Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:My też jakoś szczególnie nie obchodzimy walentynek, innych tego typu świąt, urodzin czy rocznic. Ale lubimy sobie w taki dzień zaplanować, że spędzimy więcej czasu razem, robimy coś fajnego wspólnie na kolację. Prezentów sobie nie kupujemy, bo nam to nie jest potrzebne.
Ja właśnie w najbliższym czasie bym na jakąś kolacje wyskoczyła tylko muszę dobra knajpek obczaicB_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:Paula wysłałam zaproszenie do przyjaciółek bo nie doczekam się tego aniołka Indi.Co potem mam Ci wysłać żeby mnie do grupy dodać?
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Jezu zaczęłam rozpakowywać pudła.. tych pieluch mam całą górę więc pewnie cała pralka wejdzie samych pieluch
powoli układam rzeczy aby skompletować torbę..
zapomniałam o czymś?
koszula do porodu 1 szt
koszula do karmienia 3 szt
biustonosz do karmienia 1 szt
podkłady higieniczne --->> ile tego ??? mam 30 szt, wezmę dyszkę na raz a potem K. dowiezie, tak robicie?
majtki jednorazowe 6szt
szlafrok
kapcie
klapki
skarpety
Ginexid
kosmetyki
maść do brodawek
wkładki laktacyjne- wzięłam 14 szt
wkładki żelowe
karta ciąży i wyniki badań
woda
długopis
Fasolka polecam wziąć jescze ręczniki kąpielowe , kubek i sztućce mokre i suche chusteczki przydaja sięaaha i koniecznie swój papier toaletowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 13:35
Natalia-tosia, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Granatowe gatki i czapeczki są o dziwo z rossmanna,po 14 zł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df8d8f4b13bd.jpg
A tu jeszcze reszta z Pepco,body z wyprzedaży po 4 zł npInteresy życia robię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb3622a58dcc.jpg
To jedno body nie jest różowe!!! Jest w czerwono-białe paseczki!martusiawp, Wiewióreczka, malutka_mycha, Lolka30, Karmelllka90, DorotaAnna, Kiwona, Tunia76, Fasolka77, estrella lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja tego nie cierpię, ale netfixa mam w salonie a na kanapie mnie bardziej kości bolą. Więc czytam internety a w tle ten badziew. I tu na kazdym programie leci szkoła słoiki policja coś tam całe dnie. Powtórki i nowe .... I jeszcze za to trzeba płacić jakieś abonamenty!
A jak coś oglądamy to na komputerze. Jak jestem u rodziców czy teściów to mnie nawet reklamy drażnią a co dopiero takie programy
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Gbs z pochwy raz na samym początku ciąży.
Myślę że w 35 tc mi da wszystkie zlecenia bo tak dała mojej przyjaciółce. Ja MMA w piątek wizytę potem ona ma urlop więc pewnie w 35 tc się spotkamy.Miałyśmy wczoraj USG, w piątek wizyta a potem moja gin też ma urlop
I mówiła że mi zrobi GBS i resztę ferajny wypiszę na "po urlopie" bo będę po 35tc.
Ale zbieg okolicznościKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Aha. No to mi właśnie nie było infekcji tylko takie odparzenie. Ale brałam duomox 2x1 na to crp a G* dał. Ale wiesz co jeśli te migdałki tak bolą to ja bym wzięła. No ale ciężko mi doradzić bo jak masz się męczyć z bólem brzuszka i biegunka. Ja pierdziele serio jak nie urok to sraczka.
Ja mam znowu katari mnie szlak trafia nigdy nie miałam tylu dolegliwości ... Niech cię kończy ta pierdolona zima bo na prawdę mam dość
-
Ja już po wizycie. Prześwit w żyłach mam na 50%, pani powiedziała że poprawa rewelacyjna.
Niestety dawki leku nie zmniejszy, bo za duże ryzyko dla mnie i dziecka.
Czyli nadal 2xdziennie po 1ml. 600zł na miesiąc. Dla mnie to sporo.
I tak aż do 6 tygodni po porodzie, minimum. -
nick nieaktualnyNastawiłam jedno pranie, powiesiłam, nastawiłam wszystkie koce i narzuty, poobtrzepywałam całą tapicerkę w domu i poszłam po odkurzacz.
I szlag go trafił. Złom... Urwany kabel jest (to ten wkręcany, puścił już a gwarancja minęła rok temu).
Pozamiatałam i będę szukać nowego odkurzacza. W poniedziałek odbieramy też pralkę.
pokażcie mi jak układacie i składacie skarpetki maluszków? Zwijacie czy boicie się, że porozciągają się ściągacze? Mam dylemat... -
chce_byc_mama wrote:My bylismy w kinie na Planeta Singli 2 - to bylo chyba jeszcze w listopadzie. Nie podobal nam sie i wyszlismy w trakcie trwania seansu.To samo jak bylismy na Botoksie - wyszlismy po 30 minutach i nie wytrwalismy do konca.
Teraz ogladamy sporo na Netflixie i mamy znow ochote na jakis fajny wciagajacy serial. Polecacie moze cos? Nic juz pewnie nie pobije Vikingow, ani Gry o Tron, no ale cos bysmy obejrzeli wieczorami jak czas sie dluzyPolecam Ci cos w troche innym klimacie, ale tez mi sie podobalo i uwazam ze to serial na tzn. „poziomie”
https://m.filmweb.pl/serial/Opowieść+podręcznej-2017-771634. Przeczytaj sobie najpierw czy Cie to zainteresuje
Film tez trzyma w napieciu
Byl na netflixie i hbo. Opowiesc podrecznej ma 2 sezony.
Lolka30, valetta94, Kiwona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Ja już po wizycie. Prześwit w żyłach mam na 50%, pani powiedziała że poprawa rewelacyjna.
Niestety dawki leku nie zmniejszy, bo za duże ryzyko dla mnie i dziecka.
Czyli nadal 2xdziennie po 1ml. 600zł na miesiąc. Dla mnie to sporo.
I tak aż do 6 tygodni po porodzie, minimum.
Współczuję tych leków. Ale cieszę się, że widać poprawę. To bardzo dobre wieści.
Szkoda tylko że Twój brzuch i portfel tyle się wycierpią.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Ja nie rozumiem w ogóle tych programów na TVN, dla mnie to totalne dno.
Puszczają jakiś dupny program Szkoła, o narkotykach i innych gównach, o 15 ... kiedy to dzieci wracają ze szkoły i mogą sobie coś obejrzeć.
Karola dzieci doskonale wiedzą co się dzieje niestety.. nie muszą takich programów oglądać....Fasolka77
-
Daffi wrote:Tylko ja u siebie nie mam wyboru niestety.. Do luxmedu musze jechac 50km od miejsca zamieszkania wiec wszystko co dorazne mam w publicznej.
Daffi ja mam tyle samo do Enel - medu.. ale wole jechać i załatwić od ręki i za darmo a nie koczowac jak pigmej...Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Jezu zaczęłam rozpakowywać pudła.. tych pieluch mam całą górę więc pewnie cała pralka wejdzie samych pieluch
powoli układam rzeczy aby skompletować torbę..
zapomniałam o czymś?
koszula do porodu 1 szt
koszula do karmienia 3 szt
biustonosz do karmienia 1 szt
podkłady higieniczne --->> ile tego ??? mam 30 szt, wezmę dyszkę na raz a potem K. dowiezie, tak robicie?
majtki jednorazowe 6szt
szlafrok
kapcie
klapki
skarpety
Ginexid
kosmetyki
maść do brodawek
wkładki laktacyjne- wzięłam 14 szt
wkładki żelowe
karta ciąży i wyniki badań
woda
długopisBlue2019, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Karola dzieci doskonale wiedzą co się dzieje niestety.. nie muszą takich programów oglądać....
jak pracowałam ze starszymi dziećmi to one potrafiły tylko o tym rozmawiać. Mam nadzieję że zanim moja do tego dorosnie to wszystkim się to przeje i ściągna z anteny -
nick nieaktualnyMyślą nieskalana
Fajne te ciuszki ładnie wyglądająostatnio moja teściowa właśnie z wyprzedaży w pepco mojej córce przywiozła jakąś spódnicę i getry( nie cierpię jak ona jej cokolwiek kupuje bo nasze gusta są tak rozbieżne jak liczba kilometrów stąd do nowego jorku)