Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRano na marcówka India pisała wiadomość. Kurcze Pola sporo straciła na wadze, India napisała że ma nadzieję że uniknie sądy ale nie wiem czy ona karmi piersią czy mm? Do domku prawdopodobnie nie wcześniej niż za 3 tygodnie. Dziewczyny które mają już dzidziusie jak to jest z tym traceniem na wadze.Ja wiem że to jest naturalne bo dziecko i oddaje smółkę a im cięższe dziecko tym traci więcej nawet, teraz podobno tylko 7% straty masy ciała urodzeniowej to norma a więcej to już trzeba dłużej zostać w szpitalu.. a było 10%. Ciekawe czemu to się zmieniło
-
nick nieaktualnyJa liczę że z nadejściem wiosny nadejdzie chęć do życia bo teraz ta pogoda mnie poprostu wkurza i działa mega dolujaco
Ale mój mąż wczoraj obiecał że umyje mój samochód więc czekam aż wróci z pracy i pojedziemy na myjnie i będzie piękna moja czarna dama ♥️ -
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:chyba jeszcze poszukam takich a'la wiklinowych ale plastikowych, plecionych .. będą lepsze w utrzymaniu...
Ja na pranie dla małego kupiłam taki jakby materiałowy z pepco kosz na pranietaki okrągły niezamykany
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Blue2019 wrote:Dafi
W że w ogóle nie masz prawka czy jedno auto macie ? -
Szonka wrote:czemu unibenu nie wolno? to to samo co tantum verde i .i lekarz powiedzial ze mozna.
-
Karmelllka90 wrote:Rano na marcówka India pisała wiadomość. Kurcze Pola sporo straciła na wadze, India napisała że ma nadzieję że uniknie sądy ale nie wiem czy ona karmi piersią czy mm? Do domku prawdopodobnie nie wcześniej niż za 3 tygodnie. Dziewczyny które mają już dzidziusie jak to jest z tym traceniem na wadze.Ja wiem że to jest naturalne bo dziecko i oddaje smółkę a im cięższe dziecko tym traci więcej nawet, teraz podobno tylko 7% straty masy ciała urodzeniowej to norma a więcej to już trzeba dłużej zostać w szpitalu.. a było 10%. Ciekawe czemu to się zmieniło
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Juz sie laktacja jej rozkrecila dzis pisala na fb. Malutka fakt z 2400 na chyba 2050 spadla. Czekala na konsultacje.
-
nick nieaktualny
-
nie no jak wchodzę i widzę 20 nowych stron, to mi witki opadają
miałam dzisiaj spotkanie z położną, jedno zdanie na temat Maciusia i od razu mi ustaliła termin wizyty i dodatkowego USG w szpitalu w piątek. teraz tylko byle było dobrze
co do seriali, to mój Mąż mnie zaraził "The Walking Dead" - temat w sam raz na ciążę
a co do spania dzieci - moi od zawsze na brzuchu spali, raz, że tylko tak dało się ich odłożyć do łóżeczka, a dwa, że przy kolce i dyschezji leżenie na brzuszku trochę pomagało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 14:45
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karmelllka90 wrote:To ładnie laktacja zadziałała. Kurde pod wrażeniem jestem. bo jedna z dziewczyn na marcówka co urodziła w 37 plus 1 to suszę miała nic jej nie leciało. A porod rozpoczął się sami urodziła też siłami natury. A tutaj jak widać właśnie nie ma reguły rz jest laktacja raz nie
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:nie no jak wchodzę i widzę 20 nowych stron, to mi witki opadają
miałam dzisiaj spotkanie z położną, jedno zdanie na temat Maciusia i od razu mi ustaliła termin wizyty i dodatkowego USG w szpitalu w piątek. teraz tylko byle było dobrze
co do seriali, to mój Mąż mnie zaraził "The Walking Dead" - temat w sam raz na ciążę
a co do spania dzieci - moi od zawsze na brzuchu spali, raz, że tylko tak dało się ich odłożyć do łóżeczka, a dwa, że przy kolce i dyschezji leżenie na brzuszku trochę pomagało...
Cos chyba przeoczylam - dlaczego to dodatkowe usg? wszystko ok?
-
Espoir ja teraz też musiałam z 10 stron nadrabiać i też mi witki opadły xd
Byłam ściągnąć już hybrydę. Jestem bezbronna ;( xd
Już się nie mogę jutra doczekać na 8 mam wizytę... uzbierało mi się trochę pytań. Wiecie co jakoś wcześniej mi szybciej leciało od wizyty do wizyty a teraz to mi się tak ciągnęło, że no masakra👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyespoir wrote:nie no jak wchodzę i widzę 20 nowych stron, to mi witki opadają
a co do spania dzieci - moi od zawsze na brzuchu spali, raz, że tylko tak dało się ich odłożyć do łóżeczka, a dwa, że przy kolce i dyschezji leżenie na brzuszku trochę pomagało... -
Daffi wrote:Gardlo mam paskudne.. Osluchowo czysto. Na katar tylko woda morska albo sól i inhalacja..
na gardło tylko tantum verde bez forte a unibenu w ciąży nie wolno. Przeciwzapalne.. Paracetamol płukać gardło szalwia.. Glimbax odpada w ciąży. I dal mi antybiotyk zeby nie zeszło niżej na oskrzela czasem patrząc na moja przeszłość chorobowa i tu mam dylemat bo sie boje.. Dostalam Amylan.. I oslonowo lactostad niby na moj wrażliwy żołądek będzie najlepszy bo ma najwiecej tych żywych kultur bakterii
Daffi zdrówka! zdrówka! zdrówka!!Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
ale mam wkurwa! zjadłam obiad, poszłam na spacer, miałam odebrać po drodze paczki z inposta i zrobić zakupy na obiad.. nie dość, że nie wiem co na obiad to jeszcze nie zdążyłam do sklepu bo muszę zrobić ten pierdolony pomiar po godzinie.. ja mam juz dość bycia niewolnikiem tego pieprzonego glukometru... coś we mnie pękło dzisiaj...Fasolka77
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Espoir ja teraz też musiałam z 10 stron nadrabiać i też mi witki opadły xd
Byłam ściągnąć już hybrydę. Jestem bezbronna ;( xd
Już się nie mogę jutra doczekać na 8 mam wizytę... uzbierało mi się trochę pytań. Wiecie co jakoś wcześniej mi szybciej leciało od wizyty do wizyty a teraz to mi się tak ciągnęło, że no masakra -
Fasolka77 wrote:ale mam wkurwa! zjadłam obiad, poszłam na spacer, miałam odebrać po drodze paczki z inposta i zrobić zakupy na obiad.. nie dość, że nie wiem co na obiad to jeszcze nie zdążyłam do sklepu bo muszę zrobić ten pierdolony pomiar po godzinie.. ja mam juz dość bycia niewolnikiem tego pieprzonego glukometru... coś we mnie pękło dzisiaj...
Ja jak muszę wyjść to biorę glukometr ze sobą i robię pomiar tam gdzie jestemno trudno nie ma wyjscia, a nie zawsze mogę czekać godzinę, zwłaszcza, że potem zostaną mi tylko dwie do kolejnego posiłku...
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️