosza uwolnie. Ale nie przejmuje sie tym zbytnio. Wazne zeby bąbelek byl w srodku bezpieczny
Was tez zwierzaki pilnuja?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02644054eedd.jpg -
Jestem ze Śląska, będę szukać w pobliżu. To moja pierwsza ciąża bliźniacza. Nigdy o tym nie myślałem, ale naprawdę bardzo się cieszę i nie wiem dlaczego, ale teraz mam znacznie więcej wiary w to, że będzie dobrze. Tak na przekór wszystkiemu. Do wczoraj nie wiedziałam, że są takie podziały ciąż bliźniaczych. Jest to ciąża jednojajowa, ale też niestety jednokosmowkowa i jednoowodniowa. Dziękuję za informację. Zacznę szukać specjalisty.
Dziewczyny jeśli chodzi o objawy, to w ogóle się nimi nie przejmujcie. W poprzedniej straconej ciąży objawy miałam wszystkie non stop nawet na 3 dni po poronieniu. Teraz mam objawy bardzo w kratkę jednego dnia mdłości i ból piersi, a następnego zupełnie nic. Na początku przejmowałam się tym, ale już dopuściłam. Maleństwa rosną i biją serduszka.Kasiulka90, siamyrka lubią tę wiadomość
-
Melunia mam suczkę i nie odstępuje mnie na krok. Ogólnie bardzo jej chyba na rękę, że więcej czasu spędzam w łóżku albo na kanapie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maialam mieć dziś wizyte, czekalam 30 min w przychodni, poczym olozna mnie zawolala i powiedziala ze lekarz wyslal jej wlasnie sma, ze go dzis nie bedzie i wizyta przelozona na za tydzien
Co do obiawow to ja zazdroszcze dziewczynom, ktore ich nie maja. Obiawy nie swiadcza o bycia w ciazy, po prostu jedne maja szczescie a inne się mordują