Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:To chyba jeszcze długo nie
ale też właśnie zamiast biżuterii bym wolała jakiś wyjazd, żeby mnie wymasowali, porozpieszczali. Ale się rozmarzylam
ohhh marzenie. Peeling całego ciała masaż maska czekoladową i jakiś eliksir cud na koniec, masaż dłoni i zrobienie paznokci do tego stopy... Oczyszczanie twarzy i super maska plus jakiś eliksir z witaminą C około i jakiś botoks na włosy... Tak
taki pakiet a wszystko na leżąco !!! Piękna muzyka i przygaszone światła w takim pokoju w stylu tulum oh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelka, to dla mnie brzmi jak meczarnia:P
Niecierpie masazy, maseczek ani wizyt u kosmetyczki, czy fryzjera.
Ja to jestem w goracej wodzie kapana i zawsze sie spiesze. Jak siedze np. u fryzjera to mam wrazenie, ze czas ucieka mi przez palce i zerkam ciagle na zegarek ile jeszcze.
Dlatego fryzjer przychodzi do mnie do domu, hybryde robie sobie sama co tydzien I tak samo wszystkie maseczki i inne tego typu zabiegi, a uzupelnianie rzes to dla mnie meczarnia no bo tego akurat nie dam rady sama. Nie lubie, gdy dotyka mnie ktos obcy
-
nick nieaktualny
-
chce_byc_mama wrote:No sa bardzo ladne, ale baaardzo dziewczynskie:)
Musialy byc tanie:D Zal bylo nie wziac -
Karmelllka90 wrote:Ale to prezent urodzenie właśnie Basiu za to że nas boli a nie ich :p
Ale jakoś nie mam teraz potrzeby dostawania prezentów od męża. On ostatnio tak bardzo mi pomaga i sam doprowadza mieszkanie do ostatecznego porządku. Nasze poprzednie mieszkanie też sam wysprzątał. Poświęca cały swój czas po pracy i dzięki temu ja nie muszę się przemęczać z takimi pracami.
Ja będę miała wysiłek przy porodzie a on przejmuje wszystkie obowiązki teraz jak jestem w ciąży. Aż byłoby mi głupio jeszcze dostać prezent. Najchętniej to jego bym obdarowała za to wszystko.AniaKJ, Kiwona, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:no tak ale litosci;p o ile jedne 74 rozmiar oddam bratu dla Ali.. a te drugie 62 i na Ale beda za male..
Daffi, mysla.nieskalana, Lili90 lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Jakby byly blekitne to bylyby super:)
on z nią pogada bo to bez sensu zakup był.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Mi jak lekarz dawał różowa kartę ciazy bo tylko taka mial na stanie to się śmiał że jak będzie chłopak to teraz gender jest takie modne i mam się nie przejmować.. To co Ci powiem... Hahaha... Bądź na czasie!!
Mama36, Karmelllka90, Lolka30 lubią tę wiadomość