Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Ja nie wchodzę na inne fora i nie czytam, wolę nie wiedzieć i żyć z myślą że jeszcze te kilka tygodni mała posiedzi w brzuchu
Mówiłam Wam, ze ja z tych co się nakręcają i panikują
ja bym chciała zacząć wieczorem albo w nocy.. albo po prostu iść do szpitala w terminie.. te wszystkie nagłe wypadki zaczynają mnie przerażać .. do mojego szpitala mam 40 km i 1h jazdy... nie chcę wylądować w tym powiatowym za rogiem ....espoir, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Na Bezpiecznego Malucha też się zapisałam, może mi szybciej ten ostatni miesiąc zleci jak nie będę w domu siedzieć.
Fasolka z tą wypadająca pepowina to jest przerażające. Obysmy nie miały takich komplilacji
ja idę na bezpiecznego malucha w przyszły piątek
a tą pępowiną to byłam przerażona.. ale w sumie lepiej wiedzieć, że taka ewentualność tez jest możliwa... i wiedzieć jak zareagować...malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Moja córcia będzie miała bardzo krótkie nazwisko
tylko 3 literki. Ja mam nazwisko podwójne i długie imię.
hahaha u nas będzie Bruno Roch von W.. SKIK. ma jakieś tam korzenie bo jego praprapra... uczestniczył w powstaniu i dostał kawał ziemi za to... co prawda to von przed nazwiskiem sami sobie dodają w żartach i wręcz sie śmieją na imprezach rodzinnych, że zamiast von to został swąd po W...SKICH
Karollinax26, Misiabella, espoir, Karmelllka90, AniaKJ lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:a tą pępowiną to byłam przerażona.. ale w sumie lepiej wiedzieć, że taka ewentualność tez jest możliwa... i wiedzieć jak zareagować...
mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Hejka Dziewczyny!
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Dzidziuś jest duży. Mam termin na 15 kwietnia, a wazy już 1.85kg. Lekarz mnie trochę nastraszył, ze jak dalej będzie szło tym tempem to całkiem możliwe, ze przekroczymy wagę 4kg. No ale narazie to tylko przypuszczenia. Mam nadzieje, ze trochę przystopuje bo nie urodzę takiego giganta!
Te usteczka ma po tacie!❤️❤️❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eac796cf1d2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 18:23
mysla.nieskalana, DorotaAnna, valetta94, Karollinax26, Misiabella, espoir, Wiewióreczka, Karmelllka90, Kiwona, Tunia76, martusiawp, Anete, Paula 90, AniaKJ, malutka_mycha, Lolka30, B_002, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Hejka Dziewczyny!
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Dzidziuś jest duży. Mam termin na 15 kwietnia, a wazy już 1.85kg. Lekarz mnie trochę nastraszył, ze jak dalej będzie szło tym tempem to całkiem możliwe, ze przekroczy wagę 4kg.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eac796cf1d2.jpg -
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Dzidziuś jest duży. Mam termin na 15 kwietnia, a wazy już 1.85kg. Lekarz mnie trochę nastraszył, ze jak dalej będzie szło tym tempem to całkiem możliwe, ze przekroczymy wagę 4kg. No ale narazie to tylko przypuszczenia. Mam nadzieje, ze trochę przystopuje bo nie urodzę takiego giganta!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eac796cf1d2.jpg
Mały cudak! Ślicznioch!
Który to tydzień ? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eac796cf1d2.jpg
Piękny maluch👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Piekne usteczka chce_byc_mamą
mam nadzieje ze i mi zrobia taka fotke, tylko na takie usg z 3d ide dopiero za 3 tyg, ciekawe czy jeszcze da sie uchwycic. W ogole super sa to zdjecia. Najfajniejsze jest to ze juz mozna uchwycic podobienstwa. Na przyklad ostatnio Lolka bodajze wstawila swoje zdjecie a potem swojego dzidziusia i mimo ze nie ogladalam ich w jednej chwili od razu wychwycilam podobienstwo. Piekne sa te zdjecia dziewczyny.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy Wy też ostatnio jesteście szybko śpiące? Kurde mi normalnie wraca to co miałam w 1 trymestrze- czyli godzina max 20 i ja już śpię
oczy mi się same zamykają
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Dziewczyny czy Wy też ostatnio jesteście szybko śpiące? Kurde mi normalnie wraca to co miałam w 1 trymestrze- czyli godzina max 20 i ja już śpię
oczy mi się same zamykają
Najchętniej przespalabym 7 tygodni ...a tu nie dość ze snu coraz mniej mam to jeszcze jest bardzo słabej jakości
-
Widzialam ze marcóweczka się rozpakowała. dziewczyny jeszcze troche doslownie i zacznie sie u nas poczatek listy wysypywac:P
mam nadzieje ze nikt nie planuje sie wyprzedzac z tych dalszych terminamimysla.nieskalana, malutka_mycha lubią tę wiadomość