Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ej!!!
Dostaniecie prezent za urodzenie dzidziusia??? Bo ja w sumie męża uświadomiłam że nie pogardzę diamentem czy coś hahahahKarmelllka90, Mama36, Karollinax26, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi sie cos wydaje, ze moj sie niestety nie domysli zeby kupic prezent.
Jedziemy do szpitala rodzic razem i on zostaje tam ze mna az do samego wypisu wiec bedzie ze mna caly czas. Tak jak wyjedziemy z domu razem, tak samo wrocimy razem wiec nie bedzie mial kiedy przygotowac dla mnie kwiatow itp.
No, ale jakby sie postural to moglby to jakos inaczej wczesniej zaplanowac
-
MamaAga85 wrote:Dziewczyny...
spokojnie...
Co fajniejsze i bardziej praktyczne ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/667fa10c8a98.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b229cbb168e.jpg -
mysla.nieskalana wrote:Proszę się tu uspokoić
Bo ja teraz mam ważny post! Obudziłam się z katarem!!! To są problemy a nie jakieś tam opryszczki
(żart oczywiście w celu rozładowania napięcia).
Znaczy serio mam katar,tylko nie wiem skąd bo od dwóch dni nigdzie nie wychodziłam. Plus jest taki,że dziś się nawet wyspałam. Zaraz idę odkurzać i myć podłogi. A właśnie miałam pytać,czy Wy (te,które nie mają żadnych przeciwwskazań do ruszania się) normalnie sprzątacie,schylacie się itp? Czy ja przeginam?bywali że cały dzień przelezalam na kanapie
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychce_byc_mama wrote:Mi sie cos wydaje, ze moj sie niestety nie domysli zeby kupic prezent.
Jedziemy do szpitala rodzic razem i on zostaje tam ze mna az do samego wypisu wiec bedzie ze mna caly czas. Tak jak wyjedziemy z domu razem, tak samo wrocimy razem wiec nie bedzie mial kiedy przygotowac dla mnie kwiatow itp.
No, ale jakby sie postural to moglby to jakos inaczej wczesniej zaplanowacja mu puściłam na netflixie seksowne mamy i powiedziałam diamentem nie wzgardze :p
Oczywiście on wie że ja nie pierscionkowa jestem więc, niech się głowi -
Seksowne mamy to jakis serial, dokument? Zreszta napewno dzis wieczorem poszukam i jesli jest tam watek prezentow po porodzie to onn musi to koniecznie zobaczyc! Obawiam sie, ze nie jest do konca uswiadomiony
Moja siostra dostala po porodzie wielki bukiet kwiatow i wlasnie pierscionek..
Mnie kwiaty i nowa torebka by urzadzila;)Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStressant !! Szonka!!! I kto kolwiek się zna.
Nie umiem Szyc nigdy tego nie robilam ale zazdroszczę wam że same takie cuda szyjecie. I sama bym chciała jakiś kocyk czy prześcieradło uszyć
Maszyna taka mi wystarczy?
https://allegro.pl/oferta/maszyna-do-szycia-lucznik-mini-7691374216
-
nick nieaktualnychce_byc_mama wrote:Seksowne mamy to jakis serial, dokument? Zreszta napewno dzis wieczorem poszukam i jesli jest tam watek prezentow po porodzie to onn musi to koniecznie zobaczyc! Obawiam sie, ze nie jest do konca uswiadomiony
Mnie kwiaty i nowa torebka by urzadzila;)Mama36 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Na SR tej z Prenalen online było że lepiej się schylać tak jakby bokiem niż robić przysiady.
Ale ja też robię przysiad. Nie umiem bokiem. Wycwiczymy sobie nogi do porodu w kucki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Ej!!!
Dostaniecie prezent za urodzenie dzidziusia??? Bo ja w sumie męża uświadomiłam że nie pogardzę diamentem czy coś hahahahKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:No to jest zmyłka i ciepło jest!
Idę prasować ubrankaChyba pierwszy raz prasowanie sprawi mi radość.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnychce_byc_mama wrote:Seksowne mamy to jakis serial, dokument? Zreszta napewno dzis wieczorem poszukam i jesli jest tam watek prezentow po porodzie to onn musi to koniecznie zobaczyc! Obawiam sie, ze nie jest do konca uswiadomiony
Mnie kwiaty i nowa torebka by urzadzila;)malutka_mycha, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:A ja widziałam ćwiczenia w gazecie m jak mama gdzie właśnie należało robić takie rozkroki jak sumo. To były ćwiczenia przygotowujące do porodu. Tylko było napisane żeby wcześniej skonsultować się z lekarzem. Więc może niektóre nie miałyby takich przeciwwskazań ale Karmelka Ty chyba pisałaś że przy spojeniu nie powinno się kucac? Ja też kucam, tak mi jest najwygodniej
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ej!!!
Dostaniecie prezent za urodzenie dzidziusia??? Bo ja w sumie męża uświadomiłam że nie pogardzę diamentem czy coś hahahah
Pojawienie się dziecka będzie dla nas wspólnym prezentemKarmelllka90, KarmeLoVe, Fasolka77, india lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN