Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 gdybym nie miała problemu z podnoszeniem nóg, to nakopałabym Ci do tyłka za to smutanie!! za 2 miesiące będziesz mogła oglądać Małą całą dobę, ciesz się, że jest zdrowa i nie dołuj się!!
nawet nie wiesz ile ja bym dała, żeby usłyszeć, że dziecko zdrowe i wszystko jest i będzie ok... niestety ciągle jesteśmy "zagrożeni" i żyjemy w strachu, że znowu sytuacja się powtórzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 19:40
mysla.nieskalana, Paula 90, Fasolka77, AniaKJ, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Karmelka,na pewno będzie miała najpiękniejszy nosek na świecie
No właśnie,trochę przykro,że już wszystkie "najważniejsze" USG za nami,żadnych nowych fotek nie będzie..Ech ,a tak się przed każdym stresowałyśmy,weź tu zrozum kobietePaula 90 lubi tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Nie ma szczepionki na sam krztusiec. W ciąży bierze się też tą skojarzona. Ja idę w czwartek do intetnisty i mam nadzieję że od razu się zaszczepie.
jest takie combo- tężec, błonica i krztusiec- BOOSTRIX- bez polio, na polio nie możemy
Paula wrzucała kiedyś
https://www.doz.pl/leki/p7399-BoostrixFranka2104 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:U mnie w pracy jest zwyczaj taki ze jakos po 2 mcach od narodzin delegacja z pracy zapowiada sie i odwiedza w domu z drobnym upominkiem.. Mam nadzieje ze u mnie nie wpadna na ten pomysł.
Ale mam spokoj dzis.. Cora wrocila ze szkoly i wlasnie poszla znow bo maja bal karnawalowy.. Przebrala sie za diablice.. Mama lekki make up zrobila bo w sumie jej duzo do diablicy nie brakuje hehe zart :p
I naszla mnie mega ochota na lody!
za mną też chodzi słony karmel... mniaaaaaaaaaam
a jak córa Daffi? co z tą wydzieliną?
ja się z dzieckiem do pracy nie wybieram i pewnie wyślą do mnie po porodzie p. Edzia z jakimś gadżetem dla dzieckaFasolka77
-
Misiabella a gdzie w ogóle jesteś w szpitalu?
Fasolka dzięki za przepisFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:za mną też chodzi słony karmel... mniaaaaaaaaaam
a jak córa Daffi? co z tą wydzieliną?
ja się z dzieckiem do pracy nie wybieram i pewnie wyślą do mnie po porodzie p. Edzia z jakimś gadżetem dla dziecka
jeszcze nnie wiem ale zaraz do kapieli idzie to zajrzymy.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEspoir - no właśnie martwimy się pierdolami a zapominamy że USG to nie wycieczka fakultatywna tylko narzędzie diagnostyczne.
Ja sama wciąż myślę że te USG robiłam po to żeby dostać fotki. A to przecież nie o to chodzi.
Wiele kobiet oddałoby wszystko żeby usłyszeć takie pomyślne wieści jak my.
Jaki ten człowiek głupi jest, że nie potrafi się cieszyć z tego co ma.
Dziękuję Ci za otrzeźwieniemysla.nieskalana, Natalia-tosia, AniaKJ, Kasiulka90, espoir, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Pierw odwróciła się plecami udało się ją przekręcic położyła ręce i nogi na twarzy!! Rozumiecie to??
no ja to Karmellka doskonale rozumiem bo mam niestety tak samo.. nie ma szans Młodego upolować ... ciesz się, że wszystko ok i do następnej wiyzyty!
jakie masz te przepływy? masz jakieś liczby ?
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:jest takie combo- tężec, błonica i krztusiec- BOOSTRIX- bez polio, na polio nie możemy
Paula wrzucała kiedyś
https://www.doz.pl/leki/p7399-Boostrix.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
stresant wrote:Fasolka piekna torba jakby z kompletu byla....wozek tez bardzo fajny....dobrze ze wzielas te drozsza torbe i bez tych brzydkich pasow przez srodek
wózek ma kilka lat, dostałam od brataale jest jak nowy.. moja bratowa potrafi szanować rzeczy
torby nie miała więc musiałam kupić.. ona się z dzieckiem prawie w ogóle nie ruszała - jedynie na chwile do parku.. a wyjazd z dzieckiem to "za duża operacja logistyczna" ....
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Aaaa daj spokój kazali przyjść za dwa tygodnie ... Co jest bez sensu
bo ja w piątek mam normalna wizytę u swojej prowadzącej. Już ją sama mam dość chodzenia tak często. Może się zgodzą założyć mi pessar hahaha
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo ostatnio się nie udzielalam. Starałam się czytać na bieżąco co nie było łatwe bo stron przybywa z zawrotną prędkością ale nie pisalam bo to nie miałam humoru, to córka była chora więc jej czas poswiecalam kiedy była w domu, to znów wymyśliłam sobie remont salonu więc wybieralismy podłogę, farbę, nowe meble... Ale może teraz uda mi się do Was wrócić
Gratuluję udanych wizyt. Ja też dziś byłam na wizycie. Moja mała ma już 1747 g i jest o tydzień większa niż to wynika z OM. Poza tym wszystko w normie więc kolejna wizyta za miesiąc. Od 35 tyg nam mieć ktg co tydzień z uwagi na cukrzycę. Z tym że moja cukrzyca pod kontrolą, diety nie trzymam a cukry rano w granicach 80-85 a poposilkowo od 90 do 135 więc nie jest źle. Współczuję Wam, że U Was tak te cukry szaleją.DorotaAnna, mysla.nieskalana, Fasolka77, Tunia76, valetta94, martusiawp, Natalia-tosia, Wiewióreczka, AniaKJ, Lolka30, Kasiulka90, Kiwona, espoir, Franka2104, Misiabella, B_002, malutka_mycha, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
czytam o tym fenspirydzie w syropach i sie kurw*a okazuje ze o ile fosidal mam innego producenta tak elofen wlasnie tego wycofanego.. mloda dostawala go 3x12,5ml prawie cala butelka zuzyta zostalo jeszcze troche. Mam to do apteki oddaac? kuzwa jak sobie pomyhsle ze mogl jej powodowac zaburzenia rytmu serca az mnie szlak trafia. wez tu czlowieku dbaj o zdrowie dziecka.
-
Fasolka77 wrote:Tunia przestań uprawiać czarnowidztwo!!! za rok to będzie za rok a teraz ciesz się swoim szczęściem
ja świadomie nie wrócę do pracy bo dojazdy zajmują mi 2h a z małym dzieckiem 10h poza domem to lipa... ale martwić się będę dopiero za jakiś czas!!!
Fasolka77 lubi tę wiadomość