Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:ooo i do mnie dotarla przesylka.. posciel dla malego, kokon rozek i poducha do spania.
oczywiscie poduszka bardzo przypadla do gustu mojej corce;p
Poka poka na żywo jak to wyglada. Ja uwielbiam ugladac na żywo robione zdjecia w necie są zawsze obróbki światłem zrobione
-
valetta94 wrote:Dziewczynki India napisała posta w gupie na fb! Wrzuciła fotkę córeczki, jest przecudowna

Napisała: Dziewczyny tu szybko napisze, bo póki co żyje w innym wymiarze.
Na razie czujemy sie dobrze, Pola to dzielna dziewczynka i ładnie się spisuje. Trzymajcie kciuki za dalsze postępy
Pozdrawiamy e-ciocie
cudownie!!!
INDIA Pokaż swoje Cudeńko tutaj!!
valetta94 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
małza wysle do pracy i zrobie fotki;pKarmelllka90 wrote:Poka poka na żywo jak to wyglada. Ja uwielbiam ugladac na żywo robione zdjecia w necie są zawsze obróbki światłem zrobione
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Już po USG 3.
Wszystko prawidłowo, pani powiedziała, że mam śliczne przepływy.
Potwierdzona dziewczynka, waga 1530g, ułożenie główkowe. Wiek raczej taki zgodny z USG 1, czyli 30+2.
Wszystko widziałam, buzię, rączki, nóżki, paluszki.
Torbiel izolowana zaznaczona w USG 2 zniknęła, tak jak lekarz obiecał.
Mam śliczne zdjęcie 3D (nie wiem czy uda mi się wkleić, spróbuję wieczorem).
Ale jestem podjarana. Tam naprawdę mieszka malutki człowieczek. Niesamowite.
Tunia! rewelka!!! duża już dziewczynka! Sama byłaś czy z mężem?
Fasolka77

-
nick nieaktualnyJa nie wiem czy Tu pisałam ale musiałam załatwiać druga poduszkę ciazowa bo mój 11 latek sobie upodobal i koniec!Daffi wrote:ooo i do mnie dotarla przesylka.. posciel dla malego, kokon rozek i poducha do spania.
oczywiscie poduszka bardzo przypadla do gustu mojej corce;p
Karmelllka90, mysla.nieskalana, malutka_mycha, martusiawp, Tunia76, Kiwona, Daffi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysia każda z nas ma swój gust. Ja z pepco mam kilka rzeczy sama kupiłam 5 a kilka moja mama i są ładne. I materiał akurat jest dobry. Bo fakt tam trzeba wymacac.mysla.nieskalana wrote:Ja chyba muszę nie mieć wcale gustu..
Mnie się ubranka z Pepco podobają 
Nawet ja z mężem w jednym łóżku a gust inny
on dla dziecka by kupił wszystko takie dziecinne :p bo mówi że to dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 14:17
mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem,wiem,ja sobie żartujęKarmelllka90 wrote:Mysia każda z nas ma swój gust. Ja z palców mam kilka rzeczy sama kupiłam 5 a kilka moja mama i są ładne. I materiał akurat jest dobry. Bo fakt tam trzeba wymacac.
Nawet ja z mężem w jednym łóżku a gust inny
on dla dziecka by kupił wszystko takie dziecinne :p bo mówi że to dziecko 
Pewnie gdybym mogła sobie pozwolić na droższe rzeczy to te pepcowe mniej by mi się podobały
Karmelllka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBierz samochód i na Tesco jedz super materiał a dla chłopczyków lepszy wybór niż dla dziewczynek i na prawdę genialne ceny. Tym bardziej że jeszcze mają ceny wyprzedażowe. I smyk stacjonarnie.mysla.nieskalana wrote:Wiem,wiem,ja sobie żartuję
Pewnie gdybym mogła sobie pozwolić na droższe rzeczy to te pepcowe mniej by mi się podobały 
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Ja mam 10 białych, 10 kolorowych, kilka flanelowych, bambusowych i muslinowych.malutka_mycha wrote:A ile macie tetrowych pieluszek? Bo na zdjęciu u Stresant widzę że sporo, ja aż tyle nie mam. A nie mam pojęcia ile powinnam mieć

Na razie więcej nie kupuję. Jak będzie poyrzeba to kupie na bieżąco.
-
espoir wrote:Karmelllka90 jak czytam o kolejnych Twoich zakupach, to tylko myślę "kur*a, gdzie ona to mieści?!"
no i ewentualnie "na co jej tyle tego?!" 
mam to samo
ja już nie mam miejsca w sypialni na te wszystkie pudła.. już się nie mogę doczekać na 23-24.02 bo jest weekend handlowy i wreszcie kupimy tą komodę i K. złoży łóżeczko.. na razie nie wiem co mam i co jeszcze dokupić ale ilość pudeł nas przeraża
espoir lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Po wypraniu nie śmierdzą. Też takie mi przyszły.mysla.nieskalana wrote:Mi właśnie przyszły 3 muślinowe w babyono i są super..ale dodatkowo wzięłam 4 flanelowe i śmierdzą jakimś octem tak,że od razu je muszę wyprać..zobaczyzmy co z ego będzię

Oprócz tego mam jeszcze 5 zwykłych tetrowych i w koszyku allegrowym też pare.
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyW jednej komodzie to nie ma opcji żebym się zmieściła. W szafie już nie mam miejsca została tylko jedna wolna półka nad szafa ale cała wolnaFasolka77 wrote:mam to samo
ja już nie mam miejsca w sypialni na te wszystkie pudła.. już się nie mogę doczekać na 23-24.02 bo jest weekend handlowy i wreszcie kupimy tą komodę i K. złoży łóżeczko.. na razie nie wiem co mam i co jeszcze dokupić ale ilość pudeł nas przeraża