Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:Chyba dlatego że mam nieprawidłową budowę miednicy oraz cechy jej zwężenia i że jedyne wyjście ewakuacyjne dla moich dzieci to dziura w brzuchu
Blue2019 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny mam pytanie z tych urodowych
Napęczniały wam usta??? Moje są takie zajebiste że się jaram. Serio chyba sobie zrobię zdjęcie i jak zejdą po porodzie to sobie ostrzykne
Mi tak, widać wyraźnie jakby górna warga była spuchnięta -
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:Ja mojemu mężowi też mówiłam że sobie powiększa usta A on się mnie pyta czy mam.jakies.kompelksy że takie głupoty wymyślam i weź tu zrozum faceta
Ja chciałam ostrzykne dla wyrównania ale mąż twierdził że glonojada w domu nie chce a teraz jak są takie Extra to będę miała już jakby podpórkę że chcę taki efekt a nie glonojada -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelka
A w sumie masz racjęnajważniejsze że dzieci są z nami zdrowe i kochane
Bo faktycznie statystyki i problemy z płodności są zatrważające....moja kuzynka po.30 młoda przecież i w lipcu się chwalił że się starają o dziecko A po kilku miesiącach że narazie nie chcą.miec dzieci bo chcą podróżować... I tak się zaczęliśmy zastanawiać czy poprostu nie maja jakiegoś problemu przykre to bo tak się cieszyła i wszystkim o tym mówiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 16:54
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychce_byc_mama wrote:Ja bardzo chce rodzic SN, bo podobno szybciej dochodzi sie do siebie a chcialabym kolejnego dzidziusia jak najszybciej ….
-
Karmellka, no tego to nie wiem, czy od razu po polodu
- napewno bede pytac ginekologa i czekac az nam da zielone swiatlo. Wiadomo, ze organizm musi sie zregenerowac ale podobno po cesarce trzeba poczekac niestety dluzej m.in zeby miec pewnosc, ze wszystko sie porzadnie zabliznilo.
-
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:Karmelka
A w sumie masz racjęnajważniejsze że dzieci są z nami zdrowe i kochane
Bo faktycznie statystyki i problemy z płodności są zatrważające....moja kuzynka po.30 młoda przecież i w lipcu się chwalił że się starają o dziecko A po kilku miesiącach że narazie nie chcą.miec dzieci bo chcą podróżować... I tak się zaczęliśmy zastanawiać czy poprostu nie maja jakiegoś problemu przykre to bo tak się cieszyła i wszystkim o tym mówiła
Moja szwagierka starala się 2 lata zaszła w ciążę w 8 tyg poroniła odczekali 3 msc zaszła od razu i ma synka.
Moja koleżanka starała się 5 lat zaszła w ciążę bliźniaki w 10 tc brak akcji serca, po 3 msc zaszła od razu ma synka
Na prawdę zajście w ciążę to nie takie chop siup w większości przypadków jak byliśmy młodzi to myśleliśmy że od jednego włożenia bez zabezpieczenia już dziecko -
nick nieaktualnychce_byc_mama wrote:Karmellka, no tego to nie wiem, czy od razu po polodu
- napewno bede pytac ginekologa i czekac az nam da zielone swiatlo. Wiadomo, ze organizm musi sie zregenerowac ale podobno po cesarce trzeba poczekac niestety dluzej m.in zeby miec pewnosc, ze wszystko sie porzadnie zabliznilo.
Ja bym chciała tak po 2 latach myślę -
Ja cale zycie trwalam w pewnosci, ze jak juz zdecydujemy sie na dzidziusia to uda sie nam za pierwszym razem. Jestesmy oboje mlodzi i zdrowi, wiec co mogloby byc nie tak…?
Zycie jednak zweryfikowalo nasze plany. Staralismy sie ponad dwa lata.
Jaki byl nasz szok i niedowierzanie, ze nie wychodzi…!
Po przeroznych badaniach, konsultacjach i morzu lez, zdecydowalismy sie inseminacje. Dzien po tym jak dostalam juz recepte i nauczono mnie jak robic zastrzyki w brzuch, zrobilam test ciazowy. Udalo sie naturalnie w ostatnim miesiacu przed rozpoczeciem naszych staran 'ze wspomaganiem' !
Nasz maly Cudmysla.nieskalana, Karmelllka90, AniaKJ, Lolka30, Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Ja cale zycie trwalam w pewnosci, ze jak juz zdecydujemy sie na dzidziusia to uda sie nam za pierwszym razem. Jestesmy oboje mlodzi i zdrowi, wiec co mogloby byc nie tak…?
Zycie jednak zweryfikowalo nasze plany. Staralismy sie ponad dwa lata.
Jaki byl nasz szok i niedowierzanie, ze nie wychodzi…!
Po przeroznych badaniach, konsultacjach i morzu lez, zdecydowalismy sie inseminacje. Dzien po tym jak dostalam juz recepte i nauczono mnie jak robic zastrzyki w brzuch, zrobilam test ciazowy. Udalo sie naturalnie w ostatnim miesiacu przed rozpoczeciem naszych staran 'ze wspomaganiem' !
Nasz maly Cud
A w jakim jesteś wieku ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Karmellka a jak po dzisiejszym badaniu, wszystko w porzadku u malutkiej?
Już jestem zmęczona tymi wycieczkami po lekarzachTunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Kochane.. Zdrowy jak Ryba!!
Ale nic się nie zmieniło. Waży już 2100 i ma wszystko bardzo duże i długie. Mówi spokojnie 68 się szykuje... I bardzo duża waga.
Leży główka w dół. Ze względu na wagę muszę sprawdzać przepływy ale wszystko jest jak najbardziej cacy!!mysla.nieskalana, Karmelllka90, Karollinax26, Natalia-tosia, Blue2019, MamaAga85, AniaKJ, malutka_mycha, Tunia76, india, Lolka30, Kiwona, martusiawp, Kasiulka90, Daffi, B_002, Fasolka77, Sansivieria, Lili90, Misiabella, DorotaAnna, Wiewióreczka lubią tę wiadomość