Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati28M wrote:Do celu jak po wizycie.
No niestety nie jest dobrze jest pecherzyk i ciałko zolte. Nie ma zarodka
a powinno być już serce przecież.
Dziwne, bo gin kazała przyjść na kontrolę za 4 tygodnie dopiero.
Jak się nic nie wydarzy to 12-stego mam wizytę u mojej gin i zobaczymy.
Raczej po wszystkim bo na pewno ciąża nie jest młodsza. Przecież wiem kiedy była owulacja.
A byłam z was wszystkich najspokojniejsza i o kant dupy te moje nudności
Mam nadzieję, że mogę z wami zostać aż do mojego końca. Może będę się mniej odzywac ale nie chce jeszcze odchodzić. -
DoCelu 3 wrote:No niestety nie jest dobrze jest pecherzyk i ciałko zolte. Nie ma zarodka
Raczej po wszystkim bo na pewno ciąża nie jest młodsza. Przecież wiem kiedy była owulacja.
Mam nadzieję, że mogę z wami zostać aż do mojego końca. Może będę się mniej odzywac ale nie chce jeszcze odchodzić.
Kochana, może jeszcze nic straconego. Jak duży jest pęcherzyk i ciałko żółte? Dostałaś wymiary?
Ty miałaś cykl monitorowany? Którego dnia owulacja? -
DoCelu 3 wrote:No niestety nie jest dobrze jest pecherzyk i ciałko zolte. Nie ma zarodka
Mam nadzieję, że mogę z wami zostać aż do mojego końca. Może będę się mniej odzywac ale nie chce jeszcze odchodzić. -
nick nieaktualnyOwulacja przypadła na 24dc i wtedy też był seks. Kolejny dopiero 10 dni później więc nie ma możliwości żeby owulka ba później. Nie o tyle później. Owulacje mam z ovufriend.pl wyznaczona. Wiem, że może się mylić, ale to ewentualnie kilka dni żeby te plemniki przeżyły. W najlepszym wypadku byłoby już 6t + 3. To i tak serduszko by już było. A przynajmniej zarodek.
Beta wiem że przY pustym jaju też rośnie więc nic mi to nie da. Trzeba czekać. Nic nie mogę zrobić -
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Kochana, może jeszcze nic straconego. Jak duży jest pęcherzyk i ciałko żółte? Dostałaś wymiary?
Ty miałaś cykl monitorowany? Którego dnia owulacja? -
DoCelu 3 wrote:Owulacja przypadła na 24dc i wtedy też był seks. Kolejny dopiero 10 dni później więc nie ma możliwości żeby owulka ba później. Nie o tyle później. Owulacje mam z ovufriend.pl wyznaczona. Wiem, że może się mylić, ale to ewentualnie kilka dni żeby te plemniki przeżyły. W najlepszym wypadku byłoby już 6t + 3. To i tak serduszko by już było. A przynajmniej zarodek.
Beta wiem że przY pustym jaju też rośnie więc nic mi to nie da. Trzeba czekać. Nic nie mogę zrobić
Skoro dziś masz 7t2d wg OM, a owu była 10 dni później niż powinna (bo 24-ego a nie 14-ego), to rzeczywisty wiek ciąży wychodzi mi 5t6d. W dodatku owu mogłaś mieć 2-3 dni później niż seks (u mnie był pełne 3 dni przed owu w obu ciążach, żołnierzyki jak widać długo żyją), to już się robi 5t3d. Wtedy nie widać zarodka! Ja na koniec 6 tygodnia miałam tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym.
No chyba że 7t2d w Twoim podpisie jest wyliczone na podstawie dnia owulacji a nie OM??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 16:46
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Skoro dziś masz 7t2d wg OM, a owu była 10 dni później niż powinna (bo 24-ego a nie 14-ego), to rzeczywisty wiek ciąży wychodzi mi 6t0d. W dodatku owu mogłaś mieć 2-3 dni później niż seks (u mnie był pełne 3 dni przed owu w obu ciążach, żołnierzyki jak widać długo żyją), to już się robi 5t4d. Wtedy nie widać zarodka! Ja na koniec 6 tygodnia miałam tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym.
Najwięcej by powiedziały wymiary pęcherzyka ciążowego i żółtkowego, bo są wytyczne, do jakiego rozmiaru musi się zarodek pojawić. -
nick nieaktualnyDo celu nie poddawaj się i mocno wierz w maluszka jest pecherzyk żółtkowy to i zarodek powinien się pojawić. Jakiś czas temu czytałam o podobnej sytuacji bo długo nic się nie pojawiało i lekarz skierował dziewczynę już do szpitala na zabieg, ale ona nie pojechała postanowiła jeszcze poczekać i teraz już jest w III trymestrze ciąży. A co do owu to nigdy nic nie wiadomo, mogła się opóźnić i zagnieżdzenie też nigdy nie wiadomo kiedy nastąpiło. Także kochona głowa do góry i pozytywnie myślimy.
-
nick nieaktualnyJeśli pecherzyk byłby za duży już to chyba by mi powiedziała. Sama nie wiem. Wspominałam jej kiedy miałam owulacje i że to już powinien być 7t ale nic sobie z tego nie robiła. Kazała przyjść za cztery tygodnie co dla mnie w ogóle jest wariactwem. Jak ja mogłabym wytrzymać cztery tygodnie? Pójdę tego 12 na wizytę licząc na cud. Ja nie przekreślam mojego maluszka, ale też nie chce się oszukiwać. Trzeba czekać. Nie martwcie się. Ja sobie dam radę jakoś...
-
nick nieaktualny